skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Parforholds-sjælelæsning – mit eget parforhold

Jeg har læst min egen og min mands sjæl. Det kan man godt, når man er øvet. 🙂

Vi har begge fået en fuld sjælelæsning, hvor vi fik indblik i vores sjæls essens og hvad der forhindre os i at leve i overensstemmelse med vores sjæls essens og hvordan og hvorfor.  Det har givet os begge en stor indstigt i os selv og hinanden.

Jeg laver nu også parforholds-sjælelæsninger, og derfor var det så oplagt at lave en parforholdslæsning på mit eget parforhold.

Vi mødte hinanden 15. oktober 1997! Det er over 20 år siden. Meget er sket med os selv og vores parforhold, men vi har altid haft det godt og tæt og været gode til at snakke sammen.

Jeg fandt ud af i parforholdslæsningen, at vi ikke har noget negativt karma i vores forhold. Men måske er det det, at vi har været sammen i 3 liv tidligere OG at en stor del af vores sjæle, har samme slags energi, der gør at vi forstår hinanden på et dybt plan.

Nana & Lars – parforholds-sjælelæsning

Vi har haft 3 liv sammen.

2 af dem som gifte par, 1 som søskende, hvor Lars var den ældste. (Det giver mening for mig, kan jeg mærke – det med den ældste)

Ingen negativ karma sammen.

Vi har 1 negativ kontrakt:

En healing kontrakt, skabt i tidligere liv, skabt gensidigt, er stadig gensidigt, Nana er den givende (Kontrakter er altid negative, for det hæmmer vores egen udfoldelse som sjæl. Jeg har clearet denne kontrakt energetisk i vores akashia arkiv)

Her kommer lidt kort om vores sjæls kendetegn (Det er mere udvidet i en fuld sjælelæsning, men man får sine kendetegn at vide kort i en parforholdssjælelæsning)

Kendetegnene for Nanas sjæl er:

Styrke og frihed

Frihed til at vælge er utrolig vigtig for dig. Frihedsfølelse er en af dine vigtigste værdier. Meget energetisk følsom, intuitiv og også synsk.

Du er også indadvendt fordi du mærker andres energi så meget. Du er god til at manifestere ekstremt hurtigt og kraftfuldt. Men ved ubalance kan du også manifestere en masse – ingenting. Stol på din første mavefornemmelse.

Meget uafhængig og stærk vilje. Kan ikke lide at føle dig låst. Handlekraftig, men pas på med travlhed i stedet for produktivitet. Naturlig leder og iværksætter.

Penge er vigtige for dig fordi de giver dig frihed. Ubeslutsom. Utålmodig, handler hurtigt og bliver hurtigt færdig. Hvis du ikke anerkender din energetiske følsomhed, kan du blive tilbagetrukket, isoleret og pansret.

En anden del af min sjæl:

Visdom

Du er meget intelligent og har usædvanlig sund fornuft. Drama fungerer ikke for dig. Tænksom, indadvendt og god til at lytte.

God til at se den røde tråd. Kortfattet, ikke brug for for mange ord. Ved ubalance kan du føle foragt og arrogance overfor ulogisk mennesker og trække dig fra verden.

Tag ansvar for at være i sammenhænge der giver mening for dig og hvor omverden sætter pris på din fornuft og visdom.

Ligesom Nana er Lars: frihedselskende og powerfuld og derudover også god til at skabe. 

Dyb genkendelighed

Lars har også styrke og frihed som en stor del af sin sjæl. Det at vi begge er frihedselskende gør at vi bedre kan forstå hinanden. Hvis det kun er den ene part der er meget frihedselskende, vil den anden part, måske føle sig usikker på om den anden vil være sammen med ham/hende. Det at vi begge har de energetiske kvaliteter, gør det lettere at navigere og vi har en dyb samhørighed, fordi vi forstår hinanden så godt.

Da i min fulde sjælelæsning, fandt ud af at jeg var så stærkt frihedselskende, dybt i min sjæl, gav det en kæmpe lettelse. Jeg har altid forsøgt at passe ind i samfundet og altid haft svært ved når chefer eller andre sagde hvad jeg skulle gøre. At jeg nu ved at det stritter imod min sjæl, gør det så meget lettere at forstå mig selv, og acceptere at det er sådan det er. Så nu har jeg valgt en hverdag, hvor jeg selv bestemmer, og kan mærke en dyb ro indeni.

Livslektion/livstema

Vores sjæl vælger en hoved-livslektion/et livstema, som vi gerne vil udforske i det liv vi inkarnerer i. I en parforholdslæsning finder jeg hoved-livslektion/livstemaet for begge parter i forholdet.  (Der er 2-5 underlektioner, dem går jeg ind i her i en separat livslektionslæsning). 

En livslektion er ikke lige som at gå i skole, det handler ikke om at der er noget man skal lære eller at man skal blive bedre til noget. Det er sjælen der har valgt at opleve sig selv i den energi der er i ens livslektion/livstema.

Det er ligesom når man tager på ferie. Der er forskellige slags rejser, der er skiferie, vandreferie, badeferie, storbyferie osv. Man er den samme person/sjæl lige meget hvor man vælger at tage hen. Man vælger at have en bestemt type oplevelse i den rejse man er på. Så man vælger hvordan man gerne vil opleve sig selv på rejsen.

