skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Beslutningen der tog sig selv

Kender du det med at man får en meget stærk indskydelse og man bare MÅ handle på det?

Nogle gange kan man blive forført af en god reklame for et quikfix … Sådan får du 30 nye klienter på 5 min. Eller Tab 5 kg på en uge.

Selvom man godt ved at det er ret urealistisk, så er det fristende. I hvert fald et kort øjeblik, hvis man ikke lige tænker sig om. 🙂

Det var nu ikke helt det der skete her. Det her var en beslutning fra et helt andet sted. Helt dybt indeni mig. Jeg kikkede på Facebook og i en af mine Facebook-grupper. En gruppe der er fyldt med diverse spirituelle tilbud. Det plejer ikke at fange mig særligt. Jeg er ikke til at vælge et tarokkort eller den slags, og der er så mange ens healere og andre behandlere. Ikke rigtig nogen der skiller sig ud. For mig i hvert fald … MEN lige pludselig faldt jeg over en tekst. Jeg læste ikke særlig meget af det, og kan heller ikke huske hvad der stod. Jeg husker bare at noget indeni mig vågnede op. Det føltes lige så voldsomt, som jeg forestiller mig det lyder når en kæmpe vågner og rejser sig op, selvom han har hvilet under en jordhøj med træer på i hundrede år (Hvor kom det billede lige fra?:-))

Noget i mig tog over og jeg meldte mig til noget jeg ikke vidste hvad var for noget. Men det her skulle jeg bare!

Det føltes sandt og ægte for mig og på få timer, havde jeg det som om hele min verden faldt på plads.

Jeg havde meldt mig til et kursus i Sjælehentning på Fyn hos Nadia Martensen.

Det føltes som flere måneder før jeg skulle afsted. Jeg var så spændt og kunne allerede inden jeg kom til Fyn mærke at det her ville ændre mit liv.

Det gjorde det!

Jeg var hos Nadia i 3 timer og fik eneundervisning i blandt andet at få adgang til at læse om sig selv og andre sjæle i Akasha arkivet, om hvordan man får kontakt til sit eget højre selv og andres, hvordan man får kontakt til sine egne og andres tidligere liv. De liv hvor der er karmiske oplevelser der kræver bevidsthed og healing, hvordan man kan heale sig selv og andre på et meget dybt sjæleligt niveau og meget mere.

Mit indre jublede og råbte ENDELIG! Endelig fandt jeg de sidste brikker i mit livs puslespil.

Ikke nok med at jeg lærte Nadias fantastiske og meget effektive tekniker, jeg fik også adgang til mit eget akasha arkiv og genoplevede flere af mine egne tidligere liv, og jeg fik en dyb indsigt, som ændrede ubeskrivelig meget indeni mig. Det er en længere historie, som jeg måske kommer ind på på et tidspunkt.

Jeg tog derfra som et nyt menneske og jeg var ivrig og søgte straks efter prøvekaniner, hvor jeg kunne øve mig i at læse om deres sjæl i akasha arkivet.

Jeg fik hurtigt 10 prøvekaniner, som jeg gav en sjælehentning. Utrolig spændende process og som gav mig utrolig meget indsigt. Jeg fik rigtig god feedback fra prøvekaninerne.

Jeg kunne mærke at jeg virkelig havde lyst til at lærer endnu mere om det her og jeg higede allerede efter mere.

Tilfældigt?

Igen helt “tilfældigt” dukkede en annonce for et webinar op på min Facebook-væg. Noget med Akashic records. Jeg vidste jeg skulle deltage i webinaret, på en bestemt dato. Der var desværre lige midt i sommerferien, og der var vi i sommerhus med meget dårlig internetforbindelse. Webinaret blev sendt fra USA og det var selvfølgelig lige på det tidspunkt, hvor vi skulle spise sammen og hygge med familien. Men jeg kunne mærke en stærk higen og jeg SKULLE bare høre det webinar, og det kunne ikke vente!

Jeg har heldigvis en meget forstående familie og kl. 18 var jeg klar. Jeg var udendørs på terrassen, for der var bedst forbindelse. Forbindelsen faldt kortvarigt ud, så jeg blev lidt desperat, og fik fat i en stol, som jeg så satte mig op på, ovenpå havebordet. Der sad jeg godt og højt og havde god forbindelse til det spændende webinar der varede halvanden time.

Her sidder jeg meget højt oppe på bordet i sommerhuset 🙂

Det var SÅ spændende og det hele gav så god mening. Jeg købte kurset med det samme. Siden den dag har jeg brugt al ekstra tid på at høre videomateriale, læse skrevent materiale og jeg lærer SÅ meget. En del ting er noget jeg vidste i forvejen, andre ting er helt nye og utrolig spændende. Jeg arbejder med 5 prøvekaniner, og når jeg har gennemført hele kurset og præsenteret resultaterne for de 5 prøvekaniner og healet/clearet dem og deres tidligere liv, så bliver jeg certificeret Sjælelæser/Soul Realignment practisioner. <3

Der er ikke længe til  <3

Så er jeg både Sjælehenter og Sjælelæser.

Jeg har nu fået ufattelig meget viden og kan finde ud af specifik hvilke forhindringer og blokeringer klienten har dybt i sjælen, oftest fra tidligere liv. Det kan f.eks. være et løfte man har givet til en anden, som er blevet til en forhindring. F.eks. er der en del der i et tidligere liv har lovet en gud eller præst at man vil leve i fattigdom for at være en god discipel. Sådan en slags løfte kan “hænge ved” og man overholder ubevidst stadig sådan et løfte. Man kan ikke forstå hvorfor, lige meget hvor mange penge man har og tjener, så er der aldrig helt nok, eller kun lige deromkring og hvis man tjener mange penge, så forsvinder de alligevel. Det kan stamme fra sådan et løfte fra et tidligere liv.

Bevidstheden om ens valg, kan gøre en kæmpe forskel. Man har nemlig altid et valg.

I min sjælelæsning, kortlægger jeg hvilke forhindringer og blokeringer der er i min klients liv, tit fra tidligere liv. Jeg finder ud af hvorfor klienten har taget de valg som vedkommende har gjort og til sidst cleare jeg blokeringen og klienten får noget konkret med hjem til at læse op, for at få blokeringen til at slippe fuldstændig.

Jeg glæder mig oprigtigt meget til at hjælpe dig <3

Hvis du har lyst til at læse mere om sjælelæsning så kan du klikke her

 

Mit Sjælhenter Certifikat og meget fine ord <3

Link det uddannelsen jeg tog efter jeg havde hørt webinaret.

 

 

Back To Top
Verified by MonsterInsights