skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777
Giv slip på en drænende relation

De fleste af os kender det. Den der følelse af at være total træt og drænet når vi har været sammen med en bestemt relation. Som om vi er helt energiforladte efter mødet, trods det at vi er bevidste om at passe på vores egen energi.

Særligt som særligt sensitiv, kan vi være “for åbne” og vil jo bare gerne være gode og flinke ved vores medmennesker. Det sker bare nogle gange, at vi lader andre mennesker suge af vores energi, og vi er drænede og udmattede bagefter. Det sker helt ubevidst og det er tit fordi vi har ladet det andet menneske sætte “energi-tråde” i os, som får lov at suge løs. Endda også, når vi ikke er fysisk sammen. Et andet billede kunne også være, at den drænende relation sætter et sugerør til os og suger energien ud af os. Og vi lader dem sætte sugerøret ind.

Det kan også være en person du ikke ser længere, men som du tit tænker på og kan mærke at du bliver drænet bare af at tænke på vedkommende. Måske har du besluttet at give slip på forbindelsen, men det føles bare som om at der stadig er en forbindelse energetisk.

Men det behøver du ikke at leve med længere.

I denne meditation:

Giv slip på en drænede relation

bliver du guidet trygt igennem at give slip på den drænende relation og kappe de energetiske tråde mellem jer, så du bevare din egen energi og bygger dig selv op til at have overskud, i stedet for ofte at føle dig energiløs.

Køb den her

Meditationen er for dig, der:

  • Føler at et andet menneske dræner dig for energi
  • Længes efter at have mere energi
  • Føler at du bruger for meget tid på at tænke på en eventuel x kæreste, en kollega du ikke svinger så godt med eller et familiemedlem, du har svært ved at være sammen med

Hvad koster meditationen

Prisen er 50,- 

Du får 12 minutters guidet meditation, du kan lytte til, igen og igen, indtil du føler at relationen har sluppet sit tag i dig.

Meditionen er din for altid.

Du downloader den blot og så kan du lytte til den, når behovet melder sig.

Du vil opleve, at:

  • din lyst til at være selvkærlig stiger og du får det bedre med dig selv
  • din energi bliver hos dig, og du lader ikke andre suge af din energi (uden du giver dem lov)
  • du oplever at du pludselig ikke tænker så meget på den drænende relation, og vil på sigt få et neutralt forhold til ham/hende
Få fat i din egen guidede meditation her
Back To Top
Verified by MonsterInsights