skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777
Dyb healing af dine bryster og dit hjerte
- Slip dig selv fri og giv plads til mere nydelse

Mærker du en længsel efter at give slip på det, der holder dig tilbage fra, at åbne op for mere feminin nydelse i dit liv – både i forhold til dig selv og andre?

♡ Vidste du, at der kan være ophobede følelser i brystområdet?

♡ Vidste du, at du kan have lukket af for dit hjerte og ubevidst ikke tør at vises dig frem, som den du er?

♡ Vidste du, at der er en måde at få forløst det på? Så du kan få en bedre holdning og stå ved dig selv, som den du er, uden at du skal forcere det ved at trække skuldrene tilbage. Din krop vil typisk falde tilbage i samme holdning som før, hvis du ikke forløser den følelsesmæssige årsag bag.

♡ Vidste du, at hjertesorger også sætter sig i brystet som ophobede følelser og spændinger i overkroppen og øvre ryg?

Vil du have hjælp til at åbne for dit hjerte, få mere nydelse i dit liv, og en rankere holdning?

Giv slip på de ophobede energier og følelser i bryster og dit hjerte.

En sommer-gave til dig selv, så du bedre kan tiltrække det liv du gerne vil og evt. den du gerne vil møde og bare have det bedre med dig selv. (Til intro-pris).

(Jeg lover dig at det er spændende og dybt, på en blid og dejlig måde)

For dig der gerne vil

Heale forholdet til dine bryster
Stå ved dit indre lys
Sige farvel til janteloven i forhold til dig selv og din krop
Fordøje alt det, der har ophobet sig i energien i bryster og hjerte
Åbne dit hjerte mere for kærlighed og dig selv
Opleve lettere adgang til at kunne nyde

Det er også for dig uden fysiske bryster.

Kom i gang med det samme:
Intropris 249,- (normalpris 779,-)


Ja tak

 Onlinekurset består af:

En introvideo hvor jeg fortæller om hvordan man har fået ophobet følelser i brysterne og hjertet og meget mere

En øvelse der aktivere brysterne og starter blid healing

En øvelse, der sætter gang i dybt energiarbejde, clearing og healing af dine bryster og dit hjerte, som kan mærkes

En guidet meditation, som hjælper dig med at heale endnu mere, stå i dit lys og understøtte den healing der er aktiveret under de to øvelser

Du kan lave de healende øvelser igen og igen og du vil give slip på mere og mere opbobet energi og føle dig lettere og lettere og i bedre kontakt med din krop, dine grænse, din lyst og din nydelse

Ophobede følelser i bryster og hjerte

Vi har alle et forhold til vores egne bryster og til bryster generelt. Der er utrolig mange kvinder der ikke er tilfredse med deres egne bryster. Det er nærmest normalt at føle sådan, for vi bliver bombarderet i medierne med billeder og beskrivelser af, hvad der er de ideelle bryster og hvordan vores kroppe “skal” se ud.

Helt fra vi var unge teenagere, har vi bevidst eller ubevidst sammenlignet os med andre. Mange af os har ønsket at vores bryster var større, mindre, ja bare anderledes end det vi har.

Og så er der alle de følelser vi ubevidst har lagret i vores brystområde pga berøringer eller blik på brysterne vi ikke kunne lide eller føltes grænseoverskridende.

Kroppen er følsom og kan i længden blive meget ked af det, og lukke ned for hele kroppen som beskyttelse til den negative indre talestrøm. Om det kommer fra dig selv eller andre, betyder ikke så meget. Det påvirker os uanset.

Hvor tit har du mon stået og kigget på en kropdel og været vred, ked af det og frustreret og ønsket den anderledes? Jeg tror de fleste kan genkende det.

Kan du f.eks. nævne bare én del af din krop du gerne vil have et bedre forhold til?
Hvis svaret er JA, så læs gerne videre her på siden.

Vi kan have mistet forbindelsen til vores bryster pga. dårlige oplevelser, operationer, “heartbreaks” og mange andre grunde. Nu er brysterne måske nærmest følelsesløse og bare nogle der er der.

Har følt det på egen krop

Jeg kender det alt for godt. Jeg har arbejdet i mange år med forholdet til mine bryster og krop generelt. Jeg vidste godt at jeg var ret hæmmet i min krop, men da jeg først begyndte at arbejde med de ophobede følelser jeg havde både i brysterne og hjertet, overraskede det mig hvor meget det påvirkede mig i dagligdagen.


Det var almindelige hverdagssituationer, jeg var hæmmet i. Men nu hvor jeg har forløst de gamle følelser fra mine bryster og hjerte, oplever jeg at andre ting i mit liv er blevet lettere. Lige fra forholdet til min familie og andre mennesker, til den måde jeg klarer mine arbejdsopgaver på og har det i hverdagen.


