skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Med dette forløb lærer du metoden til at

spørge dit højere selv

 finde dine begrænsninger i forhold til penge

 give slip på dem og opnå pengeflow

Forløbet er for dig, der

Er træt af at mangle penge
Vil lære at mærke og stole på din intuition
Savner en konkret metode til at hjælpe dig med at tage beslutninger
Gerne vil blive bevidst om dine pengebegrænsninger og hvordan du bryder dem
Ønsker at få øje på dit ubevidste forhold til penge
Vil have tilladelse til at du gerne må tjene penge og at du er det værd
Er frustreret over, der ikke sker en pind, selvom du tænker positivt og gør alt du kan med tankerne omkring penge

 På 6 uger vil du lære at

blive bevidst om dine begrænsninger i forhold til penge

få bearbejdet og renset dem ud

at stole på din intuition

Du får øvelser og videoer med konkrete steps til systematisk arbejde
med underbevidstheden og evig adgang til materialet.

Mit ønske med det her online forløb er, at give dig indsigter og hjælpe dig med at få hul på pengeflowet, og få en konkret metode, til at rydde ud i dine hæmninger omkring penge og til at lære at stole på din intuition og så du ved præcis hvilke skridt du skal tage for at nå din intention.

Følelsen af at penge styrer dit liv og ikke omvendt

Pengebegrænsninger og ubehag omkring økonomi

Tvivlen på om din intuition “er rigtig”

 Tidligere deltagere siger

Katrin

Jeg har oplevet noget vildt! Min økonomiske måneds intention er lige blevet indfriet!! Og så utrolig tæt på det tal jeg satte at det er absurd ??. Jeg kan næsten ikke få armene ned.
Synes så samtidig det er helt utroligt hvis det allerede virker, for blokeringer osv, har jeg ifølge øvelserne rigeligt af!
Det har ihvertfald givet mig blod på tanden – hvad kan det ikke blive til ?.

Cassandra

Tak for rigtig fint og grundigt materiale 🙂 Og ja der er nok at dykke ned i og forbedre åbenbart – og ting tager tid. Men jeg er glad for at have lært metoden…så er det bare at holde ved. Tak herfra <3

Susan

Jeg synes det er fantastisk, at sætte en intention og så opleve, at man faktisk kan arbejde for, at den bliver opfyldt. Jeg var forbavset over at den økonomiske (meget beskedene – indrømmet) intention jeg havde sat mig, blev indfriet. Forklaringerne var rigtig gode, godt forklaret og nemt at forstå.
Materialet er dejligt at se på, krydret med fine billeder. Jeg vil gerne anbefale forløbet, fordi du ikke kun lærer din økonomiske situation intensiv at kende, men også dig selv som person.

Lis

Flot materiale at se på – dejligt med dine videoer.
Videoerne gjorde det lettere at gå i gang med materialet.
Jeg synes, at du virker så dejlig naturlig i videoerne – elsker, at det ikke er “stillet op og an”, men at det er som at at du sidder og snakker lige overfor i sofaen. 🙂
Skønt med alle din søde opbakning i dine kommentarer til os alle på FB.
Spændende indhold i materiale, som bragte nye vinkler og elementer frem.

Flemming

Godt gennemarbejdet materiale, flotte billeder. Det bedste jeg fik ud af forløbet var, at der kom focus på hvor meget der egentligt kan påvirke vores flow af penge og andre ting i vores liv. I løbet af og efter forløbet er jeg blevet meget mere bevidst om mine handlinger, tanker, følelser og deres konsekvenser. Både positivt og negativt eller flow/mindre flow/ikke flow. Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet, fordi det sætter så mange ting i gang på de indre planer, og man lære at stille de svære spørgsmål til sig selv.

