skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Om Nana

Jeg hedder Nana Klitgaard Danscher, født i 1974 og jeg har været på en lang rejse mod at erkende at jeg er som jeg er.

Da jeg var barn turde jeg ikke særlig meget. Jeg var meget følsom, utrolig sensitiv, og havde det bedst hjemme i trygge omgivelser.


Jeg oplevede verden stor og uoverskuelig. Men det lykkedes mig at komme igennem teenageårene og senere voksen.

Jeg har nok i gennemsnit oplevet lige så mange følelsesmæssige traumer som de fleste andre. Men jeg har de sidste to årtier, helst ikke bare lagt låg på.

Det ville ellers være det letteste, hvis man bare kunne lukke det inde og så bare leve sit liv.

Det kan man godt gøre, og det er der mange der gør. Men før eller siden, viser der sig diverse skavanker, fysiske som psykiske, fordi man har holdt alt det inde. Det kan f.eks. vise sig ved spændinger og smerter i kroppen og/eller man kan blive ved med at køre i ring i sit liv og blive tricket mere og mere af andre mennesker eller situationer og ens livskvalitet kan være dalene.

Måske er det bare blevet sådan det er og blevet en vane at have det lidt “mellem-godt”. “Sådan er livet bare”. Men jeg kan fortælle dig, at det ikke behøver at være sådan!

Jeg har hjulpet både mig selv og andre mennesker med at få hul på ophobede oplevelser, følelser, spændinger i kroppen i de sidste 7 år, og jeg kan se og mærke hvor befriende det er, at få noget af det gemte op til overfladen, hvor det kan få lov at blive bearbejdet og derefter forsvinde. Ens minder forsvinder aldrig, men den påvirkning det har haft på en, kan blive neutral, så man ikke skal reagere på rygraden på uhensigtsmæssige måder længere.

Det er derfor jeg er her. For at hjælpe dig med at få det bedre og slippe tung bagage fra fortiden.
Det gør jeg på forskellige måder. Både via samtaler, clearinger og kropsbehandling.Hele den holistiske verden, der løfter det selvhelbredende menneske, er jeg SÅ nysgerrig på, at jeg i dag er sjælelæser/healer og terapeut med en særlig evne til at bruge min sensitivitet og spiritualitet til at læse mennesker.

 

Det er en gave at være mig

En gang synes jeg, min sensitivitet var en hæmsko, men i dag ser jeg den som min største gave.


Den tillader mig at sanse verden, og menneskerne i den, på en utrolig fin og nuanceret måde, der på en og samme gang både er utrolig smuk og barsk, men også et fantastisk redskab til at heale mennesker i mit arbejde.

Forfatter

En bog er det også blevet til. Jeg har i rigtig mange år ønsket at skrive en bog. I 2021 kom der pludselig hvad der føltes som en bog der gerne ville skrives – af mig. Det blev til en bog om nydelse og kvindelig seksualitet. Et emne jeg føler er virkelig vigtigt at få italesat, da alt for mange kvinder mest oplever den maskuline seksualitet. Det er der ikke noget galt i som sådan, men jeg går, i alt hvad jeg gør, ind for balance, og der mangler efter min mening balance mellem den maskuline og feminine seksualitet. I det hele taget, er den moderne verden bygget meget maskulint op, og det feminine bliver skubbet i baggrunden, både for mænd og kvinder. Og det skaber ubalance. Et sted at starte med at ændre det, og få mere balance, er ved at kigge nærmere på sin egen seksualitet. Det er faktisk en genvej til personlig og spirituel udvikling. (Bogen om nydelse)

Velkommen til dig her på min side.

Her hos mig føler du dig set og hørt lige præcis, som du er. 

For jeg er mig selv, og derfor vil du også træde ind i vores fælles space med samme intention.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Lys og kærlighed,

Nana K

Hvad driver mig til at lave det jeg gør?

Jeg kender til følelsen af ensomhed, udelukkelse og forkerthed til hudløshed.

Da jeg var ganske ung, fandt jeg en måde at lindre den følelse på. Forbindelsen til noget der er større end mig selv.

Det det der driver mig. At give andre samme mulighed for at føle sig forbundet til universet og alt det der er større end os selv, som jeg selv har så meget gavn af.

Jeg fortæller her (uden filter), hvordan følelsen af ensomhed og forkerthedsfølelse har påvirket mit liv, og hvordan jeg lindre det:

 🙂

Recent News
19maj 22

Brug din cyklus som guide

Du kan bruge din cyklus til at blive mere bevidst. Hvis du følger din cyklus, kan du tilpasse dig kroppen…

Back To Top
Verified by MonsterInsights