skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Skal – Skal ikke? Om at tage beslutninger

Foto taget af Hjertefotograf.dk Annie Ariel

 

Om at tage beslutninger


Kender du det her med ikke at kunne beslutte sig?
Det med om man skal gøre noget eller ej?

 

For et par år siden kunne jeg simpelthen ikke finde ud af hvad jeg skulle gøre. Hvad skulle jeg vælge?

Jeg havde set et endagskursus i at lave freebies og jeg havde hørt at det nok var smart at have en freebie på sin hjemmeside. Noget man kunne give folk gratis, så man kunne få folk på ens nyhedsbrev. Men hvad skulle jeg dog finde på? Det anede jeg ikke.

Så kurset var rimelig relevant. Jeg havde bare ikke så meget lyst til at tage afsted.

Om det handlede om at jeg ikke orkede at møde nye mennesker eller at jeg slet ikke vidste hvad jeg skulle kunne finde på at lave som freebie? Det ved jeg ikke.

Mit hoved kværnede: Var det ikke lidt langt væk og var det ikke lidt dyrt? Der var vist heller ikke plads på kurset. Men alligevel var der jo noget jeg gerne ville have hjælp til.

Jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre.


Det var dagen før og måske var der stadig en ledig plads. Men jeg kunne simpelthen ikke beslutte mig.


Jeg havde ikke rigtig lyst. Men alligevel lidt. Jeg var i tvivl. Virkelig i tvivl. 


Så kom jeg i tanke om, at jeg faktisk havde et redskab til at hjælpe mig med af tage beslutningen. Mit pendul.

Pendulet kan bruges til at kommunikere og få svar direkte fra ens højere selv. Bagom egoets nonsens og for og imod. Udenom hjernen. Bagom fornuften. Et direkte svar. Skal jeg eller skal jeg ikke?


Jeg spurgte og mit pendul svarede. Det vil sige at det var mit højeste selv der svarede. Det der kan se meningen med noget, som jeg ikke selv kunne lige der.


Svaret blev at jeg skulle tage med på kurset.


Nå. Ok. Åh, men jeg orkede ikke … Men jeg havde jo fået et klart svar. Og jeg meldte mig til og tog afsted dagen efter.


Ja det var et fint kursus. En ok dag. Jeg fik taget hul på det med freebies. Jeg fik ikke lavet min, men alligevel gjorde jeg efter noget tid.Men det vigtigste ved at jeg besluttede at tage med på kurset var,  at jeg mødte en skøn kvinde der. En kvinde jeg stadig har kontakt med her flere år efter. En jeg faktisk vil kalde min veninde nu. ❤

Tænk hvis jeg bare havde lyttet til mine tanker og ikke spurgt mit pendul til råds. Så havde jeg helt sikkert ikke taget afsted og så havde jeg ikke mødt hende den dag.


Mit højere selv kunne se klart og se at der var noget jeg skulle den dag. En jeg skulle møde. Jeg skulle tage afsted. Det kunne jeg ikke selv tænke mig til. Jeg havde mest lyst til bare af blive hjemme.

Men takket være det fantastiske redskab som pendulering er, fik jeg det svar der gjorde at jeg tog afsted og mødte en skøn kvinde.Har du også lyst til at få dig et redskab til at hjælpe dig med at tage beslutninger fra din sjæl og ikke fra din fornuft? Så er det lige præcis det jeg lærer dig i mit kursus Pendulering for begyndere. 


Øvede kan også bruge kurset, for jeg fortæller hvordan man er sikker på at det ikke er egoet der svarer, men sit højere selv. Jeg fortæller de grundlæggende og meget vigtige ting man skal være opmærksom på.

Jeg forklare det så alle kan være med og lære et redskab der kan bruges for altid.

?
Back To Top
Verified by MonsterInsights