skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Sådan fik jeg modet til at sige op

Wow en vild og intens tid efter mit forrige bloginlæg, hvor jeg skrev om mit møde med sjælehenting og sjælelæsning. Det er der 693 der har læst! Det var ret vildt synes jeg. Efter det fik jeg lidt lyst til at gemme mig lidt i min hule inden jeg kikker frem igen 🙂
Kort tid efter blogindlægget, blev jeg interviewet af Camille og Nina fra Sensitive Stemmer. Hele interviewet, kan stadig ses her. Det var meget grænseoverskridende og vildt for mig at være med i. Jeg følte mig ret nervøs og forsvandt lidt ud af min krop, så jeg kan ikke helt huske hvad jeg fik sagt. Men så fik jeg gjort noget jeg altid har været bange for. Men det er ikke sidste gang, kan jeg mærke.. For det var også ret sjovt. Og vildt at nogen lytter på hvad jeg har at sige (endnu et gammelt issue)

Men det vildeste der er sket for mig er at jeg har sagt mit job op!

Det var en beslutning der havde været længe undervejs, men som også har været sindssyg svær at tage! Jeg vidste nemlig, at jeg når jeg siger op, så er det NU, så er det kun mig! Intet almindeligt sikkerhedsnet, som fast løn eller dagpenge. Gisp!
Jeg følte at jeg havde brug for al det mod jeg kunne få og jeg havde længe forsøgt at regne det hele ud, med hovedet. Men sådan en beslutning og sådan et mod, det må altså komme indefra. Jeg har på en måde gået og ventet på at det skulle komme, og der manglede ligesom noget.

Min egen sjælelæsning

Men så skete der det, at jeg var nået så langt i min process med sjælelæsning af andre sjæle, så jeg var klar til at læse min egen sjæl. (Ja, det kan man nemlig godt, hvis man er tilpas trænet) Så jeg læste min egen sjæl efter samme omfattende og detaljerede protokol, som jeg bruger når jeg læser andres sjæl.
Den første følelse der kom til mig efter sjælelæsningen var LETTELSE og jeg fik så meget ro indeni og ordet “Endelig” kørte på repeat. *Suk* det var dejligt!
Alle de år! Siden jeg var barn, har jeg forsøgt at være som andre for at passe ind. Det har været så hårdt arbejde at forsøge så hårdt på at lave sig om. Det har også været så smertefuldt fordi jeg aldrig lykkedes med det alligevel. Jeg blev aldrig som de andre lige meget hvor meget jeg forsøgte.
Jeg er introvert og har set det som forkert hele mit liv. Jeg har forsøgt at være udadvendt og snaksagelig. I virkeligheden er jeg indadvendt og eftertænksom. Jeg har overskredet så mange af mine grænser, ved at forsøge at være anderledes. Blevet ude for længe, selvom jeg var drænet og havde brug for at være hjemme. Listen er lang.
Jeg har også været super fornuftig og haft diverse jobs forskellige steder. Jeg har forsøgt at indordne mig arbejdspladser og chefer, selvom jeg tit har været uenig i måden det blev ledet på.
Jeg har været kreativ og kunstnerisk og skabende hele min barndom, men “det kan man jo ikke leve af”.
Jeg har været intuitiv, følsom, sanset energi siden jeg var barn, men “det kan man jo ikke leve af” og “det er mærkeligt” og “det kan ikke måles og vejes, så det er ikke rigtigt”.
Jeg har lukket mere og mere ned for mig selv og den jeg er inderst inde. Lukket ned for min sjæl og for min krop.

Mange års selvudvikling

Men de sidste ca 10 år, har jeg virkelig sat turbo på selvudviklingen. Siden jeg læste bogen “Føl frygten, og gør det alligevel”, har jeg taget et lag af mit indre løg af gangen. Kikket på det, bearbejdet det og fordøjet det.
Jeg kom tættere og tættere på mig selv og min kerne, min essens, min sjæl.
Jeg har prøvet virkelig mange terapi-ting og forløb og alle har været gode og en del af min rejse.
Der hvor jeg første gang mærkede dyb mening, var da jeg begyndte på min biodynamiske kraniosakral terapi uddannelse i januar 2015. Endelig kunne jeg bruge min sensitivitet til noget! Jeg behøvede ikke at lukke ned for mig selv og for min følsomhed. I det her fag kan jeg faktisk bruge den til noget. Ja, faktisk skal den trænes og forfines, så man kan sanse fine vibrationer fra klientens krop, sanse væv, knogler, hjernevæv, væsker, rytmer, energi mm.
Jeg var salig og følte at jeg var kommet hjem! Det at jeg åbnede op for min sensitivitet gjorde også at jeg pludselig kunne mærke alt det jeg havde gemt væk i alle de år. Så her startede endnu et oprydningsarbejde.
Heldigvis synes jeg det er spændende at lave selvudvikling, og jeg føler mig som et nyt menneske. Jeg har fået så meget indre ro og føler mig stærk til at hjælpe andre til at gå vejen, fordi jeg selv har været helt nede med stress (som tog 2 år før jeg følte mig ok igen) og med at lukke ned for mig selv og åbne mere og mere op for  mig selv.
Men rejsen er slet ikke færdig og jeg er på ingen måde færdig. Jeg er bare et helt andet sted end tidligere.

