skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777
Dette online tool er til dig der gerne vil have et redskab til at forløse dine ophobede følelser i dit akasha arkiv.

På under en time, kan du ændre dit ubehag drastisk. Du kan sagtens forløse en ubehagelig følelse på kort tid, UDEN at dulme den med sukker, kaffe, for lidt søvn, for meget arbejde, for meget mad.

 

Er det her dig?

Der er noget der føles ubehageligt …. Hov, jeg synes at jeg er sulten. Jeg kikker lige i slikskuffen/køleskabet.

 Ej sagde han lige det? Av, det gjorde ondt. Det er nok bare fordi jeg er dum .. Jeg lukker det lige ned, for ingen skal se at jeg er ked af det.

 Jeg kan ikke mere nu. Jeg er så træt. Nå, jeg tager lige en kop kaffe mere.

Vi er så gode til at dulme og til at lukke vores følelser ned. Det er for det meste noget vi allerede lærte da vi var børn. Vi fandt ud af, at det nok var smartest at lukke vores følelser ned, for at passe ind, eller for at andre skulle være tilfredse med os. Det er helt naturligt, at det er det vi har valgt at gøre som børn. Helt biologisk er børn fuldstændig afhængige af de voksne der er omkring, at det bliver nødt til at rette ind, for stadig at blive passet på, indtil vi kunne klare os selv.

Mange af barndommens oplevelser, lagre sig i underbevidstheden og det er for det meste de oplevelser, der “går i gang igen”, når vi oplever et eller andet som voksen, der sætter gang i nogle ubehagelige følelser.

Få hjælp af Akasha arkivet

Akasha arkivet er en energetisk “database” over alle sjæles tanker, følelser og oplevelser. Akasha arkivet “optager” hele tiden alt hvad vi gør, vælger og oplever, og det har det gjort hele vores liv (også tidligere liv) Det mest traumatiske og vigtigste for at sjælen, der enten skal lære noget eller huske os på at passe os sig selv så ikke kommer ud for det samme igen, bliver gemt i akasha arkivet. Det bærer vi med os ubevidst gennem hele livet, hvis vi ikke får kikket på det og bliver bevidsthed omkring hvorfor det er der. Eller hvis vi bare lukker ned for det.

Men vi behøver ikke at bære på det længere. Vi kan ændre vores eget akasha arkiv, ved at få kikket på det er der gemt og det vi mærker som ubehag i kroppen eller i følelserne. Akasha arkivet er som en historiebog, hvor der står skrevet en hel masse. Den bog kan vi få adgang til og skrive vores historie om.

 

Jeg har lavet det mest effektive og healende til dig, der gerne vil forløse gamle ophobede følelser i dit eget akasha arkiv

(Som jeg ville ønske at jeg havde haft tidligere!)

Mini-kurset er som en tragt man kan putte sin mærkelige/ubehagelige følelse ned i, og “kører den igennem” mit mini-onlinekursus. Så kommer følelsen ud igen på den anden side og er ændret, fordi du har skrevet din historie om i dit akasha arkiv.

Se illustrationen herunder:

Vil du ønske, at du kunne omskrive din fortid?

Så lyder det måske lidt som en Disney-film?

Men faktisk er det muligt at omskrive din historie i dit akasha arkiv. Underbevidstheden kender ikke forskel på fantasi og virkelighed og derfor kan man ændre den følelse man har, om ubehagelig historie fra ens fortid. Når man skriver sin historie om i akasha arkivet, bliver det din nye historie i din egen historiebog.

Jeg guider dig igennem hele processen i det her mini-onlinekursus.

Onlinekurset indeholder:

 Forklarende lydfil, hvorfor lukker vi ned for følelserne og mere om akasha arkivet

 Hjertemeditation – for at lukke op for dit hjerte og mærke dine følelser

Dybdegående øvelsesark (pdf)

 Healende meditation, hvor du lukker op for, forløser og omskriver dine ubehagelige følelser i dit akasha arkiv. Inkl. støttende bekræftelser, der vil blive din nye historie i din egen historiebog

 Forløs dine ophobede følelser en efter en

Du kan bruge øvelsen og den forløsende meditation igen og igen, hver gang du har en ubehagelig følelse du gerne vil kikke nærmere på, forløse og omskrive.

Er du klar:

 Til at få ryddet op i dit indre og opleve færre konflikter med dig selv og dine omgivelser?

 Til at arbejde i dybden med dine følelser, én følelse af gangen? (Tit hænger følelserne sammen og flere følelser kan forløses på én gang)

 Til at få dybere kontakt til dit indre og din sjæl, når blokeringer i form af ophobede følelser forløses?

 Til at jeg guider dig gennem dine svære følelser, der tit stammer helt tilbage fra barndommen, med min dybdegående øvelse og meget healende guidede meditation?

Det får du:

Lydfil med forklaring om hvordan man har ophobet følelser i sit liv, om brug af øvelsen og den guidede meditation. Og om hvordan man omskriver sin fortids smertefulde historie, og hvorfor det virker.

