skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Omskrivning af historie i Akasha arkivet

Jeg er nysgerrig på at omskrive mit eget akasha arkiv. Jeg var allerede gjort det flere gange med mit arbejde med at lave sjælelæsninger i akasha arkivet. Mest for andre, men har også gjort det på mig selv. 

Men der er stadig noget jeg døjer med. Min fysik. Min krop. Den føles stiv og har gjort det altid. 

I år er det 30 år siden at jeg startede med at meditere indenfor Heartfullness meditation (tidligere kaldet Sahaj Marg – Den naturlige vej) i alle årene har jeg haft udfordringer med at sidde ned og meditere i så lang tid. Ja i det hele taget bare i kort tid. Min rygrad har brændt og gjort ondt. Det har været smertefuldt at sidde ned. Jeg har mærket mest til det i forbindelse med meditation og de her seminarer jeg har deltaget i. For der har jeg været meget indeni mig selv og mærket mit indre og min krop. 

Jeg har altid syntes det var spændende at udforske sindet og følelserne og oplevelserne i meditationerne. Men fysikken har altid udfordret mig. Den der ulidelige smerte har forstyrret mig og gjort mig skiftevis ked af det og frustreret. Det har været den samme smerte da jeg var 15 år og ung og nu som over 40 årig. Smerten har altid været den samme. Jeg har følt mig som en gammel krop også da jeg var ung. 

I alle årene har jeg tænkt at det bare var sådan og det var noget jeg skulle leve med. Jeg vidste godt at det var noget karmisk og gammelt. Men jeg har ikke vidst hvordan jeg skulle ændre det eller arbejde bevidst med det. Troede at jeg skulle gennemleve det og bare bide det i mig og acceptere det. 

Men i dag har jeg mediteret for første gang på det her sommer familie seminar. Nu med viden om akasha arkivet og at man kan åbne sig op for fornemmelser, følelser og billeder fra tidligere liv. At være nysgerrig på hvorfor man har en følelse, et mønster eller en smerte. Og simpelthen blive bevidst om det og omskrive sin historie i sit akasha arkiv. 

Akasha arkivet bliver skrevet på hele tiden og man kan ændre det i nutiden. Man kan ændre fortid og fremtid i nutiden. 

Aldrig har jeg før haft et så konkret redskab. Man kan simpelthen bare beslutte at skrive sin historie om. 

Jeg føler at jeg er færdig med at have denne smerte. Den tjener mig slet ikke. Så jeg startede morgenens meditation med at være nysgerrig på hvorfor denne smerte var i min krop. 

Jeg åbnede op for mit hjerte (som jeg i forvejen altid gør i en heartfullness meditation) og var nysgerrig og åben i forhold til smerten, som var ekstra stærk allerede her første dag. 

Der viste sig billeder fra et tidligere liv, hvor jeg så mig selv med nøgen overkrop i laset brunt tøj sammenbøjet få prygl. Piskeslag hen over ryggen. Særligt over øverste del af ryggen. Huden var blodig og jeg kunne fornemme hvordan rygraden blev slået skæv. 

Jeg vidste det var mig. Det var en tydelig følelse. 

Kort tid efter kom en anden film for mit indre øje. Min krop i et tidligere liv på en mark i gang med at høste. En slags plov lavet af træ, blev trukket af en brun hest eller ko. Jeg kom ved en fejl ind under ploven og knækkede rygraden flere steder. Jeg kunne næste høre knækket. Og føle den brændende smerte. 

Oplevelserne var uden følelse. Jeg følte mig ikke ked af det. Så bare nysgerrigt og åbent til. Det var som en konstatering af at det var sådan det havde været i to af mine tidligere liv. Og at det var grunden til smerten der hang fast i mit nuværende liv. 

Jeg har flere gange tidligere oplevet lignende oplevelser i forbindelse med min smerte i rygraden. Men det har simpelthen bare hængt fast. Ingen afslutning eller omskrivning. 

Men nu med min nye viden om akasha arkivet, omskrev jeg det. Jeg sagde: 

Jeg omskriver min historie. Jeg er ikke længere “sådan en” med smerter i ryggen. Jeg er stærk og smidig og min krop er frisk. 

Derefter forsvandt tiden og jeg var i dyb meditation. Da jeg kom tilbage kunne jeg mærke en ændring i min krop. I min ryg. Jeg rettede mig op og min ryg knasede og knækkede på plads. Ingen stiv smerte i rygraden.  

Så spændende process.

Online forløb?

Jeg overvejer at lave et online forløb, hvor du lærer hvordan du selv kommer i kontakt med dit eget akasha arkiv og kan omskrive din egen historie, fortid og fremtid. Hvis du er interesseret i sådan et forløb, vil det være dejligt, hvis du skrev dig på listen herunder. Så kan jeg se om interessen er stor nok til at gå i gang. Jeg har masser ideer og har testet en masse af. Blandet anden ovenstående.

Forløbet vil blandt andet være fyldt med guidede meditationer, teori og øvelser, så du selv kan tage rejsen ind i dig selv og transformere dit liv.

Ja Nana, jeg er interesseret

PS. Jeg siger selvfølgelig ikke, at man ikke skal gå til lægen osv. Det her er et supplement og jeg var åbenbart klar til at slippe min rygsmerte nu.

Video hvor jeg fortæller om min oplevelse:

Back To Top
Verified by MonsterInsights