skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Åndelig fjernhealing – 4 ugers forløb
Healing af dine skavanker, fysisk som psykisk

Her kan du læse om og booke et dybt transformerende healing-forløb, hvor du får renset ud og healet gammel energi i krop og sjæl, med én åndelig fjernhealing pr. uge i 4 uger.

I et healingforløb, går jeg ind og arbejder specifikt med de ubalancer du mærker (og også dem du ikke nødvendigvis mærker eller kan sætte ord på) i samarbejde med de åndelige læger og de åndelige healere. Det er ikke til at sige på forhånd hvad der bliver arbejdet med, da det er meget individuelt. (Læs eventuelt om en healing-case her)

Hvorfor 4 uger?

Èn healing healing går virkelig dybt og rykker rigtig meget. Men når det er 4 healinger 4 uger i træk, kommer der virkelig skub i energien og du vil opleve stor forandring og lettelse. Arbejdet fortsætter i tiden mellem healingerne og det giver kroppen en ro at vide, at der er 4 healinger i alt. Så giver det krop og sind roen til at gå igennem de processer der måtte dukke op. Denne slags healing, giver mere energi og vil føles som en dyb hjælp til dig, der kan mærkes dybt inde.

Budskaber fra din krop og din sjæl

Udover selve healingen af kroppen og de skavanker der måtte være, så vil der også komme budskaber fra din krop og sjæl. Budskaber, som du måske ikke selv kan opfange, men som vil give dig en støtte i dit liv og i din process med at heale, når du får sat ord på.

Der er så mange hjælpende energier omkring os, der står i kø for at hjælpe os alle sammen. Vi skal bare give dem lov. Denne healingsform, er en meget dyb form for healing, da det sker i samarbejde med de åndelige læger og hjælpere, som finde udenfor tid og sted, og som står i kø for at hjælpe menneskeheden. Det jeg gør, er at sætte dem i forbindelse med dig, så de kan hjælpe dig på et plan som man ikke selv kan tænke sig til, heller ikke som behandler. De har et helt andet billede af hvordan det hele hænger sammen, og vores menneskelige hjerne kan ikke forstå det hele alligevel, men her sker det der skal ske alligevel. De vil gennem mig, give dig de budskaber du har brug for at få at vide i din healingsprocess.

Om sessionerne

I en session åbner jeg op for universets hjælp og healende kræfter. Det kommer præcis den individuelle hjælp der er brug for præcis til dig.

Det er ikke til at sige på forhånd hvad der kommer til at ske og hvilken energi der kommer og hjælper og healer, eller hvilke budskaber der kommer. Det er meget individuelt.

De fleste af mine klienter, mærker healingen i flere dage efter og kan mærke at budskabet berører dem dybt.

Jeg oplever selv, at det er den kraftigste og kærligste healingsenergier af de healingsformer jeg har oplevet.

Det er en fordel, at det foregår ved fjernhealing, da den fysiske krop og energi nogle gange “er i vejen” for sjælens energi og det der skal heales på dybere plan.

Uanset hvordan det føles (eller om du slet ikke føler noget) sker der præcis det, der skal skeI hver en healingssession. Det kan ske på så dybt et plan, at din fysiske krop ikke mærker det.

Der er ingen tid og sted i universet, og en åndelig fjernhealing, er derfor utrolig effektiv, som om de åndelige healere og læger står lige ved siden af og arbejder.

Hvordan foregår det i praksis?

Du booker Åndelig healingsforløb på knappen herunder.

Derefter får du en faktura og bekræftelse på mail.

Så besvarer du mailen og fortæller hvad du gerne vil have arbejdet med og hvad dine udfordringer er, og så aftaler vi 4 tider i løbet af 4 uger, hvor du blot skal ligge derhjemme og slappe af og modtage healing. Jeg ringer til dig bagefter hver healing, og så snakker vi om hvad der skete undervejs.

Inden første healing ringer vi kort sammen.

 

Hvis du allerede nu ved at du gerne vil have sådan et forløb, så kan jeg fortælle dig, at det koster 2739 kr (normalpris for en healing inkl telefonsamtale er 750 kr. I healingforløbet koster det 684,75 kr pr gang)

I et healingsforløb, vil jeg have opmærksomheden på dig udover de aftalte 4 fjernhealinger. Så hvis jeg får indsigter og budskaber til dig mellem healinger, vil jeg fortælle dem til dig undervejs. Fordelen ved et forløb er, at du bliver fulgt i 4 uger og vi snakker om dig og din process hver uge.

Hvis det kalder på dig, så book tid med det samme. Jeg glæder mig til at “møde” dig. (Skriv gerne til mig hvis du har spørgsmål)

Kærlig hilsen

Nana K

De åndelige læger, er sjæle der engang var inkarneret som mennesker og arbejdede som læger. De har valgt at blive ved med at hjælpe menneskeheden. De er hundredevis, hvis ikke tusindvis, der bare venter på at hjælpe og heale os mennesker.

Der er åndelige kirurger, åndelige psykologer, åndelige fysioterapeuter osv. Det team af læger der kommer for at hjælpe i en healingssession, er præcis dem der skal til, for at hjælpe dig med et specifikt problem.

Det foregår sådan, at når du ligger afslappet hjemme hos dig selv, på det aftalte tidspunkt, tilkalder jeg det lægeteam der kan det som lige præcis du har brug for. De åndelige healere og universets healende energi, udfører det de skal, mens jeg observerer hvad der sker. Jeg tager noter undervejs, så jeg kan fortælle dig det de har hjulpet dig med. For det meste kommer der også clairvoyante budskaber til dig.

Jeg har oplevet detaljerede operationer, hvor der blev skåret op, og jeg har kunnet følge med i hvad der blev lavet, som om det er en fysisk operation. Jeg har også oplevet at sjælen blev healet af englelignende plejere og meget mere. Det er meget individuelt hvad der sker, eftersom vi alle er individuelle og har forskelligt der er klar til at blive healet og kikket på.

De åndelige læger, er utrolig nænsomme, men også effektive, og kan være færdig med mange operationer på kort tid. En normal fjernhealing tager mellem 20-25 minutter.

Før healingen kan du gøre dig selv roligere, drik noget vand, læg dig gerne noget tid før healingen starter. Lig bare og observer dig selv og slap så meget af som du kan. Se om du kan være modtagelig, selvom der sker det der skal alligevel. Du må også gerne blunde, hvis det er det der sker. Du behøver ikke at holde dig vågen, hvis du bliver træt. Det kan være, at du har brug for at blive “bedøvet” og ikke selv følge så meget med i det der sker.

Efter selve healingen, kan du trække vejret dybt, strække dig og drikke noget vand igen.

Jeg skriver alt hvad jeg observerede og sender det til dig. Jeg giver dig alle de budskaber, som jeg har modtaget, hvis der var nogle. Du får det hele, der kommer det frem du er klar til at få at vide.

Back To Top
Verified by MonsterInsights