Hjertemeditation, der guider dig til dit hjerte og din sjæl.

Dybdegående øvelse både på skrift og lydfil, så du både kan lave øvelsen ved at læse spørgsmålene og/eller lytte til spørgsmålene, mens du svarer.

Dyb healende guidet meditation, med forløsning af ophobede følelser, omskrivning af fortid og styrkende bekræftelser. 20 minutter

Personlig historie

Indtil for ganske få år siden, så havde jeg lukket ned for de fleste af mine følelser. Altså de der følelser, som var ubehagelige. De følelser som var svære at finde ud af hvad jeg skulle gøre ved. F.eks. vrede og følelsen af afvisning, kritik og sorg. Jeg kunne simpelthen ikke finde ud af hvordan jeg skulle være med dem, så det var nemmeste bare at lægge låg på. Pakke dem ind, pakke dem væk og sluge dem.

For eksempel kunne jeg være i gang med at lave aftensmad og være i mine egne tanker, hvor jeg egentlig havde det ok. Troede jeg. For hvis min mand sagde et eller andet med at han lige ville skrue ned for risene, så de ikke ville koge over, så kunne jeg føle det som et pil i hjertet, fordi jeg blev så såret og følte mig total kritiseret. Som om at jeg ikke kunne finde ud af at lave mad eller hvad jeg nu fik af historier indeni.

Men det skete alt sammen indeni mig. Han mente ingenting med det. Han ville bare hjælpe, da han så at vandet var faretruende ved at komme ud over kanten på gryden. Jeg kunne bare ikke styre mine følelser og blev ramt på min perfektionisme. Den perfektionisme, som jeg har skabt ubevidst, fordi jeg da jeg var barn, troede at jeg skulle lave mig om for at passe ind. Jeg føle mig ikke ok som den jeg var og brugte en masse energi på at gætte mig frem til hvordan jeg skulle opføre mig, for at være en del af fællesskabet. Så længe jeg ikke havde fået arbejdet med den følelse og kikket på den, forstået den og forløst den, så blev jeg ved med at føle mig såret og kritiseret ved den mindste kommentar fra min mand.

For 5 år siden blev det for meget.

Jeg kunne ikke holde følelserne inde længere og jeg gik ned med stress. Alt havde hobet sig op fordi jeg var blevet ved med at skubbe følelserne væk.

Jeg fandt ud af, at der ikke var nogen vej tilbage. Jeg blev nødt til at komme i gang at kikke på mine gamle ophobede følelser. En følelse af gangen. Et lag af gangen.

I den lange process fandt jeg ud af hvad der virkede allerbedst og som samtidig var skånsomt for en følsom type som mig.

Jeg har derfor skabt dette mini-kursus, hvor du kan få kontakt til dine gamle ophobede følelser og få dem forløst.

Du vil få en pdf og en lydfil med spørgsmål, der hjælper dig med at definere og mærke de følelser der længes efter forløsning. Og til sidst en guidet meditation der forløser følelserne, integrere dem i dig og hjælper dig med at omskrive din fortid i underbevidsthed.

Kom i gang med at forløs dine ophobede følelser med det samme,

og oplev større lethed og livsglæde i dit daglige liv.

Din investering

Normalpris: 5̶5̶7̶  kr

5500Kr.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig på hej@nanak.dk

FAQ

Hvornår får jeg adgang til materialet?

Du får en mail med det samme, hvor der er link til lydfil, øvelse og guidet meditation.

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Altid. Du kan downloade lydfilen og den guidede meditation og du kan printe øvelsen ud eller gemme den på din computer.

Hvordan betaler jeg?

Du klikker bare på et af de links der er her på siden, og så betaler du og så modtager du straks en mail.

Får jeg noget ud af det selvom jeg ikke laver øvelsen, men kun vil høre den guidede meditation?

Ja, det gør du. Det er selvfølgelig bedst, hvis du også laver øvelsen, så du kan finde frem til en konkret episode fra din fortid, som stadig påvirker dig i dag. Men hvis ikke, så kan du sagtens få rigtig meget ud af den guidede meditation alene. Den virker på det ubevidste plan og giver dig både redskaber til at omskrive din fortid og derfor din nutid og fremtid OG giver dig støttende og styrkende bekræftelser og fylder dig op med kærlighed.

Her er hvad andre siger om “Forløs ophobede følelser” mini-onlinekurset.

Jeg har prøvet dit mini-kursus og jeg var virkelig imponeret ? Jeg var rørt til tårer da jeg hørte meditationerne. Stor taknemmelighed og store kram fra Didde ❤ ❤

Du har en enorm blid og kærlig støttende stemme og den er skøn at følge. Det føles som om jeg “holder dig i hånden” ❤️

Først vil jeg sige, at du har en dejligste milde og blide stemme…jeg føler mig så tryg og som et lille barn, når jeg lytter.

Jeg synes det er et superfint materiale, som virker rigtig godt på at acceptere og opløse følelser.

Back To Top
Verified by MonsterInsights