skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Healing

Healing hos mig foregår enten på min briks i Rødovre eller via fjernhealing. Læs om fjernhealing her.

Healingen er en meget blid, men samtidig dybdegående behandlingsform som aktiverer kroppens egne selvhelbredende kræfter.

Jeg bruger blandt andet min viden og erfaring fra biodynamisk kraniosakral terapi og healing med åndelige hjælpere.

Biodynamisk er en (endnu) blidere gren af kraniosakral. Biodynamisk betyder Livsudfoldelse. Behandlingen får hele ens system til at folde sig ud igen, som den oprindelig var kodet til som foster/dna. Det gør at kroppen slipper diverse skavanker og spændinger. Meget dyb behandling og har chakraer og energi med i behandlingen.

De åndelige hjælpere, giver healingen endnu mere dybde og du får hjælp fra noget der er lang større end os som mennesker.

Healingen på briksen foregår helt konkret ved, at du ligger behageligt og jeg holder begge hænder forskellige steder på kroppen, kraniet, ansigtet, rygsøjlen, korsbenet eller hvad jeg mærker der har brug for at blive “holdt”.

Intet menneske er ens og derfor følger en behandling ikke en bestemt standard.

Jeg “lytter” til kroppen med mine hænder.

Kroppen virker som er spejl, der reflektere til mig, hvor der er spændinger og ubalance.

Jeg glæder mig til at heale dig i min klinik


Se ledige tider

Er denne healing noget for dig?

Formålet med denne behandlingsform er at få vækket din superintelligente krops selvhelbredende, indre kraft på en måde, så dit nervesystem kan få ro og komme i balance.

Mange mennesker går rundt med et nervesystem, der er meget overstimuleret, fordi de midlertidigt har glemt at lytte til deres krops signaler.

Måske er du stresset, sover dårligt om natten, har smerter, føler dig ude af balance?

Det er ikke særlig hensigtsmæssigt, for når vi gør det, fjerner vi os fra det, vi egentlig er skabt til.

Nemlig at mærke indad og afkode de ting, kroppen fortæller os, så vi kan behandle den ud fra den stemme, der har talt.

Når vi formår at bruge ikke alene vores fysiske ører, men også dem, der sidder i hjertet og i sjælen, får kroppen tillid til os, den forstår, vi ønsker at arbejde sammen, og derfor vil et smukt samarbejde begynde, der helt naturligt vil skabe en helbredende kraft inde i dig.

Healingen er for alle, der oplever ubalancer i kroppen, og således bliver den brugt med stor succes på både stressramte på arbejdsmarkedet, mennesker der føler sig klar til at tage endnu et spadestik dybere i deres selvkærlige rejse, dem der gerne vil holde krop og sind i balance og alt der imellem.

Jeg har fokuserer ekstra på særligt sensitive mennesker, fordi denne form for healing er så velegnet til lige netop denne del af befolkningen, og fordi jeg selv er særligt sensitiv og kender både udfordringer ved at have et følsomt nervesystem, og bestemt også fordelene.

Behandlinger målrettet særligt sensitive kvinder

Behandlingen er så fin og blid, at det giver et følsomt nervesystem mulighed for at genfinde sin balance og indre styrke.

Behandlingen aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter, som jeg nævnte før.

Der sker en harmonisering af den vitale energi i krop og sind, og det giver en øget energi og styrke til at trives i dagligdagen.

Giv din krop den luksus at ligge behageligt på min briks og bare slappe af og komme helt ned i gear. Man kommer typisk i en meget afslappende tilstand. Samme tilstand man kommer i lige inden man falder i søvn. Det er i denne tilstand at kroppen har de bedste vilkår for at helbrede sig selv og komme i balance.

Det kan tit være svært at få tid og overskud til at forkæle sig selv i en travl hverdag.

 

Er du særlig sensitiv?

For de fleste særligt sensitive, kan det at gå til tandlægen, kiropraktor eller Body SDS være en voldsom oplevelse, der aktiverer et i forvejen følsomt og belastet nervesystem.