Jeg ved på egen krop, hvordan det føles at være hæmmet i sin krop og jeg ved hvordan man kan arbejde med den stagnerede energi i kroppen og forløse gamle følelser, så man kan blive fri og glad i sin egen krop. Derfor vil jeg med hele mit hjerte støtte dig i din proces med at forbinde dig med dine bryster og dit hjerte.

Jeg har arbejdet med at forløse ophobede følelser hos klienter siden 2016 og har også skrevet bogen om nydelse og kvindelig seksualitet, da det min mission at hjælpe kvinder til at have det godt og dejligt i egen krop og opleve mere nydelse.

 ➡  Det her er til dig, der gerne vil slippe ophobet energi i din krop
➡  Slippe gamle historier og følelser, der har sat sig i dine bryster og hjerte (ubevidst)
➡  Sætte lys på din skam og skyld og heale dit forhold til dine bryster.

 

Kom med på dette mini-onlinekursus, der opløser kropsskam,
så du kan få et dejligere forhold til din krop og få mere nydelse ind i dit liv.

Dyb healing af bryster og hjerte
249,-(normalpris 779,-)

Det får du

° Healing af dine bryster og hjerte, intro-video

° Video med øvelse 1 – Aktivering af brysterne

° Video med øvelse 2 – Dybere healing af brysterne og hjertet, så du kan opleve mere nydelse i dit liv

° Guidet meditation der healer dine bryster og giver dig lov til at være den du er

° Healing og clearing af dine bryster og dit hjerte via energiarbejde der er kodet ind i videoerne

° Du kan lytte til det hele og lave øvelserne igen og igen, og opleve nye lag af forløsning hver gang

Du skal tilmelde dig fordi

Du har en dårlig eller ingen forbindelse til din krop, bryster og hjerte eller du bare gerne vil endnu tættere på din egen krop

Du gerne vil have redskaber til at forbinde dig kærligt med din egen krop og slippe hæmmende følelser og gamle fortællinger om dine bryster

Du gerne vil have bevidsthed over, hvad der gemmer sig af ophobede følelser i dine bryster og hjerte

Du savner mere nydelse i dit liv

Du kan mærke at det her kalder på dig, uden at vide hvorfor

Hvem skal føre dig gennem dette mini-kursus?

Nana K

Jeg er forfatter til bogen: Nydelse, kvindelig seksualitet og orgasme og har arbejdet som terapeut siden 2016. Kropsterapi (biodynamisk kraniosakral), sjælelæsning i Akasha arkivet, healer, spaceholder. Jeg har afholdt kurser i healing med de åndelige læger/fjernhealing både fysisk og online. Jeg har afholdt kvindegrupper, cacaoceremonier og kvindecirkler.

Jeg har dyb forbindelse til mange healende energier og hjælpere i den åndelige verden. Jeg formår at kombinere det fysiske og kropslige med det åndelige og spirituelle og jeg ser det som min fornemste opgave, at hjælpe kvinder med at få balance i begge aspekter af livet. Både det åndelige/følelsesmæssige og det fysiske i form af nydelse og seksualitet som hovedtema. Jeg mener at den største balance i livet opnås når der både er kontakt til den fysiske krop og det følelsesmæssige.

Med dette online-forløb vil jeg give dig en blid oplevelse af at få bedre kontakt til din krop, få healet dine bryster og hjerte og give dig muligheden for at mærke dit indre.

Hvornår går det i gang?

Med det samme du har tilmeldt dig. Du får en mail, hvor der vil stå alt hvad du har brug for at vide for at komme i gang.

Hvor længe har jeg adgang til videoerne og bonus-meditationen?

Videoerne, øvelserne og meditationen er dine. Online spacet hvor meditationen ligger har du adgang til altid. (Med mindre jeg lukker min business, og det er IKKE planen 🙂 Uanset hvad, vil jeg informere hvis der sker ændringer.

 Får man personlig sparring?

Nej det gør man ikke. Men du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller andet. hej@nanak.dk

Skal jeg være spirituelt interesseret for at deltage?

Måske er du alternativt/spirituelt interesseret, siden du kikker med her 😉 Du behøver ikke at kunne noget eller vide noget på forhånd. Du går bare i gang med at lytte og hvis du har lyst, laver du de øvelser jeg forslår dig. Det er for alle! Jeg mener at alle kvinder, ligegyldigt hvem man er og hvad man interesserer sig for, har brug for at heale ophobet energi der sidder i bryster og dit hjerte. Det er også for dig, der ikke længere har fysiske bryster, f.eks. efter en operation for brystkræft eller lign.

Kom i gang med det samme! Det bliver magisk!

Jeg er glad og taknemmelig for at hjælpe dig.

Kærlig hilsen
Nana K ❤️

Du kan skrive til mig på hej@nanak.dk hvis du har spørgsmål.

Back To Top
Verified by MonsterInsights