skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Healing case – Hvordan gik det?

D. 25. juni søgte jeg her i gruppen efter en person til en case til dyb healing af en fysisk skavank. Healingen ville foregå via 3 fjernhealinger, over en periode på 2 uger.

?

Min intention med “forsøget” var, at se hvor meget healingen virkede og hvordan det var at have en person i et healingsforløb. Hvordan var reaktionerne under og imellem healinger og særligt om det havde nogen effekt på den fysiske skavank personen havde.

?

Jeg søgte efter en, der ikke havde haft den fysiske udfordring i mere end et års tid. Men da jeg skulle vælge mellem jer der havde meldt sig, så følte jeg mig stærkt tiltrukket af at vælge en bestemt ud. Jeg kunne bare mærke, at det skulle være hende, og det var først et par dage efter, at jeg kom til at tænke på, at jeg egentlig havde søgt efter en der kun havde haft den fysiske skavank i et års tid, og ikke de sidste 18 år. Men sådan blev det, fordi jeg er tilhænger af, at følge intuitionen og det indre kald jeg følte. Det var der nok en mening med.

?

Maria blev valgt ud, og hun fik i alt 3 fjernhealinger, og en enkelt forløsning fra tidligere liv.
Maria meldte sig til grundet mange smerter fra endometriose samt psoriasis gigt. Jeg vidste kun, at hun havde mange smerter i lænden, underlivet, maven og halebenet.

?

Under healingerne følte Maria ro, og det virkede afstressende synes hun. Hun slappede godt af imens.

Maria: Det Nana skrev om healingerne, gav fuldstændig mening.

Maria: Mellem healingerne fik jeg store reaktioner. Jeg følte at der blev åbnet op til al den smerte og traumer jeg har oplevet, og det var for voldsomt. Der var rigtig meget jeg pludselig skulle håndtere på en gang. For mit vedkommende skulle der nok have været længere imellem healingerne, så jeg kunne følge med.

Ja, det var et intensivt forløb, på kun 2 uger. Særligt med udfordringer, der havde været der i så mange år. Fremover, vil jeg strække forløbene over længere tid, så krop og sjæl kan følge med.

Jeg oplevede dyb healing og stor forløsning hos Maria under healingerne, og frigivelse og given-slip på ophobet energi.

?

Hvordan har du det nu, i forhold til før healingerne?

Maria: Jeg føler at jeg har mindre smerter nu. Jeg er stadig meget træt ovenpå healingerne, og smadret og lidt ked af det. Jeg blev syg med influenza symptomer lige efter healingerne, men de gik over efter et par dage. Jeg har været lidt smadret både fysisk og følelsesmæssigt ovenpå healingerne.

Maria: Den største forskel er, at jeg har mindre smerter, og mere overskud, også mentalt. Føler at jeg stadig renser ud, både fysisk og psykisk.

?

Tusind tak til Maria Jasmine, der fik dyb healing over en meget intens periode på 2 uger. Så dejligt at høre, at du har færre smerter nu og har mere overskud også mentalt, selvom du har været udfordret af mange følelser der kom op og stadig healer.

Det har været rigtig spændende for mig at følge dig og få bekræftet hvor meget det fysiske og følelsesmæssige hænger sammen, OG at det er muligt at forløse det.

?

Har du også lyst til at få healet dine skavanker?

 

Så kan du læse mere om det her og booke dit eget fjernhealingsforløb ?

Åndelig healing – Healingforløb

Back To Top
Verified by MonsterInsights