Alt det gamle der gjorde ondt

Jeg har haft min egen kraniosakral klinik i et års tid, og planen var at jeg skulle bygge min business op to dage om ugen, mens jeg havde deltidsjob 3 dage om ugen.
Sandheden er bare at jeg blev så drænet af at arbejde der, så jeg kunne ingenting da jeg havde fri. Ingenting i forhold til at give andre en god kraniosakral behandling. Det pinte mig “at jeg ikke bare lige kunne” … kunne lave mig om, så jeg kunne have masser af energi til at bygge min bussiness op ved siden af.
Men indeni blev jeg tricket og spejlet SÅ meget i ALT hvad jeg ellers troede jeg havde arbejdet med og jeg var “færdig” med. Så det krævede et år hvor jeg brugte rigtig meget tid på diverse terapi og healing og indre arbejde.
Jeg er faktisk utrolig taknemmelig for det år, for det har været meget lærerrigt og jeg ville bestemt ikke have været foruden. Jeg har lært mig selv endnu bedre at kende, jeg er blevet i alle følelserne selvom det har været svært og drænene og jeg synes selv jeg ser 5 år ældre ud nu. Men jeg har fordøjet og kikket på alt det gamle lort, der kom frem. Tak for det. For det har gjort mig klar til mit næste step.
For det er nemlig sjælelæsning.

Det der gav mig modet til at sige op

Som jeg skrev i tidligere blogindlæg, så kunne jeg bare mærke at jeg skulle være Soul Realignment practitioner (som jeg har valgt at kalde sjælelæser. Det er lidt mere mundret) Selvom Soul Realignment giver rigtig meget mening. En regulering af sjælen, eller en balancering af sjælen.
I læsningen finder jeg nemlig sjælens unikke essens, styrker, gaver og udfra det, finder jeg så alle de blokeringer og mønstre fra sjælens tidligere liv, der har gjort at man i det her liv, løber ind i samme udfordringer, livssituationer og følelser igen og igen. Jeg finder det tidligere liv hvor det specifikke mønster startede.
Genkendelsen af følelsen fra det tidligere liv, i ens nuværende liv og bevidstheden om hvordan det startede og hvorfor man tog de valg man tog og stadig tager nærmest pr automatik, er meget healende.
Jeg skriver mere om hvad jeg fandt ud af med mine egne tidligere liv, i et senere blogindlæg. Men det jeg vil fortælle nu er at ved at kende min egen sjæls essens og styrker og det der giver mig energi, og det der giver mig ubalance, har været MEGET healende og det var det der gav mig modet til at sige op. Det var ligesom det sidste skub der skulle til.
Min sjæl er nemlig først og fremmest FRIHEDSELSKER! Jeg går helt i baglås, hvis jeg ikke føler jeg selv kan bestemme over mit liv.
Det kunne feks. være min mand der spurgte mig om jeg ville gå ud med skraldespanden. Selvom jeg med min fornuft jo gerne vil have at der er tømt skraldespand og gerne vil gøre det, så vil jeg bare selv gerne bestemme om jeg vil gå ned med den og hvornår. Til sådan et spørgsmål, kan jeg mærke en mikro irritation indeni, fordi jeg selv vil bestemme. Men når nu han ved at jeg har det sådan dybt i min sjæl, så kan han spørge, vil du helst gå ud med skraldespanden, eller tømme opvaskemaskine? Så føler jeg at jeg har et valg og så kommer irritationen og trodsigheden ikke. I virkeligheden kan manipulerende typer komme afsted med meget, når de bare kender dette lille trick 🙂
Jeg lavede min egen sjælelæsning en weekend, og om onsdagen sagde jeg op. Jeg havde egentlig tænkt at vente med at sige op til lige inden den 1. Men jeg kunne ikke vente længere. Nu havde jeg taget beslutningen, lige efter min sjælelæsning, så kunne jeg ikke vente.
Det at jeg fandt ud af at jeg er så frihedselskende, vidste jeg godt, men nu fik jeg det bekræftet og derfor fik jeg det sidste skub til at sige op og til at turde at springe ud som min egen chef! Nu ved jeg at jeg aldrig ville komme til at trives med faste arbejdstider og en chef. Ligegyldigt hvor god den leder nu var. For jeg kan mærke mit indre får så meget flow, når jeg følger mine indre impulser dagligt. Og det er sådan jeg gerne vil leve. Og så føler jeg også at jeg har SÅ meget at give og der er SÅ mange jeg gerne vil hjælpe til at forstå dem selv bedre, så jeg bliver nødt til at følge den stærke impuls i mig.
De blev langt det her, så jeg slutter her. Senere vil jeg gå mere i detaljer med hvad jeg ellers fandt ud af om mig selv igennem min sjælelæsning.
Læs også gerne hvad andre har fået ud af sjælelæsning hos mig i bunden af siden her.
 
Back To Top
Verified by MonsterInsights