Hvis sjælen har valgt at man som menneske gerne vil opleve sig selv med livstemaet “accept”, så vil man gerne opleve alle aspekter af “accept”. At blive accepteret af andre, ikke at blive accepteret af andre, acceptere andre, ikke at acceptere andre, acceptere os selv, ikke acceptere os selv, ikke at acceptere hvordan tingene er, og ændre dem, acceptere det man ikke kan ændre, acceptere at man kan ændre alt det man vil osv. Vi vælger selv på hvilken måde vi vil opleve vores livstema.

Vores sjæl vælger livstemaet. Der er altså ikke noget med at “blive bedre til”. Det handler om at opleve ens livstema på alle måder.

Min hoved-livslektion/livstema er:

Bliss (lykke/fryd)

Så jeg vil altså gerne opleve bliss på alle mulige måder. Når jeg ser tilbage på mit liv, kan jeg virkelig genkende en del. Både meget der ikke var bliss, men heldigvis også rigtig meget bliss.

Forholdet med Lars støtter min livslektion/mit livstema. Jeg er nået 25% af livstemaet. Hvis jeg bliver færdig med mit livstema i dette liv, så er det ikke fordi jeg ikke skal være sammen med Lars længere. Så mister jeg bare interessen for at opleve bliss i alle dens former sammen med ham. Så vælger jeg ubevidst et andet tema jeg gerne vil opleve i vores forhold.

Udfordring i parforholdet:

Følelsen af at blive “Bevogtet/overvåget”

Ja, det kan jeg godt genkende. Jeg har tit følt mig bevogtet og overvåget. Lidt bange for ikke at gøre det godt nok. Altid lidt på vagt, for at undgå belærende kommentarer. Lars har bestemt ikke med vilje villet belære mig om noget, men fordi jeg har det her issue i mig, så har det føltes sådan mange gange. Jeg er tit blevet såret og følt mig helt forkert, hvis han kommenterede et eller andet jeg gjorde.

Efter jeg er blevet bevidst om det mønster her, så har jeg følt mig mere hel og jeg bliver ikke påvirket af det mere. Det er den udfordring jeg har i vores forhold, og når jeg ved det, er det nemmere at arbejde med.

Blokeringer og forhindringer i mit parforhold og mine forhold til andre.

Jeg har to blokeringer/forhindringer, hvoraf de begge to er i forhold til andre mennesker i mit liv og i mit parforhold. For nogle vil der f.eks. være to blokeringer i forhold til det specifikke parforhold, og et i forhold til andre mennesker. Man kan sige at det er de “knapper” andre mennesker ubevidst trykker på, der trigger følelser i en selv. 

Mine to blokeringer:

Aftryk:

Et aftryk er blevet sat i min sjæl som som 6 årig, følelsesmæssigt i 2 chakra, med følelsen af at være “ubetydelig”. 2 chakra står for kreativitet, penge og sexualitet.

Det her kan jeg virkelig godt genkende. Følelsen af at være ubetydelig. Av. jeg blev virkelig ked af det og rørt da det kom frem. For ja, jeg har altid haft en følelse af at være lidt ubetydelig i forholdet til andre mennesker, og at alle andre er mere værd end mig. Bevidstheden om at jeg har haft følelsen af “ubetydelighed” siden jeg var 6 år, gør at jeg har kunnet hele den del af mig. I alle mine læsninger, cleare jeg de uhensigtsmæssige følelser i sjælens akashia arkiv, så man får en følelse af lethed følelsen af f.eks. “ubetydelighed” vil være mindre. Når man får den bevidsthed, har man mulighed for at fordøje følelsen og derved ændre oplevelsen af “ubetydelighed”. Det er en mulighed for at få forløst følelsen. 

Overbevisning:

Skabt som 6 årig, følelsesmæssigt i 2 chakra med en følelse af at blive “bevogtet/overvåget”. Det giver en følelse af at være bevogtet og overvåget i forhold til kreativitet, penge og sexualitet.

Det er sjovt at få ord på, for jeg har så længe jeg kan huske det, følt mig bevogtet og overvåget. Jeg har følt mig hæmmet og ikke foldet mig ud, som jeg egentlig havde lyst til og brændt for. Den følelse er også en udfordring i mit parforhold, som så stammer fra jeg var 6 år. Da jeg var 6 år startede jeg i 1 klasse, og det var ret udfordrende for mig på mange måder. 

Her har jeg kun skrevet om min egen del af parforholdslæsningen, når jeg laver læsninger for par, beskriver jeg også partnerens blokeringer og livslektion.

Jeg håber det har været interessant at læse med?

Du kan booke en parforholdssjælelæsning her:

(Hvis der ikke er tider i kalenderen, så skriv en mail til mig, så finder vi ud af det. hej@nanak.dk)

Du er også meget velkommen i min lukkede gruppe på Facebook Sjælelæsning, tidligere liv og bevidsthed:

https://www.facebook.com/groups/nanaksjaelelaesning/

Back To Top
Verified by MonsterInsights