skip to Main Content
29923777 hej@nanak.dk

Universet er med dig

Hvor er det dejligt at være i gang igen! Ferier og fridage er herlige, men hverdagen er nu også rar. Sådan har jeg ikke altid haft det med alle de forskellige IT jobs jeg har haft, hvor jeg har været knap så glad for at være. Men nu hvor jeg er min egen chef, så nyder jeg det for det meste virkelig meget <3
  
Her i juleferien, har jeg fået hørt en lydbog færdig, som jeg varmt vil anbefale. Universet er med dig: lær at føle dig tryg og få fuld tillid til livet, af Gabrielle Bernstein. På engelsk hedder den: The univers has your back.
  
Virkelig god bog med masser af gode øvelser. Jeg har været lang tid om at læse (høre) bogen, for jeg ville lave alle øvelserne. Det er jeg glad for at jeg gjorde. Nogle gange hører man noget, og glemmer det igen hurtigt efter. Men nu fik jeg lavet øvelserne.
 

Vild øvelse

Den øvelse der har været den vildeste, har været at ændre frygt til kærlighed. Det lyder måske uoverskueligt, svært eller måske nemt? Det var både nemt og svært. Jeg skulle i hvert fald være virkelig vedholdende.


Gabrielle anbefalede at man prøvede det af i en kortere periode. F.eks. 24 timer. Så kunne man altid gå tilbage til sin normale frygtsomme tankegang bagefter. Den måde at prøve ting af på, kunne jeg godt lide. Det gjorde det overskueligt og gjorde, at jeg holdt ud. Det var jo kun et døgn, det kunne jeg vel godt klare.

  
Det handlede om, at man skulle blive opmærksom på, når man fik en tanke eller følelse, der handlede om frygt. F.eks. Åh, det går ikke det her jeg har gang i, det her tør jeg ikke, der er aldrig nogen der vil købe mit nye produkt, hvad mente han med det han sagde osv.
  
Når man virkelig går i gang med bevidst at lytte til ens tanker og følelser, er det vildt så mange af dem der handlede om frygt. I hvert fald for mig, da jeg gik i gang med de 24 timer. Måske kender du det også?
  
Det var som om, at jo mere jeg lagde mærke til at det i virkeligheden handlede om frygt, det jeg tænkte og følte, jo flere frygt-tanker og følelser poppede der op. Det var helt vildt.

Fra frygt til kærlighed

Øvelsen er, at hver gang der kommer en tanke eller følelse der handler om frygt, så skal man erstatte den med kærlighed. Sende den kærlighed, og fylde sig selv op med kærlighed.
  
Hver eneste gang følelsen eller tanken kom, sendte jeg den kærlighed, og erstattede jeg følelsen eller tanken med kærlighed.
  
Der gik ikke mange minutter imellem og der blev ved med at komme frygttanker/følelser frem i alle mulige former. Hver gang vidste jeg, at det var det her døgn jeg skulle klare. Der gik måske en halv dag eller noget, så stilnede de af. Pludselig kom der ingen tanker eller følelser der handlede om frygt. Pludselig følte jeg mig bare så fyldt op af kærlighed, og jeg vidste, at jeg er støttet af universet.
  
Frygten er mit ego der forsøger at passe på mig. Det er egoets job og det er en kæmpe gave at det passer på en. Men det kan tit gå lidt amok, og passe overdrevet meget på en. Særligt som selvstændig synes jeg. Det er hver gang jeg lige skal noget nyt og lige skal ud af komfortzonen, så kommer frygten med en kæmpe fart og utrolig styrke. 
  
Men ved at blive bevidst om frygten, som en måde at egoet passer på mig, så fik jeg vendt de mest grundlæggende frygt-tanker og følelser til kærlighed og til gode varme følelser, ved hjælp af øvelsen i bogen. 
  
Da dagen var slut, var jeg SÅ glad og havde det utrolig godt indeni. Det eneste der var ændret, var at jeg havde lavet denne her øvelse. Alt det jeg før var bange for ikke skulle ske/skulle ske, var det samme. Der var hverken sket det ene eller det andet i det ydre. Men i mit indre var jeg helt forandret efter denne dags intense øvelser. Jeg er glad for at jeg ikke skulle så meget den dag, for det tog en del opmærksomhed, og hvis jeg bare et øjeblik var fraværende, så kom frygten snigende igen. 
  
Jeg kan varmt anbefale at læse den bog. Den findes på dansk på biblioteket. Jeg synes dog, at den er lidt klumpet oversat og ikke så pænt sat op grafisk. Men det er måske bare mig 🙂 Den var rigtig god at høre på lydbog. Det er hende selv der læser op, og man kan høre hvor begejstret hun er. Det kan jeg virkelig godt lide. Jeg fandt den på Audible. 
  
God fornøjelse, hvis du kommer i gang med at høre/læse den. <3
 
 
This Post Has 3.216 Comments
 1. I think this is one of the most significant information for me.
  And i’m satisfied reading your article. But want to
  observation on few common things, The web site style is wonderful, the articles is really nice : D.
  Excellent activity, cheers

 2. I’m still learning from you, but I’m trying to reach my goals.
  I certainly enjoy reading everything that is written on your
  website.Keep the tips coming. I loved it!

 3. I’m still learning from you, but I’m trying to achieve my goals.
  I absolutely love reading all that is written on your blog.Keep the stories coming.
  I loved it!

 4. Hello! Someone in my Facebook group shared this site
  with us so I came to take a look. I’m definitely loving the
  information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!
  Excellent blog and excellent design and style.

 5. Nice post. I used to be checking constantly this blog and I am impressed!

  Extremely useful info specially the final
  phase 🙂 I take care of such information a lot. I used
  to be seeking this particular info for a very lengthy time.
  Thanks and best of luck.

 6. I’m still learning from you, while I’m improving myself.
  I certainly enjoy reading all that is posted on your blog.Keep the stories coming.
  I loved it!

 7. Good site! I truly love how it is simple on my eyes and the data are well
  written. I am wondering how I could be notified when a new post has been made.
  I have subscribed to your RSS which must do
  the trick! Have a great day!

 8. Great post. I used to be checking constantly this weblog
  and I’m inspired! Extremely helpful info particularly the last section 🙂 I take care of such info a lot.
  I used to be looking for this certain information for a long time.
  Thank you and best of luck.

 9. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it.
  Look advanced to far added agreeable from you! However, how can we communicate?

 10. Amazing! This blog looks just like my old one! It’s
  on a totally different subject but it has pretty much the same page layout and design. Excellent choice of
  colors!

 11. Good blog! I really love how it is easy on my
  eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified whenever a new post has been made.
  I have subscribed to your feed which must do the trick!

  Have a great day!

 12. Yes! Finally something about best CBD oil.

  P.S. If you have a minute, would love your feedback on my new website
  re-design. You can find it by searching for «royal cbd» —
  no sweat if you can’t.

  Keep up the good work!

 13. Keep up the great work, I read few content on this internet
  site and I think that your blog is really interesting and holds sets of excellent info.

  my web-site: download (Troy)

 14. I like what you guys are up also. Such smart work and reporting!

  Carry on the excellent works guys I have incorporated you
  guys to my blogroll. I think it will improve the
  value of my site :).

  my web site … free – csgo4.ru,

 15. Keep up the great work, I read few articles on this web site
  and I think that your web site is really interesting and holds sets of superb information.

  Here is my homepage … download – slnk.info