skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Guidede meditationer, der hjælper dig med at få kontakt til din sjæl og som hæver din vibration

Der er mange måder at meditere på. Hvis du synes det er svært bare at sidde og slukke for tankerne, så kan jeg varmt anbefale guidede meditationer. Det eneste du skal gøre er, at sætte eller lægge dig behageligt og lyt til stemmen i dine øre.

Jeg har her samlet alle de guidede meditationer jeg har skabt. Der er forskellige emner, så du kan vælge det emne du har mest brug for lige nu.

Meditationerne er for dig, der:

  • Ønsker et åndehul i hverdagen, hvor du kan forbinde dig med dit indre
  • Længes efter at kunne høre, hvad din sjæl visker til dig
  • Gerne vil forbinde dig med din livsgnist
  • Vil fyldes op af kærlighed og taknemmelighed til dig selv og universet

Alle guidede meditationer er både med og uden baggrundsmusik, så du kan vælge til og fra.

Højere selvværd – Guidet meditation

 

En guidet meditation til dig der har brug for hjælp til at få styrket dit selvværd med gode bekræftende sætninger, som fylder dig op indefra.

Køb meditationen her

Få skabt kontakten til din indre livsgnist – guidet
meditation

Du vil opleve, at:

  • din lyst til at være selvkærlig stiger og du får det bedre med dig selv
  • din overbærenhed vokser og din lunte bliver længere
  • dine selvhelbredende evner vokser i takt med, du lytter indad og tager dig selv alvorligt
Køb meditationen her

Lyskroppen – guidet
meditation

Med denne guidede meditation kommer du til at stå foran din egen lyskrop. Den del af dig, der husker præcis hvordan alle dine celler er, når de er i perfekt balance, uden smerter, spændinger og ubalancer.

Køb meditationen her

Rens dine chakraer – guidet
meditation

Med denne meditation bliver du guidet til at rense dine chakraer, give slip på ophobet energi og få dyb kontakt til dit indre.

Køb meditationen her

Jordforbindelse og kontakt til universet – Merkaba – Guidet meditation

Denne mediation, er jeg blevet inspireret til at lave efter jeg har taget min uddannelser som Sjælehenter og Sjælelæser.

Den er inspireret af dette smukke billede. Denne form hedder en Merkaba.

“Mer” betyder lys. “Ka” betyder sjæl. “Ba” betyder krop. Du kan eventuelt Google mere om Merkaba’en.

Her er en guidet meditation, til dig, der gerne vil opleve at være i ét med moder jord og universet, og befinde dig i denne Merkaba, der gør, at manifestation bliver lettere og kommunikation med universet og dit højere selv bliver lettere.

Køb meditationen her

Slut fred med din krop – Guidet meditation

 

Med denne guidede meditation kommer du på en rejse ind i dig selv og din krop. Du vil få kontakt til dine celler og få mulighed for at kommunikerer med din smerte eller spænding og finde ud af hvad din krop gerne vil fortælle dig. Du vil også slutte fred med din krop på dybt plan. Endelig give den lov til at være som den er, så den (og du) kan slappe af og heale alle celler.

Hver gang du hører denne guidede meditation, vil du lægge mærke til nye ting og nye områder i din krop, som du måske har lukket ned og ikke givet lov til at være der tidligere. Du vil opleve dyb selvkærlighed til dig og din krop og ja .. virkelig slutte fred med din krop, som du inderst inde har længtes efter i lang tid. For ja, du har nemlig lov til at være her med alt hvad du er og alle dele af din krop må gerne fylde og være præcis som den er.
Slut fred med din krop.

Køb meditationen her

Giv slip på en drænende relation – guidet meditation

De fleste af os kender det. Den der følelse af at være total træt og drænet når vi har været sammen med en bestemt relation. Som om vi er helt energiforladte efter mødet, trods det at vi er bevidste om at passe på vores egen energi.

Særligt som særligt sensitiv, kan vi være “for åbne” og vil jo bare gerne være gode og flinke ved vores medmennesker. Det sker bare nogle gange, at vi lader andre mennesker suge af vores energi, og vi er drænede og udmattede bagefter. Det sker helt ubevidst og det er tit fordi vi har ladet det andet menneske sætte “energi-tråde” i os, som får lov at suge løs. Endda også, når vi ikke er fysisk sammen. Et andet billede kunne også være, at den drænende relation sætter et sugerør til os og suger energien ud af os. Og vi lader dem sætte sugerøret ind.

Det kan også være en person du ikke ser længere, men som du tit tænker på og kan mærke at du bliver drænet bare af at tænke på vedkommende. Måske har du besluttet at give slip på forbindelsen, men det føles bare som om at der stadig er en forbindelse energetisk.

Men det behøver du ikke at leve med længere.

I denne meditation bliver du guidet trygt igennem at give slip på den drænende relation og kappe de energetiske tråde mellem jer, så du bevare din egen energi og bygger dig selv op til at have overskud, i stedet for ofte at føle dig energiløs.

Køb meditationen her

Overgiv kontrollen til universet – Guidet meditation

Denne meditation guider dig til at overgive kontrollen til universet, og give slip på det der tynger dig.

Køb meditationen her

Få dit eget budskab fra en engel og fra en ven – guidet meditation

Denne meditation guider dig til at komme i kontakt med en fin engel, der har en gave til dig. Den lader dig også komme i kontakt med en god ven, der vil give dig et unikt budskab.

Køb meditationen her

Dybdegående meditationsforløb – 8 uger

11 guidede meditationer til dig der

 Synes det er svært at meditere
Gerne vil have hjælp til at blive guidet dybt ind i dig selv
 Vil have skiftet din indre energi
Trænger til en kærlig støtte i din indre udvikling

Læs mere om forløbet her

Anbefalinger

Back To Top
Verified by MonsterInsights