skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Nuet kommer ikke tilbage

Min ældste datter bliver snart 15 år (!) og i den forbindelse holder vi en stor fødselsdag for hende. Jeg er derfor ved at finde en masse billeder frem af hende. Helt fra fødsel og til nu. Der er rigtig mange gode. Jeg har set rigtig mange igennem op til hun blev 4 år. Flere tusind. Fra de tre flytninger, fra ferier, middagsselskaber, familiearrangementer, jul mfl. Jeg tog en rejse tilbage i tiden. Det var sjovt at se Celina som lille. Den søde lille dejlige skabning.

Men der var også noget der gjorde mig trist

Jeg huskede hvordan jeg havde det dengang. Jeg kunne mærke det i min krop, som var det i går. Jeg var tung og trist og følte mig ikke som noget værd. Den der følelse af ikke at være god nok og smuk nok og lækker nok. I forhold til hvad? Til hvem? Den der tanke med .. når bare jeg taber 2 kg. så … Når bare jeg lige har det der job … Når bare det er weekend … Når bare vi får ferie … Når bare …

Jeg så på billederne af mig selv og jeg var så slank og så smuk og ung.

Men det var ikke sådan jeg havde det. Jeg følte mig klumpet, tyk, forkert, klodset, buttet, forkert, hæmmet!

Det gør mig så trist at tænke på. Alle de år. Jeg kunne lige så godt have nydt livet, nydt min ungdom.. Ja, nydt NUET. For det er præcis det det handler om. Nyd nuet. Det kommer ikke tilbage!

Jeg skal ikke leve i fortiden eller i fremtiden. Jeg skal leve lige nu! Det er lige nu det handler om. Jeg er god nok som jeg er lige nu! Jeg er smuk nok lige nu! Jeg er MIG og jeg skal ikke være alle mulige andre. Jeg er fuldstændig som jeg skal være!

Om 10 år vil jeg gerne kikke tilbage til nu og tænke, jeg nød livet og jeg forstod at alt er som det skal være – lige nu!

Ingen af os ved i virkeligheden hvor længe vi har tilbage på jorden. Det er bare med at nyde nuet og de små øjeblikke. Pas på dig selv. Gør noget godt for dig selv. Lige nu! Du er som du skal være.

PS. Jeg har det slet ikke sådan længere. Det er kun noget der kommer på de dage hvor jeg er træt og udkørt og har glemt at passe på mig selv. De er heldigvis sjældnere og sjældnere.

<3

 

Back To Top
Verified by MonsterInsights