 Oversigt over indholdet i ugerne

Uge 1

Første uge handler om de grundlæggende principper i forløbet. Prøv at leg med tanken om, at alt er energi og at alt inden i dig, afspejler sig i din omverden. Når der kommer balance indeni – også i forhold til penge der også er energi – vil der komme flow.  Alt sammen med hjælp fra et særligt værktøj, som jeg afslører for dig på kurset.
Det er også ugen, hvor du skal sætte en intention, der efter nogle finjusteringer skal stå knivskarpt. Universet responderer nemlig ikke på diffuse bestillinger.

Uge 2

Nu hvor du er klar til at levere en klokkeklar bestilling til universet, skal vi først have kigget på dine blokeringer, og få luget dem væk én efter en, så din vej frem til skoven med pengene på træerne, reelt bliver mulig for dig at finde. Vi går i dybden med at finde dine specifikke blokeringer i forhold til penge, du bliver bevidst om hvordan de påvirker dig og hvordan du skal slippe og bryde dem.

Uge 3

Her går vi endnu dybere med alle de ubevidste ubehagelige følelser omkring penge, og du får måder at bryde dem på. Så du kan være så klar og bevidst som overhovedet muligt.

Uge 4

Vi fortsætter med at blive bevidst om hvordan det at bruge penge på hvad i hverdagen, betyder for os på det ubevidste plan og får ryddet ud i dem en af gangen. Vi kommer helt ned i dagligdagsdetaljer og dybe ubevidste følelser.

Uge 5

I denne uge er vi nået et godt stykke frem til skoven med de mange penge, men som altid i naturen, og i livet, dukker der ting op, der gør, at du snubler lige inden målstregen. Her kikker vi på alle dine livsområder, og finder ud af præcis hvad der forhindre dit pengeflow, og hvad du skal gøre ved det.

Uge 6

Så er det manifestationstid. Nu er du klar til at handle på og følge dit flow. Efter uge 6, ved du præcis, ned til den mindste detalje, hvad du skal tage af små eller store skridt, der fører dig til dit mål. Du lærer også at justere kursen, hvis du kommer lidt i svingninger, så du kan finde tilbage dit indre sjæleflow igen.

Du skal vælge dette kursus fremfor andre fordi

Du lærer en unik metode, som du kan bruge så tit du vil – også til andet i livet end pengesager

Du kommer helt i dybden med dine blokeringer og lærer at bryde dem og rense energien

Du bliver bevidst om, hvorfor du har det svært med penge og du ved præcis hvad du skal gøre ved det

Efter det her forløb, vil du have ryddet ud i dine pengeblokeringer, og du har nu en metode, der hjælper dig til, hvordan du skal handle fremover, for at nå dit mål.

Hvorfor har du brug for at lære denne metode at kende?

Verden har brug for dig og din unikke sjæl.

Penge er energi, som alt andet. Hvis du har mange penge, kan du gøre en kæmpe forskel for hele verden. Ikke bare din egen lille familie, men du kan være med til at gøre verden til et bedre sted. Universet vil gerne sende penge i din retning, men det kan det først, når der er fri passage. Når du har fjernet din egen modstand på penge og på rigdom.

Så kom med på rejsen lige nu

I løbet af forløbet skal du ikke blive overrasket, hvis rigdom begynder at vise sig for øjnene af dig – i alle mulige former.

Måske får du pludselig penge tilbage i skat eller modtager en uventet check. Måske stiger du i løn eller du modtager hjælp fra en uventet kant til noget, du har haft problemer med længe.

Jeg har oplevet lidt af hvert.

De vildeste, der skete i processen, da jeg skabte forløbet var, at jeg oplevede et stort boom i antallet af nye klienter, som er de mennesker det er min mission at hjælpe.

Når vi hæver vores vibrationer, så ændrer vores liv sig.

“Det man fokuserer på bliver større”

Efter det her forløb, vil du have ryddet ud i dine pengeblokeringer, og du har nu en metode, der giver dig vejledning til hvordan du skal handle fremover, for at nå dit mål.

Din investering
(der hurtigt får tjent sig hjem igen)

5500Kr.
Normalpris 3500,- Lige nu kun 900,- for hele forløbet.

