skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Jeg er blevet interviewet til artikel i Rødovre Lokalnyt

Foto: André Bentsen, Rødovre Lokalnyt

For nogle uger siden, havde jeg besøg af journalisten André Bentsen fra Rødovre Lokalnyt. Han lavede et interview af mig i min klinik omkring biodynamisk kraniosakral terapi.

Jeg havde inviteret en af mine lokale klienter fra Rødovre med til interviewet, så hun også kunne sige et par ord. Nanna Nowa Hansen, fortalte hvordan kraniosakral har hjulpet hende i forhold til hendes begyndende stress. Hun har tidligere været nede med stress, og har nu lært at mærke sin krops signaler til, at nu er det tid til at trække i nødbremsen og få fat i “sin livline”, som hun kalder mig.

Jeg er stolt af at være nogens livline, og jeg forstår præcis hvad hun mener. Det er rart at vide hvad der virker for en, og hvornår man trænger til en behandling. Jeg ville ønske at jeg havde kendt til biodynamisk kraniosakral terapi for 5 år siden, så jeg gik ned  med stress.

Men det gjorde til gengæld, at jeg fik et kæmpe wakeup call og indså, at jeg blev nødt til at skifte retning i mit arbejdsliv, for ikke at havde i stress igen. Derfor startede jeg på uddannelsen som biodynamisk kraniosakral terapeut på Danmarks bedste uddannelse KST Instituttet i Them, Jylland.

Torsdag d. 25. april 2019 kunne jeg hente Rødovre Lokalnyt i min postkasse, ligesom 19000 andre borgere i Rødovre.

Du kan også læse den fine artikel her:

Læs artiklen i Rødovre Lokalnyt
Læs mere om biodynamisk kraniosakral terapi
Her kan du booke en tid til en behandling:

 

Back To Top
Verified by MonsterInsights