skip to Main Content
29923777 hej@nanak.dk
Vil du ønske, at du kunne omskrive din fortid?

Forløse følelser?

Hvad mener du?

Jeg kan næsten ikke mærke hvad jeg føler. Følelser er jeg ikke så vild med at mærke, for det gør alt for ondt.

Har du det sådan?

Så ved jeg hvordan du har det.

Indtil for ganske få år siden, så havde jeg lukket ned for de fleste af mine følelser. Altså de der følelser, som var ubehagelige. De følelser som var svære at finde ud af hvad jeg skulle gøre ved. F.eks. vrede og følelsen af afvisning og kritik. Jeg kunne simpelthen ikke finde ud af hvordan jeg skulle være med dem, så det var nemmeste bare at lægge låg på. Pakke dem ind, pakke dem væk og sluge dem.

Det var særligt når jeg var på arbejde, at jeg følte, at jeg skulle lukke ned for mine følelser. Jeg brugte meget energi på at “sortere” i følelserne. De glade og begejstrede følelser, de måtte gerne være der, men de irritable, sure og negative følelser, måtte ikke være der. Der var ikke plads til dem i en hektisk hverdag, sammen med kollegaer og chefer.

Jeg var faktisk også bange for, at hvis jeg først åbnede op for en følelse og gjorde plads til den, ja så ville alle de andre komme væltende og så ville jeg miste kontrollen fuldstændig.

Allerede fra barn lærer man ubevidst hvilke følelser der er de “rigtige” og hvilke der er de “forkerte” og dem der helst skal gemmes langt væk. De grimme følelser, som ingen har lyst til at kikke på.

Lyder det bekendt?

Hvad skete der så?

Efter mange års ignorering og derfor ophobning af mine følelser, var det som om der ikke var plads indeni længere. Jeg kunne ikke holde dem inde længere. Jeg oplevede flere og flere stress-symptomer og til sidst var alle følelserne en stor forvirret masse, som jeg slet ikke kunne overskue.

Jeg meldte mig syg efter at jeg havde siddet hos min læge og grædt uden jeg kunne forklare hvorfor. Forinden havde min krop forsøgt at råbe mig op ved at have diarré og ondt i maven i 4 uger. (Som jeg ikke gjorde noget ved. Jeg slappede ikke af af den grund)

Men nu blev jeg så sygemeldt. Det føltes som et kæmpe nederlag. Jeg følte mig svag og skyldig at jeg ikke kunne klare en almindelig hverdag.

Efter en periode med at have grædt meget og været helt paralyseret og ulykkelig, så begyndte jeg, at spørge om hjælp. Jeg opsøgte en coach og en psykoterapeut og fik hjælp til at få lidt mere styr på mine følelser. Derudover arbejdede jeg også med mig selv i mange år. Jeg fandt ud af hvor vigtigt det er at komme i gang med at kikke på mine gamle ophobede følelser. En følelse af gangen. At skrælle et lag af løget af af gangen.

I den lange process fandt jeg ud af hvad der virkede allerbedst og som samtidig var skånsomt for en følsom type som mig.

Jeg har derfor skabt dette lille kursus, hvor du kan få kontakt til dine gamle ophobede følelser og få kontakt til dit hjerte. Du vil forstå hvorfor du har lukket ned for dine følelser, du vil få en pdf og en lydfil med spørgsmål der hjælper dig med at definere og mærke de følelser der længes efter forløsning. Og til sidst en guidet meditation der forløser følelserne, integrere dem i dig og hjælper dig med at omskrive din fortid i underbevidsthed.

Vil du ønske, at du kunne omskrive din fortid?

Så lyder det måske lidt som en Disney-film?

Men faktisk er det muligt at omskrive din historie. Underbevidstheden kender ikke forskel på fantasi og virkelighed og derfor kan man ændre den følelse man har, om ubehagelig historie fra ens fortid.

Jeg guider dig igennem hele processen i det her mini-kursus.

Mini-kurset indeholder:

 Forklarende lydfil

 Hjertemeditation – for at lukke op for dit hjerte og mærke dine følelser

Dybdegående øvelsesark (pdf)

 Healende meditation, hvor du lukker op for, forløser og omskriver dine ubehagelige følelser. Inkl. Støttende bekræftelser

 Forløs dine ophobede følelser

Du kan bruge øvelsen og den forløsende meditation igen og igen, hver gang du har en ubehagelig følelse du gerne vil kikke nærmere på, og forløse.

Det vil sige:

Altid adgang til fjernhealinger med de åndelige læger når som helst du har brug for det. Der vil altid ligge en healing til dig, så du ikke behøver at vente. (Du vil have en healing tilgængelig altid, så hvis du har brug for det, kan du blive healet hver dag eller flere gange om dagen) Jeg laver jævnligt nye healinger live (i den lukkede Facebook gruppe kun for medlemmer) med forskellige temaer, f.eks. ekstra fokus på knogler, organer, hjerne, hjerte, spiritualitet, følelser mm.) Healingerne er kodet, så de virker uanset om du er med live, eller høre den på replay.

Adgang til ALLE mine guidede meditationer, også når jeg laver nye. (Nuværende værdi for 5 meditationer er 618 kr) (Se dem her)

Altid adgang til mine nyeste kanaliseringer og du kan læse alle de tidligere kanaliseringer.

 Du kommer ind i lukket gruppe på Facebook, hvor jeg går live med gruppefjernhealinger med forskelligt fokus (F.eks. Hjertehealing, knogler, muskler, hjerne, organer, følelser, kirurgisk healing, spiritualitet mm.)

Gruppefjernhealinger på Facebook live i lukket gruppe

Adgang til ALLE mine guidede mediationer. (Værdi: 618 kr)

Tilmeld dig Nana K’s medlemsklub her,

og få adgang til healing, meditationer og kanaliseringer med det samme.

Din investering

5500 Kr.
Pr mdr.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig på hej@nanak.dk

FAQ

Hvornår får jeg adgang til materialet?

Du får en mail med det samme, hvor der er link til medlemsområdet og link til Facebookgruppen, som du bliver lukket ind i, så snart jeg har mulighed for det.

Hvor længe har jeg adgang til materialet (healinger, meditationer, kanaliseringer Facebook-gruppen?

Så længe du betaler dit månedsabonnement.

 Får man personlig sparring?

Nej. Men hvis du er med live på gruppefjernhealingerne, vil jeg kommentere hvis du har skrevet noget.

Skal jeg være spirituelt interesseret for at være med?

Måske er du spirituelt interesseret, siden du er er på siden? 😉 Men du behøver ikke at være andet end nysgerrig for at være med.

 Kan jeg få pengene tilbage, hvis jeg ikke får brugt medlemsklubben?

Nej, desværre ikke. Men du kan afmelde dig månedsabonnementet, og du betaler ikke længere fremtidigere måneder. Du kan også altid melde dig ind igen.

Hvordan betaler jeg?

Du klikker bare på et af de links der er her på siden, og så betaler du for den første måned. Derefter bliver beløbet automatisk trukket på dit valgte kort. Smart ik’?

Det med småt

Du kan altid afmelde dig klubben. (Linket er i den mail du får ved tilmelding)

Når du afmelder dig månedsabonnementet, mister du også adgangen til de guidede meditationer, fjernhealinger med de åndelige læger, kanaliseringerne, rabat ved bookinger, adgang til Facebook-gruppen.