skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Nydelse, kvindelig seksualitet og orgasme

– bog af Nana Klitgaard

Hvorfor skriver jeg nu en bog om kvindelig seksualitet og nydelse? Det gør jeg, fordi det er et rigtig vigtigt emne at få belyst. Jeg har i mange år arbejdet med at få, særligt kvinder, til at mærke hvor stærke og dejlige de er, ved at balancere sjælen. Der er en tendens til at mange glemmer sig selv og den de i virkeligheden er inderst inde. Der er mange måder hvorpå man kan få mere balance i sit liv. Jeg går ind for, at man balancerer hele sit liv, både sit indre og sin fysiske krop. Vi har som kvinder, fra naturens side, fået evnen til at nyde i virkelig lang tid. Men vi er kommet til at overtage den maskuline måde at nyde på. Hurtigt og målrettet. Jeg føler at tiden er inde til, at vi giver både vores indre og vores ydre feminine evne til at nyde plads til at udfolde sig.

Lad os alle blive bedre til at flyve med begge vinger og lade seksualitet blive en naturlig del af de mennesker vi er. Vi kan blive mere frie i kroppen ved at lade den feminine lyst og seksualitet få plads.

Vil du læse bogen eller give den som gave?

Du kan bestille bogen om den kvindelige seksualitet, hvordan er den anderledes end mænds, hvordan får man (bedre) orgasmer, hvad kan være årsagerne til manglende orgasme, hvordan får du multiorgasmer og meget meget mere.

Du kan bestille bogen i din lokale boghandler, online. F.eks. www.saxo.dk eller send mig en mail.

Bogen er på 300 sider og koster 249kr.

Slip skyld og skam
i forhold til sex og nydelse

Findes også som lydbog.

Bestil bogen i din lokale boghandler, online i bogwebshops eller send mig en mail.

Køb lydbogen her

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Befriende ærlig bog

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Teorier du måske aldrig
har hørt om før

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Mange emner at reflektere over.
Føler mig mindre forkert nu.

Læsere siger:

Det var virkelig en god, lærerig og inspirerende bog for mig at læse🤓🙏🏼 der var både nye ting og nye måder at se på mig selv, min krop og hele den seksuelle verden – det sanselige, nydelse og selvkærligheden.

Den tændte noget i mig! Det feminine, både den lyse og mørke , min lyst og at dykke mere ned i det sensuelle🙏🏼

En allertiders bog om seksuel velvære. Uanset om du er single, i et forhold eller nysgerrig på at udforske nye sider af din seksualitet, er bogen til dig. Den hjælper kvinder i alle aldre med at udforske deres seksualitet og forbedre forholdet til deres krop og deres lyst.

Det er en bog som jeg ville ønske at have læst som teenager.

 

Jeg læste bogen i ét stræk. Nana’s ærlige skrivestil skaber en dyb forbindelse med forfatteren, hvilket beriger bogen med troværdighed og dybde. Den sætter vigtigt fokus på kvinders seksualitet, og den er lærerig for mænd, der ønsker at forstå deres partners sexliv. Bogen bugner med værdifulde tips og præsenteres i en flydende, letforståelig stil.

Så vigtig en bog, dels fordi den deler facts om kvindekroppen, som alle burde kende til, men mest af alt fordi den giver dig følelsen af at være fuldstændig okay præcis som du er.

Nana formår virkelig at omfavne emnet med stor omsorg, kærlighed og ærlighed.

Nanas fantastiske bog handler ikke blot om nydelse og seksualitet for det feminine (emner som er så tiltrængte at kigge på!), den indeholder OGSÅ masser af healing, åbning til selvkærlighed og frisættelse. Så smuk en bog på så mange planer.

Det var en øjenåbner at læse Nanas bog. Endelig kom det på skrift. Ikke det hun skrev, men mere det at det ikke kun var mig der havde den livserfaring, på nøjagtige samme måde, gennem mit 60 årige liv.
Jeg har talt med mange kvinder om sex og erotik og kan virkelig godt forstå, der er så mange dårlige ægteskaber. Mændene mangler 100 pct. en instruktionsbog. Det er virkelig synd, men nu er den her, selvom den mest er skrevet til kvinder, for at de skal vide der er medsøstre, der føler det samme.
Jeg har købt et eksemplar til hver af mine 2 sønner, for at de skal få bedre mulighed for lykkelige parforhold.
Kærligst Kirsten

Jeg ville ønske at jeg havde læst din bog for længe siden. Så havde jeg nok kunnet redde mit ægteskab.

Hvor ER din bog bare god!

Jeg er lige blevet færdig med din bog. Fantastisk arbejde! Du kommer virkelig bredt rundt om emnet.

Jeg kan godt lide konklusionen i de sidste afsnit, hvor du inddrager spiritualiteten og anser mennesket som et HELT væsen, når spiritualitet og seksualitet går hånd i hånd. Fly with both wings.
Det er en meget terapeutisk bog, meget altfavnende og langt fra ensidig og belærende, som man kunne have frygtet. Og frem for alt gennemsyret af POSITIVISME og lethed trods stedvis tunge emner.

Jeg elsker din oprigtighed, din åbenlyse ærlighed og at du altid tager udgangspunkt i EGNE oplevelser / erfaringer.

Og tillykke med at du har opnået så meget via bearbejdelse af dine egne traumer, så du kan fremstå som eksempel for andre kvinder, der endnu ikke er nået så langt i deres selvudvikling.

Tillykke med en helt igennem fremragende bog!

Podcast - Hvad mænd bør vide om kvinders seksualitet

Jeg har været gæst i Podcasten Ærlig talt, hvor sexologerne Fie og Linda spurgte mig om diverse emner fra min bog. Det blev til et rigtig spændende og ærligt afsnit om den kvindelige seksualitet. Inkl. mange tips til mænd.

Tak 💖

Kærlig hilsen

Nana Klitgaard

Back To Top
Verified by MonsterInsights