Kan betales i 2 rater

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig på hej@nanak.dk

Hvem er jeg?

Jeg hedder Nana Klitgaard Danscher og jeg brænder for at hjælpe kvinder med at løfte deres energi og ændre deres liv. Jeg arbejder med energi og healing på forskellige måder. Blandt andet sjælelæsning, biodynamisk kraniosakral terapi og healing med de åndelige læger. Jeg har en spirituel tilgang til alt jeg gør, og min sandhed er, at alt er energi, og vi selv har så meget power til selv at påvirke vores eget liv, hvis vi bare finder ud af hvordan.

Jeg har, så længe jeg overhovedet kan huske, haft alle mulige pengebegrænsninger. Lige fra at være en anelse for meget som Onkel Joakim, når det kom til at unde mig selv noget som helst – og til det, at føle mig uværdig til at modtage penge.

Det har virkelig været en kamp for mig, at finde den gyldne nøgle til, at åbne op for sluserne til mit naturlige pengeflow. Men heldigvis lykkedes med denne metode, som du lærer på forløbet, og jeg føler mig kaldet til at dele den med dig.

Første måned, jeg brugte metoden, tjente jeg 19.876 kroner ekstra, på blot 4 uger. Jeg skal være ærlig og sige, det fik mine øjne til at tjekke beløbet på bankkontoen en ekstra gang og for at tage energiarbejdet og kommunikationen med min sjæl alvorligt.

Det er muligt at betale forløbet over 2 rater. Klik på linket og vælg 2 rater, i stedet for engangsbetaling.

Du får adgang med det samme

FAQ

Hvornår får jeg adgang til materialet?

Du får adgang til uge 1 så snart du har betalt. Du vil efterfølgende få en mail med den nye uges materiale med en uges mellemrum.

 Hvor lang tid skal jeg sætte af om ugen til øvelser og videoer?

Det nye materiale kommer på mail hver 7. dag om morgenen i 6 uger. Det er lidt forskelligt hvor lang tid man skal sætte af. Men jeg anbefaler at sætte tid af i kalenderen i starten af hver uge, til at se det hele igennem og gå i gang med øvelserne. Uge 3 og 4 er de uger, der tager længst tid. Sæt gerne 2-3 timer af pr uge. De andre uger tager kortere tid.

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Materialet er dit og alle øvelser kan downloades. Det online space har du adgang til, så længe Easyme.dk findes. Hvis andet sker, vil du få det at vide. Men igen, alt kan downloades og bruges igen og igen, også efter forløbet er slut.

 Får man personlig sparring?

Nej. Men hvis du hænger fast og har spørgsmål, kan du skrive en mail til mig. Jeg svarer hurtigst muligt.

Kan jeg få noget ud af onlineforløbet, selvom jeg ikke er selvstændig og er almindelig fastansat?

Ja, det kan du. Pengeflow handler også om at få lønforhøjelse, at modtage penge andre steder end sit faste job eller at man har neutrale følelser omkring det at bruge penge, i stedet for at være tynget af negative følelser omkring penge. Tit handler penge om noget andet, og det vil altid være lettende og befriende, at få fjernet tunge og ubehagelige følelser. Du kan også bruge metoden til at tage beslutninger om du skal tage med til et arrangement eller ej.

Skal jeg være spirituelt interesseret for at være med?

Måske er du spirituelt interesseret, siden du kikker med her 😉 Du behøver ikke at vide noget eller kunne noget på forhånd. Det kan læres af absolut nybegyndere og er samtidig spændende for erfarne spirituelle, at dykke ned i denne her måde at arbejde med underbevidsthende og energi på.

 Kan jeg få pengene tilbage, hvis jeg ikke får kurset brugt?

Nej, desværre ikke. Jeg har brugt en del tid på at sætte det hele op, og det vil være op til dig at sætte tid af til øvelserne og får gjort det der skal til.

Back To Top
Verified by MonsterInsights