skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Åndelig fjernhealing

I en session åbner jeg op for universets hjælp og healende kræfter. Det kommer præcis den individuelle hjælp der er brug for præcis til dig.

Det er ikke til at sige på forhånd hvad der kommer til at ske og hvilken energi der kommer og hjælper og healer, eller hvilke budskaber der kommer. Det er meget individuelt.

De fleste af mine klienter, mærker healingen i flere dage efter og kan mærke at budskabet berører dem dybt.

Jeg oplever selv, at det er den kraftigste og kærligste healingsenergier af de healingsformer jeg har oplevet.

Det er en fordel, at det foregår ved fjernhealing, da den fysiske krop og energi nogle gange “er i vejen” for sjælens energi og det der skal heales på dybere plan.

Uanset hvordan det føles (eller om du slet ikke føler noget) sker der præcis det, der skal skeI hver en healingssession. Det kan ske på så dybt et plan, at din fysiske krop ikke mærker det.

Der er ingen tid og sted i universet, og en åndelig fjernhealing, er derfor utrolig effektiv, som om de åndelige healere og læger står lige ved siden af og arbejder.

De åndelige læger, er sjæle der engang var inkarneret som mennesker og arbejdede som læger. De har valgt at blive ved med at hjælpe menneskeheden. De er hundredevis, hvis ikke tusindvis, der bare venter på at hjælpe og heale os mennesker.

Der er åndelige kirurger, åndelige psykologer, åndelige fysioterapeuter osv. Det team af læger der kommer for at hjælpe i en healingssession, er præcis dem der skal til, for at hjælpe dig med et specifikt problem.

Det foregår sådan, at når du ligger afslappet hjemme hos dig selv, på det aftalte tidspunkt, tilkalder jeg det lægeteam der kan det som lige præcis du har brug for. De åndelige healere og universets healende energi, udfører det de skal, mens jeg observerer hvad der sker. Jeg tager noter undervejs, så jeg kan fortælle dig det de har hjulpet dig med. For det meste kommer der også clairvoyante budskaber til dig.

Jeg har oplevet detaljerede operationer, hvor der blev skåret op, og jeg har kunnet følge med i hvad der blev lavet, som om det er en fysisk operation. Jeg har også oplevet at sjælen blev healet af englelignende plejere og meget mere. Det er meget individuelt hvad der sker, eftersom vi alle er individuelle og har forskelligt der er klar til at blive healet og kikket på.

De åndelige læger, er utrolig nænsomme, men også effektive, og kan være færdig med mange operationer på kort tid. En normal fjernhealing tager mellem 20-25 minutter.

Før healingen kan du gøre dig selv roligere, drik noget vand, læg dig gerne noget tid før healingen starter. Lig bare og observer dig selv og slap så meget af som du kan. Se om du kan være modtagelig, selvom der sker det der skal alligevel. Du må også gerne blunde, hvis det er det der sker. Du behøver ikke at holde dig vågen, hvis du bliver træt. Det kan være, at du har brug for at blive “bedøvet” og ikke selv følge så meget med i det der sker.

Efter selve healingen, kan du trække vejret dybt, strække dig og drikke noget vand igen.

Jeg skriver alt hvad jeg observerede og sender det til dig. Jeg giver dig alle de budskaber, som jeg har modtaget, hvis der var nogle. Du får det hele, der kommer det frem du er klar til at få at vide.

Din pris for en åndelig fjernhealing

575 kr

750 kr inkl. 30 min. telefonsamtale efter healingen. (Vælg som tilkøb ved bestilling)

Ja, tak! Jeg vil gerne bestille en tid til åndelig fjernhealing

 

Der er tider i dagtimerne. Skriv mig en mail, hvis det passer dig bedre en aften eller en anden tid end den der er i min kalender, så finder vi ud af det. hej@nanak.dk

Klippekort

Du kan også bestille 3 x åndelig fjernhealing og spare.

For 3 gange 1450,- uden telefonsamtale (Spar 90 kr pr gang)

Ja, tak til 3 gange fjernhealing

 

For 3 gange 2100,- med telefonsamtale (Spar 50 kr pr gang)

Ja, tak til 3 gange fjernhealing inkl. samtale

Kursus i at heale med de åndelige læger

Jeg tager gerne rundt og underviser i at heale med de åndelige læger. Følg med på min Facebook side Nana K, hvor jeg vil annoncere de planlagte kurser.

Men hvis du godt kunne tænke dig, at jeg kom tættere på dig og holdt et endags-kursus i at lære at heale med de åndelige læger, gør jeg gerne det. Hvis du vil hjælpe mig med at finde 6 deltagere og et et sted hvor der er plads til en briks og 7 personer kan sidde, vil jeg hjertens gerne komme til dig.

Skriv til mig her, så finder vi ud af noget. hej@nanak.dk

Denne smukke illustration viser healing med de åndelige læger så fint

Illustrator: Lykke Bianca PetersenIllustrationen er fra Steen Landsys artikel “Lægerne i den åndelige verden” i Nyt Aspekt 1/2018, læs den her, Illustrator: Lykke Bianca Petersen

Back To Top
Verified by MonsterInsights