skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Hvad er healing?

Hvad er healing?

For mig betyder healing at blive hel, at blive “samlet”. Som at nogle dele af os er skubbet ud af balance, skubbet ud af form. Det der har skubbet noget af os ud af form, kan være mange oplevelser, tanker, følelser fra fortiden (eller tidligere liv) Vi har vænnet os til den måde at have det på, den måde det føles at være os. For det er sådan det plejer at være. Det føles som det rigtige. Når noget så bliver skubbet på plads, den ene eller den anden slags ubalance, så vil det næsten føles skævt og underligt. For det er uvandt. Selvom det i virkeligheden er endnu mere balanceret end det var før.

Healing er mange ting. Det man typisk tænker når man høre healing er nok at ligge på en briks og at en behandler holder hænderne på ens krop. Det er også healing.

 

Der er også mange andre slags healing. Fjernheling feks. Hvor man på distance får “skubbet” noget på plads der har været i ubalance.

 

Healing kan også være en samtale, hvor ord balancerer.

 

Jeg havde en kort indledende samtale med en kvinde i telefonen forleden. Hun fortalte kort hvad der gik hende på. Jeg lyttede og følte virkelig med hende, for det lød ikke rart det hun var i. Jeg sagde blot, “det kan jeg godt forstå”, “det lyder heller ikke rart” osv. Og den kære kvinde begyndte at græde. Hun følte sig hørt og forstået, som hun ikke havde følt længe, og allerede ved den korte samtale, følte hun sig mere hel. Healet. INDEN den reelle fjernhealing, som hun skulle have gik i gang, for det var først dagen efter.
Ord og samtale er også healing.

 

Åndelig fjernhealing

 

Da denne kvinde fik åndelig fjernhealing dagen efter, faldt der så meget på plads i hende, og et gammelt traume fra hendes barndom, kom frem. Hun havde ikke kunnet få fat i det de sidste mange år, på trods af mange besøg hos clairvoyanter, medier, behandlere, retreats. Men nu stod det frem så tydeligt, at det, at hun blev mobbet i skolen, gentog sig i hendes nuværende liv og den situation hun stod i.

 

Nu kunne hun få det frem og få det healet, fordi hun blev bevidst om, at det var det var det der gentog sig i hendes nuværende liv. Det var en kæmpe lettelse for hende, og det blev pludselig mere konkret, så hun kunne tage hånd om sine følelser og reaktioner på en ny og mere bevidst måde.

 

Jeg er så glad for at jeg kunne hjælpe hende med at få det frem. Selvom jeg selvfølgelig er utrolig glad for, at få ros (nok meget menneskeligt), så måtte jeg sige til hende, at det nok var lige nu hun var klar til at arbejde med sine gamle oplevelser med mobning i skoletiden. Havde en behandler fundet frem til det samme for nogle måneder eller år siden, er det ikke sikkert, at min klient var klar til at få øje på det, og arbejde med det. Derfor kommer det først nu. Fordi hun er klar til netop det arbejde i sig selv.

 

Min klient fik en åndelig fjernhealing (med tilkøbt telefonsamtale).

Hvis det er noget for dig, så kan du kikke her:

 

Læs om åndelig healing

 

Bestil tid til åndelig healing

 


Kærlig hilsen Nana K

 

 

 

 Back To Top
Verified by MonsterInsights