skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Mit første møde med de åndelige læger (og et par medier og åndelig kirurgi)

I sommerferien var jeg med min familie på meditationsseminar i midtjylland og en dag snakkede jeg med en skøn kvinde, jeg har kendt siden jeg var barn. Vi snakker altid rigtig godt og om alle mulige spændende ting. Hun spurgte om jeg kende healingskirurgi. Tjo. Jeg havde hørt om det for nogle år siden, i en udsendelse i tv. Hun fortalte at der kom en der hedder Roberto Barbosa til Danmark nogle måneder efter. Han kom også til Sjælland.

Roberto Barbosa

Jeg skrev navnet ned og Googlede det da jeg kom hjem fra ferie. Jeg kom ind på Helle Mirsbachs hjemmeside. Hun havde arrangeret Robertos ophold rundt omkring i Danmark. Jeg læste egentlig ikke så meget om det, men kunne øjeblikkelig mærke at det der, det skulle jeg bare!

Det var på samme måde, som da jeg for et par år siden kunne mærke mit indre kald i forhold til sjælehentning og sjælelæser uddannelserne (Det har jeg skrevet et blogindlæg om her)

 

Den der indre kalden og noget jeg bare SKULLE.

 

Jeg meldte mig straks til eventet i Lyngby. Jeg ventede spændt på hvad det mon var for noget jeg havde meldt mig til.

 

Endelig kom dagen, og jeg tog afsted. Meget spændt.

 

Det var en noget vildere oplevelse, end jeg havde regnet med.

 

Alle der kom, fik et nummer og så ville vi blive råbt op en af gangen. Vi var i et stort lokale, og der var mindst 50 personer før mig. Der var sat 3 brikse op. Hver behandling tog ca. 2-3 minutter.

 

Billede lånt af spiritismen.dk (klik på billede for at læse artikel)

Roberto han gik i trance, og lod sin krop overtage af en tysk læge, Dr Fritz, der levede og arbejdede som læge og kirurg under 1 verdenskrig. I Brasilien, er det ikke usædvanligt, at medier lader deres kroppe overtage af ånder, der så arbejder gennem dem.

 

Roberto som person, er en mr Bean udseende humoristisk mand. Han snakkede lidt inden han gik i gang med arbejdet. Men da han var i trance, var han en helt anden. Han var professionel kirurg, der gik fra patient til patient, og sprittede af, og opererede og satte plaster på. Det var magisk at følge med i.

 

Jeg sad en times tid og ventede på at det blev min tur. At sidde i det rum og mærke stemningen og vibrationen, kunne sammenlignes med at være på Heartfuldness seminar (en meditationsform jeg har mediteret siden jeg var 15 år) Energien i lokalet var højtvibrerende og healende i sig selv. Der var tydeligvis høj universel energi tilstede.

 

Så blev det min tur til at lægge mig på en af briksene. Der var hjælpere der fik det hele til at glide. Roberto fik oversat og læst op af min seddel. Jeg skulle inden, skrive hvad jeg gerne ville have kikket på (max 3 ting) Jeg havde valgt, min følsomme mave og min nakke og min lænd.

 

Han sprittede af og “skar” med sin finger/negl og det gav kuldegysninger gennem min krop. Han satte plaster på og gik videre til det næste sted på min liste. Det tog i alt ca 2-3 min. Så var jeg færdig. Jeg kunne mærke at noget i mig var helt anderledes.

 

Jeg fik at vide, da jeg rejste mig, at det ville være godt for mig lige at blive lidt og få gavn af den healende energi i lokalet. Det gjorde jeg. Jeg satte mig og kunne mærke en masse følelser indeni. Det var som at der rullede energi nedefra og op i bølger. Jeg fik følelser af taknemmelighed, sorg, lettelse og ja, virkelig mange forskellige følelser rullede ind over mig. Jeg sad og græd lidt, og mærkede en dyb healing var blevet sat i gang.

 

Med mig på briksen, havde jeg fået en flaske med vand. Vandet var blevet kodet med healing præcis til mine issues. Jeg skulle så drikke en halv dl 3 gange om dagen indtil der ikke var mere.

 

Da jeg gik derfra, kunne jeg mærke, at jeg ikke skulle direkte hen til stationen, men skulle lige sunde mig lidt, så jeg fandt en kirkegård og satte mig derind.

 

Jeg gik live i min lukkede Facebookgruppe, hvor jeg havde lyst til at dele min oplevelse. Den kan ses her:

 

 

Hvordan gik det efterfølgende?

 

Jeg drak det healende vand. Jeg tror der var til ca 3 uger. Jeg huskede det tre gange om dagen. Det var rigtigt, som vi havde fået at vide. Vandet smagte ikke på samme måde, men på forskellig måde. Det ændre sig i forhold til hvad man har brug for lige den dag.

 

Plastrene i nakken og lænden faldt af af sig selv efter en uges tid. Men plasteret på maven, faldt først af efter en måned. Jeg følte at det var “hyggeligt” og trygt at have plasteret på maven. Det var præcis der hvor jeg tit har haft smerter.

 

Nu er der gået 3 måneder ca og jeg har ikke en eneste gang haft ondt i min mave på samme måde som jeg har haft i så mange år.

 

De åndelige læger

 

Efter den oplevelse, blev jeg meget interesseret i af vide mere om de åndelige læger. Jeg kunne mærke dybt, at det var noget jeg skulle undersøge nærmere.
Det fik mig så til at kontakte Helle Mirsbach der stod for Robertos ophold i Danmark. Jeg så på hendes hjemmeside, at hun holdt workshops, hvor hun lærte hvordan man skulle arbejde med de åndelige læger. Jeg følte mig draget af det. Helle bor i Jylland, men hvis jeg kunne skaffe 6 kursister, ville hun gerne komme til Sjælland og holde workshop for os.

 

Jeg fik samlet 6 kvinder og Helle kom til Lyngby.
Det var en magisk dag, hvor vi lærte at tilkalde et lægeteam og observere hvad de gjorde ved patienten der lå på briksen. Der er ikke bare almindelige læger, der er også åndelige psykologer, åndelige healere, åndelige kirurger osv. De læger der er brug for kommer.

 

Det var en meget intens dag, hvor vi alle fik lært hvad vi skulle om healing med de åndelige læger.

 

Siden da har jeg prøvet det af 10-15 gange. Fjernhealing med de åndelige læger. Der kommer de læger der skal, og jeg observerer hvad de gør. Klienterne har kunnet mærke både forstærket, smerte de steder de havde ondt, mere ro og styrke, en forbedring rent fysisk og også psykisk, efter healingerne.

 

Det er endnu et fantastisk redskab, som jeg nu har valgt at bruge i mine andre behandlinger, der hvor det giver mening. (Jeg spørger selvfølgelig altid klienten først).

 

Tak fordi du læste med. Læs mere om de åndelige læger.

 

 

Back To Top
Verified by MonsterInsights