skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Nydelse, kvindelig seksualitet og orgasme

– bog af Nana Klitgaard

Hvorfor skriver jeg nu en bog om kvindelig seksualitet og nydelse? Det gør jeg, fordi det er et rigtig vigtigt emne at få belyst. Jeg har i mange år arbejdet med at få, særligt kvinder, til at mærke hvor stærke og dejlige de er, ved at balancere sjælen. Der er en tendens til at mange glemmer sig selv og den de i virkeligheden er inderst inde. Der er mange måder hvorpå man kan få mere balance i sit liv. Jeg går ind for, at man balancerer hele sit liv, både sit indre og sin fysiske krop. Vi har som kvinder, fra naturens side, fået evnen til at nyde i virkelig lang tid. Men vi er kommet til at overtage den maskuline måde at nyde på. Hurtigt og målrettet. Jeg føler at tiden er inde til, at vi giver både vores indre og vores ydre feminine evne til at nyde plads til at udfolde sig.

Lad os alle blive bedre til at flyve med begge vinger og lade seksualitet blive en naturlig del af de mennesker vi er. Vi kan blive mere frie i kroppen ved at lade den feminine lyst og seksualitet få plads.

Vil du læse bogen?

Her kan du bestille bogen om den kvindelige seksualitet, hvordan er den anderledes end mænds, hvordan får man (bedre) orgasmer, hvad kan være årsagerne til manglende orgasme, hvordan får du multiorgasmer og meget meget mere.

Du kan bestille bogen her og få den tilsendt i Danmark, Grønland, Sverige, Norge eller afhente den i Rødovre efter aftale.

Bogen er på 300 sider.

Bestil bogen her (pris: 289,-)

Bestil bogen her

Beløbet trækkes først når jeg sender bogen.

Bestil bogen

Hent hos mig i Rødovre (Fragt 0kr)

Bestil bogen

Sendes til nærmeste pakkeboks (Fragt 50kr)

Bestil bogen

Sendes til din adresse (Fragt 50kr)

Bestil to bøger

Sendes til din nærmeste pakkeboks (Fragt 80kr)

Bestil bogen og få sendt udenfor Danmark

Sendes som brev til Grønland, Norge, Sverige (Fragt 100kr)

Tak 💖

Kærlig hilsen

Nana Klitgaard