skip to Main Content
29923777 hej@nanak.dk

Fjernhealing med de åndelige læger

De åndelige læger, er sjæle der engang var inkarneret som mennesker og arbejdede som læger. De har valgt at blive ved med at hjælpe menneskeheden. De er hundredevis, hvis ikke tusindvis, der bare venter på at hjælpe og heale os mennesker.

Der er åndelige kirurger, åndelige psykologer, åndelige fysioterapeuter osv. Det team af læger der kommer for at hjælpe i en healingssession, er præcis dem der skal til, for at hjælpe dig med et specifikt problem.

I hver en healingssession, sker der præcis det der skal ske.

Alle kan tilkalde deres eget team af åndelige læger. Jeg synes bare det er mest effektivt, hvis jeg selv har brug for healing, når en anden hjælper til, så jeg selv kan være den modtagende.

Der er ingen tid og sted i universet, og en fjernhealing, er derfor utrolig effektiv, som om lægerne står lige ved siden af og arbejder.

Det foregår sådan, at når du ligger afslappet hjemme hos dig selv, på det aftalte tidspunkt, tilkalder jeg det lægeteam der kan det som lige præcis du har brug for. De udfører det de skal, mens jeg observerer det de laver. Jeg tager noter undervejs, så jeg kan fortælle dig det de har hjulpet dig med.

Jeg har oplevet detaljerede operationer, hvor der blev skåret op, og jeg har kunnet følge med i hvad der blev lavet. Jeg har også oplevet at sjælen blev healet af englelignende plejere. Der har også været budskaber til klienten, og meget mere. Det er meget individuelt hvad der sker, eftersom vi alle er individuelle og har forskelligt der er klar til at blive healet og kikket på.

De åndelige læger, er utrolig nænsomme, men også effektive, og kan være færdig med mange operationer på kort tid. En normal fjernhealing tager mellem 15-25 minutter.

Efter en fjernhealing med de åndelige læger

Efter selve healingen, skriver jeg alt hvad jeg observerede og sender det til dig. Jeg giver dig alle de budskaber, som jeg har modtaget, hvis der var nogle. Du får det hele, for der kommer det frem du er klar til at få at vide.

Din pris for en fjernhealing med de åndelige læger

375kr

Ja, tak! Jeg vil gerne bestille en tid til fjernhealing med de åndelige læger


Der er tider i dagtimerne fra 9:00-15:00 og torsdag aften 20:30

Gruppefjernhealing med de åndelige læger

Det er også muligt at være med til Gruppefjernhealinger med de åndelige læger.

Gruppefjernhealing 1 x om ugen månedsabonnement (4 x pr mdr.)

Hver mandag morgen kl. 8:30 får du gruppefjernhealing med de åndelige læger. Så kan du starte ugen på en lys og dejlig måde. Lægerne vil behandle dig præcis for det, du har brug for lige den dag. (Normalpris 50kr pr gang/200kr pr mdr – pris 150 pr mdr.)

1 x om ugen månedsabonnement
DKK 150,00 / 30 dage
Tilmeld

 

Intenst gruppefjernhealing 3 x om ugen månedsabonnement (12 x pr mdr.)

Hver mandag, onsdag og fredag morgen kl. 8:30, får du gruppefjernhealing med de åndelige læger.

Hvis du er syg eller har smerter eller lyst til ekstra åndelig lægehjælp, kan du her få gruppe-fjernhealing 3 gange om ugen og opleve stor støtte og healing af lægerne. Husk, at der både er åndelige læger, kirurger, psykologer, børnelæger, dyrlæger, plejere, ja alle slags læger. (Dit barn/dine børn og dine dyr er med gratis) Pris 495kr pr mdr.

3 x om ugen månedssabonnement
DKK 495,00 / 30 dage
Tilmeld


Du kan også holde øje med min Facebook side Nana K – Sjælelæser, hvor jeg annoncerer, hvis jeg laver Gruppe-fjernhealing med de åndelige læger.

Besøg Nana K på Facebook


Det med småt:

Du køber healinger for en måned af gangen, og får derfor rabat. En gruppe-fjernhealing koster normalt 50 kr pr gang. Det er kun nogle gange, at jeg har gruppehealinger uden for abonnementerne her, men abbonnement-healingerne er helt faste. Så du er sikker på regelmæssig hjælp fra de åndelige læger.

Månedsabonnement fornyes automatisk hver 30 dag. Du kan selv afmelde dit abonnement ved udløb af den betalte periode.

Hvis du er forhindret i at være med til en healing, bliver der ikke en ekstra healing. Så venter du til næste gang der er healing.

Hvis jeg er forhindret, vil der være en erstatningshealing. Al info vil blive delt i Facebook gruppen.

Blogindlæg

Jeg har skrevet et blogindlæg, om mit første møde med de åndelige læger og åndelige kirurgi. Der er også en video, hvor jeg begejstret fortæller om oplevelsen 🙂

Læs blogindlæg om mødet med de åndelige læger