Som sensitiv oplever man sanseindtryk stærkere end andre mennesker.

Man lægger mærke til mere end andre.

Fx kan lyde, lys og lugte opleves så kraftigt, at det kan virke overvældende for en sensitiv.

Man kan også føle sine egne og andres følelser meget stærkt.

Kender du det med, at du næsten kan blive i tvivl, om det er dine egne følelser, eller om det er en
anden persons følelser, du kan mærke?

Hvis man samtidig er nervøs og bange for at skulle til en form for behandling, vil det føles som en
voldsom oplevelse, som kan være svær for kroppen at glemme igen.

Det kan gøre, at kroppen bliver stiv og anspændt og gøre en eventuel smerte endnu værre.
I det hele taget er en sensitiv persons nervesystem meget påvirkelig overfor stærke indtryk og er ofte
overbelastet eller bliver det let.

Tanken og frygten for at komme til en behandling, for at få det bedre, overskygger måske glæden ved
det og det kan være svært at få bestilt tid.

Min første oplevelse

Første gang, jeg selv prøvede biodynamisk kraniosakral terapi og healing, blev jeg meget lettet.

Endelig havde jeg fundet en behandling, hvor jeg følte mig tryg og mit nervesystem fik lov til at slappe af og give slip.
Jeg har oplevet en dyb healing i min egen krop og nervesystem, efter at jeg er begyndt at få healing og biodynamiske kraniosakral behandlinger.

Mine rygsmerter på grund af skoliose og Scheuermann og generel stivhed, er de fleste dage helt væk nu.

Der er sket så mange ændringer og forbedringer på sådan et fint og dybt plan, at det er svært at sætte en finger på præcis, hvad det er.

Jeg har det så meget bedre i min krop efter jeg begyndte på uddannelsen som biodynamisk kraniosakral terapeut. Jeg går selv jævnligt til biodynamiske kst behandlinger for at bevare min balance.

Behandlingerne i praksis

Antallet af behandlingerne varierer

Nogle gange kan der ske mærkbare forandringer allerede efter en enkelt behandling.

Men min anbefaling er at få mindst 3 behandlinger med 1-2 ugers mellemrum.

Netop fordi behandlingerne er så dybe og fine, kan der gå længere tid, før man kan mærke forandringer i sin fysiske krop.

Hvis man har et meget stresset nervesystem, vil der også gå noget tid med at få kroppen til at falde til ro, og turde give sig hen til den proces, der sker.

Jeg vil gøre mit bedste for, at du kan slappe af i mine hænder, så dit nervesystem får en velfortjent pause til at regenerere.

Selve behandlingen

Behandlingen foregår i min klinik i Rødovre.

Vi snakker lidt om dig og eventuelle skavanker.

Du lægger dig på briksen og behandlingen kan starte.

Du beholder dit tøj på.

Jeg siger ikke noget under behandlingen.

Men hvis du har lyst til at sige noget, gør du bare det.

Det kan ske, at din krop løsner nogle spændinger i behandlingen og du derfor har brug for/lyst til at skifte stilling eller flytte på dig – så gør du bare det.

Det skal være så behageligt og afslappende for dig som muligt. Måske falder du i søvn, og det er helt ok.

Mine berøringer er ganske lette og jeg holder som regel det samme sted i lang tid, så der er god mulighed for at slappe rigtig meget af, mens kroppen reparerer sig selv.

Efter 45-50 minutter er behandlingen slut og jeg fortæller dig blidt, at nu er det tid til at komme til dig selv.

Derefter ligger du lidt, og vi snakker eventuelt om, hvordan behandlingen har været, hvis du har lyst.

Behandlingens varighed

Behandlingen varer cirka 45-50 min og er meget stille og roligt med plads til, at kroppens egne selvhelbredende kræfter bliver aktiveret.

Jeg glæder til at have dig på briksen og til at arbejde med dig!

