skip to Main Content
29923777 hej@nanak.dk

Fjernhealing med de åndelige læger

De åndelige læger, er sjæle der engang var inkarneret som mennesker og arbejdede som læger. De har valgt at blive ved med at hjælpe menneskeheden. De er hundredevis, hvis ikke tusindvis, der bare venter på at hjælpe og heale os mennesker.

Der er åndelige kirurger, åndelige psykologer, åndelige fysioterapeuter osv. Det team af læger der kommer for at hjælpe i en healingssession, er præcis dem der skal til, for at hjælpe dig med et specifikt problem.

I hver en healingssession, sker der præcis det der skal ske.

Alle kan tilkalde deres eget team af åndelige læger. Jeg synes bare det er mest effektivt, hvis jeg selv har brug for healing, når en anden hjælper til, så jeg selv kan være den modtagende.

Der er ingen tid og sted i universet, og en fjernhealing, er derfor utrolig effektiv, som om lægerne står lige ved siden af og arbejder.

Det foregår sådan, at når du ligger afslappet hjemme hos dig selv, på det aftalte tidspunkt, tilkalder jeg det lægeteam der kan det som lige præcis du har brug for. De udfører det de skal, mens jeg observerer det de laver. Jeg tager noter undervejs, så jeg kan fortælle dig det de har hjulpet dig med.

Jeg har oplevet detaljerede operationer, hvor der blev skåret op, og jeg har kunnet følge med i hvad der blev lavet. Jeg har også oplevet at sjælen blev healet af englelignende plejere. Der har også været budskaber til klienten, og meget mere. Det er meget individuelt hvad der sker, eftersom vi alle er individuelle og har forskelligt der er klar til at blive healet og kikket på.

De åndelige læger, er utrolig nænsomme, men også effektive, og kan være færdig med mange operationer på kort tid. En normal fjernhealing tager mellem 15-25 minutter.

Slankeoperation med de åndelige læger

Jeg har et par gange observeret de åndelige læger udført en slankeoperation. Der har jeg haft en specifik intention inden, og bedt lægerne om at udføre operationen. Det kan man godt gøre. Det er bare ikke sikkert at lægerne gør det. Men i de to tilfælde her, har de gjort det. Her har det ikke været en all round operation og healing af hele kroppen, som med en generel fjernhealing. Men en specifik slankeoperation. Her har selve operationen taget ca 20 minutter, hvor der udelukkende blev opereret på mavesæk og spiserør. Samtidig er der trådt åndelige psykologer til, og har spurgt klienten om spørgsmål, der havde med det psykologiske aspekt at gøre, i forhold til hvorfor klienten gerne vil være slankere. Der har derfor foregået både en fysisk operation, og en psykisk healing. Den ene af mine klienter, oplevede dyb kropslig healing dagen efter, ved at få feber og hovedpine og madlede i 6 dage efter.

Det er aldrig til at sige på forhånd, hvordan man reagerer efter en fjernhealing med de åndelige læger. Der sker præcis det man er klar til på det tidspunkt man modtager healinger.

Det er et helt utroligt redskab, som jeg har valgt at udbyde, både som seperat individuel behandling, og i mine biodynamiske behandlinger (Jeg spørger altid klienten først) og i mit pengeflow online forløb.

Efter en fjernhealing med de åndelige læger

Efter selve healingen, skriver jeg alt hvad jeg observerede og sender det til dig. Jeg giver dig alle de budskaber, som jeg har modtaget, hvis der var nogle. Du får det hele, for der kommer det frem du er klar til at få at vide.

Din pris for en fjernhealing med de åndelige læger

375kr

Ja, tak! Jeg vil gerne bestille en tid til fjernhealing med de åndelige læger


Der er tider i dagtimerne fra 9:00-15:00 og torsdag aften 20:30

Blogindlæg

Jeg har skrevet et blogindlæg, om mit første møde med de åndelige læger og åndelige kirurgi. Der er også en video, hvor jeg begejstret fortæller om oplevelsen 🙂

Læs blogindlæg om mødet med de åndelige læger