skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Jeg udstiller mine billeder d. 1. Juli 2017 i Kulturhus Måløv

En af mine drømme er gået i opfyldelse! 
Jeg skal simpelthen udstille 38 af mine billeder i to måneder! Hvor vildt er det lige? 

Og her er den officielle plakat! 

Tusind tak til min skønne tidligere kollega, Camilla Krogh, for at tro på mig og give mig peptalks og få det her til at blive virkeligt! 


Der er også lavet en fin artikel. Med fare for dobbelt content, som Google ikke kan lide, så kopiere jeg artiklen ind her: 

Aktuelt Kulturhus Måløv

Fotoudstilling i Kulturhus Måløv

Nana Klitgaard Danscher er månedens kunstner i Kulturhus Måløv. Få en sanselig og æstetisk oplevelse, når Nana udstiller sine billeder fra lørdag 1. juli til torsdag den 31. august.

Nana Klitgaard Danscher har hele sit liv tegnet og malet. Hun gik på kunstskole som ung og har arbejdet en del med maleri. Det seneste årti har Nana været mest optaget af fotografiet og bruger ofte sin iPhone til at fotografere med.

”Jeg elsker at tage billeder”, fortæller kunstneren. ”At tage billeder er for mig en del af min egen indre rejse. Jeg bruger det at tage billeder som en slags egenterapi. Man kan sige, at jeg udtrykker mine følelser igennem mine billeder”. Fotografierne kredser ofte om naturen, farverne og særlige former i byrummet.

Udstillingen kan ses i den betjente åbningstid.

Publiceret af: René Krøll

Publiceret: Onsdag, 21. juni, 2017 15:15

Så kom endelig forbi Kulturhus Måløv lørdag d 1. Juli fra kl 13-16. 

Eller d 22. August. 

Back To Top
Verified by MonsterInsights