Priser

Normalpris: 1 behandling á 50 min 750 kr.

 Pris : 1 behandling á 50 min 733 kr

Invester i dig selv og et klippekort  🙂

  Pris: 2199 kr (733 kr pr behandling)

  Pris: 3495kr (699 kr pr behandling)

  Pris: 6555 kr (655,5 kr pr behandling)

I april 2019 blev jeg interviewet om biodynamisk kraniosakral terapi.

Læs den fine artikel her

Er det tid til at få nervesystemet i bero og bare nyde, hvor godt det gør dig, ikke at føle dig overstimmuleret hele tiden? Så invester i dig selv og et klippekort og få selvforkælelse, der mærkes blidt længe efter, du har forladt briksen.

Kraniosakral terapi er ikke en beskyttet titel. Man kan i Danmark, allerede kalde sig kraniosakralterapeut, hvis man har taget et weekendkursus eller et onlinekursus. Jeg har taget 7 x 4 dages kursus i hhv Jylland og Sjælland hos KST Instituttet. Den bedste og mest dybdegående uddannelse i Danmark. Den er på højde med udenlandske uddannelser. I Rusland f.eks., kan man kun tage biodynamisk kraniosakraluddannelsen, hvis man i forvejen er uddannet læge. Der er meget højere krav i udlandet, end i Danmark.

Passer tiden ikke?

Hvis du ikke kan finde en tid der passer dig i min kalender, så skriv gerne til mig i formularen herunder eller på mail (hej@nanak.dk), hvad tid der passer dig bedre. Så finder vi ud af noget.

Det siger klienterne

Kære Nana

Af hjertet TAK!!! Den gode effekt af behandlingen i fredags fortsætter og fortsætter, det er nærmest som om mit hoved er blevet genstartet

Det var fuldstændigt vidunderligt. Det er længe siden, mit hoved har været så roligt og min sjæl har været så afklaret, og jeg følte mig nærmest normal bagefter og gør det stadig.

I dagene efter har jeg været markant mindre grådlabil, og mere konstruktiv, og det føles bare så godt.

Glæder mig til næste gang.

Min første oplevelse med kranio sakral skete heldigvis hos Nana. Nana er som person meget varm, mild, empatisk og tillidsvækkende. Jeg havde overhovedet ingen skrupler med at lægge min krop/hovede i Nana’s hænder. Fra første færd var jeg tryg og følte mig passet godt på. Selve behandlingen var intet mindre end fantastisk – noget alle skulle unde sig selv. En time med gåsehud under huden er den bedste måde jeg kan beskrive behandlingen på. Nana fortalte også om nogle ting, som jeg havde været ude for i mit liv og som havde sat sig forskellige steder i kroppen. Jeg var fuldstændig afslappet og varm i hele kroppen efter behandlingen. Jeg har slidgigt i min hofte og slap med smerterne efter en behandling hos Nana. Jeg var smertefri til næste behandling en uge efter. Jeg kan kun give Nana mine bedste anbefalinger

Nana formår med sin nærværende og omsorgsfulde facon at skabe et tillidsfuldhed rum.
Hun besidder en stor indlevelsesevne som hun nænsomt bruger i sine behandlinger.
Efter få behandlinger har jeg fået markant mere ro i kroppen, færre smerter og mindre stivhed i led og muskler.
Jeg vil varmt anbefale Nana.

Jeg kan nemt blive overstimuleret og overvældet, da jeg er meget sensitiv. En session hos Nana bringer ro i hele mit system. Hendes berøring og den energi hun vibrerer fra er ren ro og kærlighed. Jeg mærker hvordan hele min krop summer ved hendes berøring og hvordan jeg langsomt afbalanceres i mit nervesystem. Jeg elsker at Nana´s sessioner er stille, uden overflødige ord, bare ren berøring, næring og kærlighed. Jeg føler mig nulstillet og fyldt op på en og samme tid.
Back To Top
Verified by MonsterInsights