skip to Main Content
29923777 hej@nanak.dk

Healing med de åndelige læger

De åndelige læger, er sjæle der engang var inkarneret som mennesker og arbejdede som læger. De har valgt at blive ved med at hjælpe menneskeheden. De er hundredevis, hvis ikke tusindvis, der bare venter på at hjælpe og heale os mennesker.

Der er åndelige kirurger, åndelige psykologer, åndelige fysioterapeuter osv. Det team af læger der kommer for at hjælpe i en healingssession, er præcis dem der skal til, for at hjælpe dig med et specifikt problem.

Fjernhealing med de åndelige læger

I hver en healingssession, sker der præcis det der skal ske.

Alle kan tilkalde deres eget team af åndelige læger. Jeg synes bare det er mest effektivt, hvis jeg selv har brug for healing, når en anden hjælper til, så jeg selv kan være den modtagende.

Der er ingen tid og sted i universet, og en fjernhealing, er derfor utrolig effektiv, som om lægerne står lige ved siden af og arbejder.

 

Det foregår sådan, at når du ligger afslappet hjemme hos dig selv, på det aftalte tidspunkt, tilkalder jeg det lægeteam der kan det som lige præcis du har brug for. De udfører det de skal, mens jeg observerer det de laver. Jeg tager noter undervejs, så jeg kan fortælle dig det de har hjulpet dig med.

Jeg har oplevet detaljerede operationer, hvor der blev skåret op, og jeg har kunnet følge med i hvad der blev lavet. Jeg har også oplevet at sjælen blev healet af englelignende plejere. Der har også været budskaber til klienten, og meget mere. Det er meget individuelt hvad der sker, eftersom vi alle er individuelle og har forskelligt der er klar til at blive healet og kikket på.

De åndelige læger, er utrolig nænsomme, men også effektive, og kan være færdig med mange operationer på kort tid. En normal fjernhealing tager mellem 15-25 minutter.

Efter en fjernhealing med de åndelige læger

Efter selve healingen, skriver jeg alt hvad jeg observerede og sender det til dig. Jeg giver dig alle de budskaber, som jeg har modtaget, hvis der var nogle. Du får det hele, for der kommer det frem du er klar til at få at vide.

Din pris for en fjernhealing med de åndelige læger

575kr

Ja, tak! Jeg vil gerne bestille en tid til fjernhealing med de åndelige læger


Der er tider i dagtimerne fra 9:00-15:00. Skriv mig en mail, hvis det passer dig bedre en aften, så finder vi ud af det. hej@nanak.dk

Klippekort

Du kan også bestille 3 x fjernhealing med de åndelige læger og spare.

For 3 gange 1450,- (Spar 90 kr pr gang)

Ja, tak til 3 gange fjernhealing

Kursus i at heale med de åndelige læger

Jeg tager gerne rundt og underviser i at heale med de åndelige læger. Følg med på min Facebook side Nana K, hvor jeg vil annoncere de planlagte kurser.

Men hvis du godt kunne tænke dig, at jeg kom tættere på dig og holdt et endags-kursus i at lære at heale med de åndelige læger, gør jeg gerne det. Hvis du vil hjælpe mig med at finde 6 deltagere og et et sted hvor der er plads til en briks og 7 personer kan sidde, vil jeg hjertens gerne komme til dig.

Skriv til mig her, så finder vi ud af noget. hej@nanak.dk

Denne smukke illustration viser healing med de åndelige læger så fint

Illustrator: Lykke Bianca PetersenIllustrationen er fra Steen Landsys artikel “Lægerne i den åndelige verden” i Nyt Aspekt 1/2018, læs den her, Illustrator: Lykke Bianca Petersen