skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Jeg måtte gøre noget ved mit tungsind

Det var lige prikken over, da jeg i morges skulle rulle rullegardinet i stuen op, og det hele faldt ned! Bang!

OK NU må jeg finde ud af hvad det handler om!

De sidste 4 dage har jeg været tung og ked af det og mærket de velkendte stresssymptomer.

Jeg har ellers haft en lang periode med total flow og glæde og jeg har haft gang i min lille business og elsket det. Men pludselig kunne jeg ikke falde i søvn i nu 4 nætter i træk. Den blev efter 1 før jeg kunne sove. Mine tanker har rodet rundt og jeg har været ked af det over at tiden er fløjet og mine børn er blevet så store. Hvor blev tiden af? Har jeg været en god nok mor? Har jeg været for fraværende, for stresset? Jeg følte mig selv for gammel og nu er det snart slut og bla bla. Alle de der tanker der ikke er til at styre når man skal sove og ikke kan falde i søvn..

Alt er energi og jeg tog ansvar

Det her kan nok provokere nogen, men jeg tror på at alt hvad vi oplever i vores liv kommer fra vores egen energi i form af tanker, mønstre og overbevisninger vi har lært i både det her liv og i tidligere liv, der bliver manifesteret til det vi oplever.

Vi vibrerer alle sammen med vores egen frekvens. Vores radiobølger, der så bliver modtaget i verden, som så afspiller det vi har sendt ud.

Når først vi ved det, kan vi tage ansvaret tilbage til os selv. Det er ikke de andres skyld eller noget “derude” der gør det mod os. På dybt og ubevidst plan kommer det fra os selv.

Jeg måtte gøre noget

Da jeg endnu en nat ikke kunne sove, og hele rullegardinet faldt ned, så besluttede jeg at få kikket på hvad det handler om i mig.

Jeg loggede simpelthen ind i mit eget akashiaarkiv og lavede en mini-sjælelæsning (her-og-nu læsning) på de her oplevelser og følelser jeg havde haft i 4 dage.

Først skrev jeg mine følelser ned og så de ting der havde vist sig fysisk.

  • Jeg føler mig usikker
  • Jeg føler mig ked af det
  • Jeg føler mig ensom
  • Jeg føler mig stresset
  • Kan ikke overskue særlig meget
  • Problemer med at få passet vores kat i sommerferien
  • Rullegardinet faldt ned (knækkede)

Så skrev jeg hvad jeg gerne ville i stedet for:

Jeg vil gerne føle lethed og flow (igen)

Mini-sjælelæsning

Ok, så gik jeg i gang med arbejdet.

1.

Jeg fandt frem til at jeg tror på den illusion om at “Man kan ikke få det hele, man er nødt til at vælge”.

Oh ja, ubevidst har jeg nok gået med denne her om at man ikke kan få det hele. Jeg kan da ikke både have held i kærlighed og i min business og have dejlige børn og en dejlig familie osv. Det kan man da ikke. “Noget må gå galt på et tidspunkt”. Jeg kan da heller ikke være så glad hele tiden. Og må jeg overhovedet elske mit liv så meget. Er der mon nogen der synes jeg er for meget og uautentisk, for kan det virkelig bare være let og skønt og nemt?

Uha, det er lige præcis det jeg har gået og tænkt og følt, uden rigtig at være bevidst om det. Men det er jeg nu.

Ja, det må gerne være let og man kan godt få det hele. Vi er i verden for at opleve livet. På hver vores måde ja, men det behøver ikke at være så hårdt og surt (med mindre vores sjæl har valgt at det er det vi skal opleve) Og jeg er sikker på at det ikke er det jeg er her for. Jeg er her for at opleve lethed og flow og at dele ud af det til andre, at vise vejen for letheden og at genvinde forbindelsen til vores inderste livsgnist, glæde og lykke. For det kan lade sig gøre. Og man må gerne. Jeg må gerne. DU må gerne!

2.

Jeg fandt også ud af at jeg også tror på at enten arbejder man eller også har man det sjovt. Igen, man kan ikke få det hele. “Kun arbejde – ingen leg”.

Jeg havde simpelthen også glemt at slappe af indimellem arbejdet. Jeg har knoklet og overanstrengt mig selv. Men der skal være en balance i tingene. Det skal der med alt i livet.

3.

Det mest smertefulde jeg fandt ud af var at jeg ubevidst har haft en overbevisning om at jeg er ubetydelig. Jeg fandt frem til at det er en overbevisning jeg har valgt at tage til mig da jeg var 8 år. Jeg er ubetydelig for andre og for mig selv. AV! Den sad! Den ramte mig lige i hjertet. For det er en grundoverbevisning jeg har slæbt rundt på så længe.. Ja, siden jeg var 8 år. Puha.

Jeg kan desværre godt genkalde mig den periode hvor jeg var 8 år. Uvenner med veninderne i skolen, usynlig og stille i timerne og i skolegården og konkluderede at jeg må være ubetydelig for andre, men så også for mig selv.

Ændring af frekvensen

Heldigvis ved jeg hvad jeg skal gøre ved de her gamle overbevisninger og illusioner, der er energi og frekvens. Man stemmer ligesom frekvensen, som man stemmer et instrument.

Det gør jeg ved at cleare. Jeg omprogrammerer og stemmer frekvensen i min sjæl.

Det lyder sikkert som ren hokus pokus og quikfix og fred være med det. Det virker for mig og det er nok for mig. Jeg gjorde alt det her i morges efter familien var gået (og inden min 17 årige vågnede) og fra at være indadvent og som en sort tung sky indeni, hvor jeg havde lyst til at gemme mig væk. Så mærker jeg allerede nu en lethed skylde ind over mig og jeg fik pludselig en masse ideer, og lyst til at skrive det her blogindlæg og komme videre med min dag og med mine spændende projekter.

Jeg fik ikke set på klokken, men jeg vil gætte på at det hele har taget 2 timer, fra jeg startede mini-sjælelæsningen til jeg nu skriver det her. Jeg er fyldt med god energi og er glad igen. Mon jeg også sover godt i nat? Det håber jeg.

Og rullegardinen skal vi nok få fixet. Så har vi et påskud for at tage i IKEA og spise aftensmad og købe den lille dims der skal skiftes ud.

<3

Om mini-sjælelæsningBack To Top
Verified by MonsterInsights