skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Kan man heale sig selv?

Onsdag aften d. 20. marts 2019 fik jeg en forskrækkelse.

Ugerne op til den onsdag, havde jeg hele tiden følt, at der sad noget på mine fortænder, som jeg forsøgte at rense af med tungen. Det kom ikke af. Jeg tænkte, det er nok tandsten. Men vildt nok, at der pludselig kan komme så meget tandsten. Det var en meget ru følelse, når jeg kørte tungen henover fortænderne. Mere og mere ru. Gys!

Jeg slog det hen flere gange, og tænkte mest på hvad tandsten mon betyder, sådan holistisk. Jeg tænkte på den holistiske tandlæge, Dorte Bredgaard. I hendes bøger står der vist noget om at tandsten kommer, når man forsøger at gemme sig væk og ikke sige det man mener. Eller noget i den stil. Og at det så kommer på fortænderne, er endnu mere sigende, for så handler det om ens egne ambitioner. Jeg tænkte, at det gav god mening i den process jeg er i i år, hvor jeg kommer længere og længere ud af min komfortzone og ud til flere og flere andre mennesker.

Men den onsdag aften fik jeg kikket mig i spejlet for første gang, sådan rigtigt. Kikkede på mine fortænder, og opdagede til min store skræk, at der var store plamager hvor der ikke var emalje tilbage, der var blottet ind til den ru tand. Jeg blev helt paranoid og tænkte straks, at det måske er efter al det sellerijuice jeg har drukket i 5 mdr. Og hvordan så? Ville mine tænder blive grå og forsvinde hurtigt og gøre ondt? Jeg fik det virkelig skidt. Jeg kunne mærke hvordan hele min krop blev fyldt op med frygt.

Fyldt med frygttanker

Pludselig blev jeg bange for at blive gammel, bange for kroppens forfald, bange for at dø.

Ikke så rart, og særligt ikke lige før jeg skulle sove. Ikke noget at sige til at jeg havde svært ved at falde søvn den aften.

Jeg måtte vende følelserne

Heldigvis har jeg mange års erfaring i selvhealing og jeg ved bare hvor ikke-godt det er for os, at være for længe i frygt-følelsen. Den tærer simpelthen vores krop og suger livsenergien ud, så kroppen skal kæmpe endnu mere med at regenerere og holde os sunde og i balance. Jeg vidste, at allerede den aften, hvor jeg blev fyldt med frygttanker og angst for kroppens forfald, skulle jeg hurtigst muligt vende følelserne igen. Vende dem til kærlighed, eller i det mindste gøre følelserne neutrale. Jeg skulle ikke ligge en hel nat og forsøge at sove med kroppen fyldt med frygt og angst.

Jeg hørte nogle guidede meditationer, holdt på diverse punkter jeg har lært i sin tid på Jin shin jyutsu selvhealing kursus, jeg beroligede mig selv og kunne endelig falde i søvn.

Intens selvhealing

De næste 4 dage, fyldte jeg mig selv op med kærlighed (i stedet for frygt), jeg tilkaldte de åndelige læger (Læs mere om de åndelige læger) og jeg forestillede mig at mine tænder blev fyldt med hvidt guddommeligt lys, som nærmest svejsede min emalje tilbage.

Alt er energi

Ja, det har du sikkert tit hørt. “Alt er energi”. Det tror jeg 100% på. Men hvad betyder det egentlig?

Alt er energi. Når alt er energi, er ens krop også energi. Den vibrerer på forskellige frekvenser og på forskellig måde, hvad end det er et organ, huden eller en fortand osv. Når man zoomer ind med et mikroskop, så kan man zoome ind og zoome ind og se hvordan der bliver mere plads mellem dimserne (Ja, jeg er ikke lige fysiker eller en der kan huske fancy ord). Man ser pludselig hvordan det hele er mere flydende og er i konstant bevægelse.

Powerfuldt sind

Jeg tror på at man kan gøre meget mere med sin egen krop end man tror. Jeg tror på at ens sind er utrolig powerfuldt og jeg har fuldstændig tillid til at man kan heale sig selv. Jeg vidste i hvert fald, at jeg skulle prøve at gøre noget ved mine fortænder, for den der ru følelse havde jeg svært ved at acceptere at leve med.

Aktivér den oprindelige DNA

Jeg havde derfor fuldstændig tillid til, at min krop skulle og kunne heale sig selv. Jeg forestillede mig hver dag, hvordan laserstrålen med det healende lys byggede min emalje op. Jeg forestillede mig, hvordan celler og atomer rettede sig og kom i balance igen. Jeg forestillede mig, hvordan hele min krop blev fyldt op af lysende kærlighed, hvordan min krop genfandt balancen og den oprindelige DNA blev aktiveret. Jeg forestillede mig, hvordan emaljen via den vækkede DNA igen kunne huske hvordan den skulle dannes på tænderne. Jeg havde fuldt tillid til at jeg ville blive HEL igen. Jeg var indstillet på at lave denne selvhealing hver dag så længe der skulle til. Om det så skulle være flere år.

Stor overraskelse

Efter 4 dage så jeg mig i spejlet igen. Så på mine tænder og fik lidt af en overraskelse. Noget af emaljen var kommet tilbage. Det ru område på den ene fortand var blevet mindre. Et tyndt lag glat emalje havde bredt sig! What! Hvordan kan det ske så hurtigt!!

Jeg kikkede i spejlet morgen og aften i 2 dage, inden jeg turde at dele den vilde forvandling med min mand. Han havde set hvordan tænderne så ud den onsdag aften. Og nu kunne han også se hvordan emaljen var kommet næsten helt tilbage! På 6 dage!

Jeg vil tro, at der lige går 6 dage til, før det er helt i orden. Så jeg fortsætter.

Skal man tro på det der står på Google?

Tænk hvis jeg havde troede på det der stod når man googler “emalje tænder”. Der står “Tabt emalje kan aldrig gendannes.”

Så havde jeg aldrig turdet håbe på at jeg kunne genskabe min emalje på så kort tid.

Vi kan meget mere end vi tror

Jeg tror på, at vi kan meget mere end vi får at vide vi kan. Jeg tror på, at vi kan samarbejde med vores egen energi, vores tanker, vores forestillingsevne, vores underbevidsthed, med universet og med de åndelige læger og alt muligt andet energiarbejde.

(Jeg siger ikke at man skal droppe almindelige læger! Jeg siger bare, at vi selv har meget mere power end vi tror)

??❤️

Back To Top
Verified by MonsterInsights