skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Du må gerne have lyst til en anden slags sex end penetration!

Mange har den opfattelse at “rigtig” sex er sex med penetration. Pik-i-skede sex, som jeg kalder det i min bog. En del kvinder nyder ikke penetrationssex lige så meget som det såkaldte forspil. For mange er det bedste ved sex kyssende, krammene og berøringen på hele kroppen og ikke kun på kønsorganerne.

Jeg har hørt, at lesbisk sex er utrolig nydelsesfuldt for begge parter, blandt andet fordi der ikke nødvendigvis skal være penetrationssex. At hele sexagten består af kys, kærtegn, kælen, samhørighed, oralsex. Blidhed. Det som de fleste kvinder længes efter. I hvert fald efter mere af.

Det er en helt normal længsel kvinder har, hvis de for det meste “kun” har penetrationssex.

Lad os lave om på det!

Giv udtryk for det, du ønsker. Ønsker du mere kærtegn andre steder end bryster og vulva? Ønsker du dobbelt så lang tid, før manden trænger ind? Er det samhørighed og kærtegn, uden det nødvendigvis skal afsluttes med samleje? Er det at kysse langsomt i lang tid? Er det flere timers flirten med hinanden, inden I rører ved hinanden? Er det romantik med stearinlys, massage, stille musik eller andet? Er det, at du kan stole på, at han rører dig indfølende i lang tid, uden at gå for hurtigt frem? Hvad drømmer du om? Hvordan kan din feminine seksualitet få mere plads? Hvordan kan du udtrykke det for din partner?

Back To Top
Verified by MonsterInsights