skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Healing – og mine resultater

Da jeg i marts 2019 opdagede, at jeg havde mistet noget emalje på mine fortænder, fik jeg et chok. Derefter eksperimenterede med at heale mig selv (Læs blogindlæget om det her)

Nu her lidt over et år efter, har jeg stadig fin emalje på fortænderne. De første mange måneder tænkte jeg ikke så meget over at jeg i virkeligheden også kunne eksperimentere med andre områder af mit liv.

Nyt “forsøg”

Men for et halvt års tid siden, lavede jeg et nyt “forsøg” med at heale mig selv. Og det vil jeg fortælle kort om her.

Jeg havde lagt mærke til, at mit syn var blevet dårligere. Jeg har aldrig brugt briller eller linser, så på den måde har jeg været heldig med mit syn. Men alligevel havde jeg fået lidt svært ved at stille skarpt og se helt tæt på. Det opdagede jeg ved at jeg ikke så mine døtres fine ansigter helt tydeligt, når de kom tæt på. Jeg havde også lidt svært ved at stille ordentligt skarpt på min kat, når jeg skulle ordne dens øjne osv.

Jeg er meget visuel, og det betyder meget for mig at jeg kan se skarpt, og jeg er ikke klar til at få briller endnu synes jeg. Så hvorfor ikke eksperimentere med at heale mit syn?

Av av

Jeg besluttede at sætte healingen af mit syn i gang en aften inden jeg skulle sove. Jeg startede med at invitere de åndelige læger ind og bad dem om at sætte gang i det der nu skulle til, for at rette mit syn, så jeg kunne se skarpere tæt på.

Der gik ikke andet end få minutter, før jeg mærkede en ret stærk smerte i mine øjne. Ikke særlig behageligt må jeg sige. Men jeg vidste at det var nødvendigt og jeg overgav mig til smerten og havde stor tillid til at det var som det skulle være.

Jeg så for mig at et par åndelige læger stod omkring mig og “ordnede” mine øjne.

Min øjne gjorde ret ondt, selvom de var lukkede og det var mørkt i rummet. Jeg havde ingen fornemmelse af hvor længe smerten blev ved, men efter noget tid, blev det hele mere roligt, og jeg faldt i søvn.

Dagen efter havde jeg ømme øjne, de var trætte og lyset var skarpt.

Alligevel, satte jeg gang i healingen igen inden jeg skulle sove. Smerten kom igen, men var ikke så insisterende, som aftenen før. Jeg faldt hurtigere i søvn, og så igen de åndelige læger “ordne” mine øjne.

Dagen efter havde jeg også ømme øjne. Men på tredjedagen, tænkte jeg ikke så meget over mine øjne og glemte det hele lidt.

Efter en uges tid ca., stod jeg tæt på min datter og opdagede, at jeg så skarpere tæt på. Mine øjne skulle ikke anstrenge sig for at stille skarpt (før blev det ikke skarpt, selvom jeg anstrengte mig)

Jeg ser stadig skarpt tæt på, selv efter mange måneder efter healingen af mine øjne!

Et forsøg mere – denne gang ikke på mig selv

Jeg har lavet et forsøg til med healing med hjælp fra de åndelige læger, og alt det jeg ved om energiarbejde og healing.

Denne gang var det ikke på mig selv. Men på vores perser-kat, der havde fået en slags øjensygdom. Det yderste af dens hornhinde på øjet, havde fået et sår. Den havde gået med halvlukket øje i noget tid, og da jeg kom til dyrlægen, var det blevet ret slemt. Jeg fik en akut tid på dyrehospitalet og en katteøjen-specialist så på Ellie og lavede test med kontrastvæske og det hele. Såret var så dybt, så det potentielt kunne få øjet til at punktere. Men vi kunne godt prøve at dryppe med to slags øjendråber tre gange om dagen i 10 dage og se hvordan det gik. Men den skulle højst sandsynligt have en øjenopereration til 6000 kr. Og gerne seneste efter de 10 dage!

Gisp! For det første var det virkelig synd for vores søde lille kat. Men også en pæn udskrivning for en øjenoperation, der ikke er uden komplikationer bagefter.

Så skulle der heales

Jeg gik straks i gang med healingen. Hver eneste aften, satte jeg healingen i gang. Jeg sov ret let de to første nætter, jeg var ret bekymret. Så hver gang jeg vågnede, satte jeg mere healing i gang. Det var meget intenst de første to døgn. Efterfølgende healede jeg Ellie en del gange. Og dryppede selvfølgelig øjet med de mange dråber.

Havde healingen så hjulpet?

Efter 10 dage skulle Ellie til check hos øjenspecialisten. Jeg var spændt på om vores ihærdige indsats med at dryppe øjne og healingen havde hjulpet og Ellie slap for operationen. Vi kunne selv se, at det så meget bedre ud. Såret var helet og der var kun en brunlig skygge ved pupillen.

Men hvad ville specialisten sige?

Hun kikkede og undersøgte og hældte selvlysende væske i øjet og kikkede med mange apparater og sagde wow, hold da op! Det ser så fint ud. Det er meget sjælendt, at sådan et sår forsvinder. Hun så ganske overrasket ud.

Jeg sagde, jamen vi har også sendt den rigtig meget god energi. Hun så bare lidt fjern ud. Jeg undlod at fortælle, at jeg havde healet dens øje selv og med hjælp fra åndelige dyrlæger, healere, hjælpere, kærlighed og lys. Så er jeg ikke sikker på hvordan hende ansigt ville se ud. Hi hi.

Hvorfor deler jeg det her?

Det gør jeg, fordi jeg mærker et kald til at heale andre.

I min gruppe på Facebook (klik på linket hvis du vil ind og du ikke er der i forvejen), skriver jeg om hvem jeg søger som den “case” og hvordan du søger.

Back To Top
Verified by MonsterInsights