skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777
Pendulering for begyndere

Onlinekursus til dig der gerne vil lære at pendulere

Dette kursus er for dig der

Er nysgerrig på pendulering og gerne vil have et redskab til at få svar fra din sjæl, “bagom” egoet, der tit gerne vil regne det hele ud og som måske vælger noget andet end sjælen
Vil lære at mærke og stole på din intuition og få din mavefornemmelse bekræftet med pendulet som redskab
 Vil have et redskab til at finde ud af hvad din krop fortæller dig, f.eks. i forhold til hvilke fødevarer der er gode for dig nu og her eller over en længere periode
 Gerne vil have hjælp til at tage beslutninger (fra det sted i dig, der ved hvad der er til det højeste bedste)

 Onlinekurset består af:

 6 videoer

 1 guidet meditation til at slukke for tankemylderet, få jordforbindelse og få kontakt til dit hjerte og din sjæl, så svarene kommer fra dit indre og ikke fra dit hoved/ego

 3 øvelser

Typiske spørgsmål og svar til pendulering

 1 skema til øvelse og 1 pdf med hele kurset på skrift

nanak.dk pendulering

Jeg ønsker at dele min viden om og erfaring med pendulering, så du selv kan begynde at bruge pendulering i din hverdag. Kurset lærer dig om de grundlæggende ting du kan bruge pendulering til, og hvad du skal være opmærksom på. Hvornår ved du om det er dit ego fornuft der tager over, eller om det er svar fra dit inderste og meget mere. Læs mere herunder.

Med dette kursus lærer du at

 programmere dit pendul og finde dit individuelle JA og NEJ

 bruge pendulet som hjælp til at tage beslutninger fra hjertet/sjælen og ikke fra fornuften/egoet

 blive fortrolig med pendulet som redskab til at få svar fra din krop om hvad den har brug for og ikke kan tåle lige nu

Du får videoer, guidet meditation, skema, øvelser, link til 10% rabat på pendul i webshoppen Bog og Mystik og svar på typiske spørgsmål om pendulering.

Pendulering for begyndere
Tilbud lige nu 250,-Normalpris 975,-

Kursusindhold:

° 6 videoer

° Guidet meditation

° 3 øvelser

° 1 skema du kan bruge igen og igen

° Tekstdokument med hele kurset på skrift

° Typiske spørgsmål og svar om pendulering

Du skal investere i dette onlinekursus fordi

 Du kan bruge denne viden og disse redskaber og øvelser du lærer her, resten af dit liv. Du kan selv bygge ovenpå, og udvikle dine egne spørgsmål, når du har den grundlæggende viden om pendulering.

Du lærer hvordan du sikre dig, at det ikke er svar fra dit ego, men fra din sjæl, når du pendulerer.

Du bliver bevidst om, hvorfor du tidligere har fået mærkelige svar ved at pendulere, hvis du har penduleret før. Du kan nemlig ikke bare spørge på en hvilken som helst måde.

Guidet meditation, som hjælper dig med at få jordforbindelse, hjerteforbindelse og klar ren forbindelse til dit højere selv, så du får de svar der gavner dig på dybt plan.

Her kan du høre et eksempel på en guidet meditation. For mig er det altid vigtigt at jeg kan lide stemmen, når jeg lytter til guidede meditationer. (Der er mindre susen på meditationen i penduleringskurset)

Hvornår får jeg adgang til materialet?

Du får adgang til al kursusindholdet lige så snart du har købt kurset. Du vil få en mail med link til login.

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Materialet er dit og alle øvelser, lydfiler, videoer og visualiseringer/meditationer kan downloades. Online spacet har du adgang til altid. (Med mindre jeg lukker min business, og det er IKKE planen 🙂 Uanset hvad, vil jeg informere hvis der sker ændringer.

 Får man personlig sparring?

Nej det gør man ikke. Men hvis du ikke får dine spørgsmål besvaret ved at se videoen: Typiske spørgsmål og svar om pendulering, så skriv en mail til mig og jeg samler eventuelle spørgsmål sammen og laver en ekstra video, som lægges i kursusmaterialet. (I en begrænset periode)

Kan jeg få noget ud af kurset, selvom jeg ikke kender til pendulering i forvejen?

Ja, det kan du! Alle kan lære at pendulere. Jeg forklare det meget grundigt og du kan også finde ud af det. Jeg har også lagt en guidet meditation i materialet, som du kan lytte til så tit du vil. Den vil hjælpe dig med at slukke for dine tanker og komme ud af dit hoved og ned i kroppen og hjertet, så du vil få svarene fra din sjæl/dit hjerte og ikke fra fornuften/egoet.

Skal jeg være spirituelt interesseret for at lære at pendulere?

Måske er du alternativt/spirituelt interesseret, siden du kikker med her 😉 Men du behøver ikke at vide noget eller kunne noget på forhånd. Det kan læres af nybegyndere og er samtidig spændende for erfarne spirituelle, at dykke ned i denne her måde at arbejde med underbevidstheden og energi på. Pendulering er et meget konkret værktøj og du kan bruge det til virkelig mange ting i dit liv. Det kan være en stor hjælp på mange områder, der ikke engang er særlig spirituelle eller alternative.

Lær at pendulere – Start i dag!

Kærlig hilsen

Nana K

Du kan skrive til mig på hej@nanak.dk hvis du har spørgsmål til kurset.

Back To Top
Verified by MonsterInsights