skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777
Slut fred med din krop - Guidet meditation

Med denne guidede meditation kommer du på en rejse ind i dig selv og din krop. Du vil få kontakt til dine celler og få mulighed for at kommunikerer med din smerte eller spænding og finde ud af hvad din krop gerne vil fortælle dig. Du vil også slutte fred med din krop på dybt plan. Endelig give den lov til at være som den er, så den (og du) kan slappe af og heale alle celler.

Hver gang du hører denne guidede meditation, vil du lægge mærke til nye ting og nye områder i din krop, som du måske har lukket ned og ikke givet lov til at være der tidligere. Du vil opleve dyb selvkærlighed til dig og din krop og ja .. virkelig slutte fred med din krop, som du inderst inde har længtes efter i lang tid. For ja, du har nemlig lov til at være her med alt hvad du er og alle dele af din krop må gerne fylde og være præcis som den er.
Slut fred med din krop

Pris 80,-
Meditionen er din for altid

Slut fred med din krop nu

Lidt om meditationen

Denne meditation varer i alt 12:20 minutter.

Jeg har brugt samme baggrundsmusik i denne meditation, som de andre meditationer, da jeg synes det er et vidunderligt stykke musik, der i sig selv er meget helende.

Der er også en udgave uden baggrundsmusik, så du enten kan høre din egen musik, eller kun min stemme.

Hør et eksempel

Herunder kan du høre de første 1:50 minutter af en af mine meditationer.

For mig er det vigtigt, at jeg kan lide stemmen og musikken, når jeg skal købe en meditation.

Så her kan du finde ud af, om jeg er et match til dig <3

OBS: Det er kun afslapningen i starten, du kan høre her.

Alt det spændende og dybe kommer senere i meditationen, men efter smagsprøven er jeg sikker på, du har en fornemmelse for, om vi er et match.

Pris 80,-
Meditionen er din for altid

Få fat i din egen guidede meditation her
Skriv en besked til mig ❤
[contact-form-7 id=”5″]
Back To Top
Verified by MonsterInsights