skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Nydelse, kvindelig seksualitet og orgasme

– bog af Nana Klitgaard

Hvorfor skriver jeg nu en bog om kvindelig seksualitet og nydelse? Det gør jeg, fordi det er et rigtig vigtigt emne at få belyst. Jeg har i mange år arbejdet med at få, særligt kvinder, til at mærke hvor stærke og dejlige de er, ved at balancere sjælen. Der er en tendens til at mange glemmer sig selv og den de i virkeligheden er inderst inde. Der er mange måder hvorpå man kan få mere balance i sit liv. Jeg går ind for, at man balancerer hele sit liv, både sit indre og sin fysiske krop. Vi har som kvinder, fra naturens side, fået evnen til at nyde i virkelig lang tid. Men vi er kommet til at overtage den maskuline måde at nyde på. Hurtigt og målrettet. Jeg føler at tiden er inde til, at vi giver både vores indre og vores ydre feminine evne til at nyde plads til at udfolde sig.

Lad os alle blive bedre til at flyve med begge vinger og lade seksualitet blive en naturlig del af de mennesker vi er. Vi kan blive mere frie i kroppen ved at lade den feminine lyst og seksualitet få plads.

Vil du læse bogen eller give den som gave?

Du kan bestille bogen om den kvindelige seksualitet, hvordan er den anderledes end mænds, hvordan får man (bedre) orgasmer, hvad kan være årsagerne til manglende orgasme, hvordan får du multiorgasmer og meget meget mere.

Du kan bestille bogen i din lokale boghandler, online. F.eks. www.saxo.dk eller send mig en mail.

Bogen er på 300 sider og koster 249kr.

Slip skyld og skam
i forhold til sex og nydelse

Findes også som lydbog.

Bestil bogen i din lokale boghandler, online i bogwebshops eller send mig en mail.

Køb lydbogen her

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Befriende ærlig bog

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Teorier du måske aldrig
har hørt om før

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Mange emner at reflektere over.
Føler mig mindre forkert nu.

Podcast - Hvad mænd bør vide om kvinders seksualitet

Jeg har været gæst i Podcasten Ærlig talt, hvor sexologerne Fie og Linda spurgte mig om diverse emner fra min bog. Det blev til et rigtig spændende og ærligt afsnit om den kvindelige seksualitet. Inkl. mange tips til mænd.

Tak 💖

Kærlig hilsen

Nana Klitgaard

Back To Top
Verified by MonsterInsights