skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Glutenfri pizza med blomkålsbund

Det lyder måske lidt underligt? Lidt som makral-is, men det er helt utrolig lækkert med blomkålspizza. Specielt hvis man, som mig, elsker pizza, men har det bedst uden kornprodukter.

Jeg fandt en opskrift på den altid lækre blog, www.madbanditten.dk og har efterhånden lavet denne pizza rigtig mange gange. Jeg har kun lavet lidt om på ingredienserne, erstattet ost med hvidløg, men det er en smagssag. Det er nemt og man kan fylde lige det pizza fyld på, som man bedst kan lide. Det eneste der mangler er den sprøde fornemmelse ved at knase i en almindelig pizzabund.

Til blomkålspizzabunden skal det her bruges:

  • 1 helt blomkålshoved
  • 2 æg
  • 1 spsk loppefrøskalder (HUSK)
  • 1-2 fed hvidløg
  • salt, peber, oregano

Det hele hældes i en foodprocesser.

Fordel blomkålsmassen på en plade med bagepapir.

Bag den på 200 gr varmluft i 12-13 min, eller til den er lidt gylden.

Tag den ud og fyld fyld på. Her fylder jeg tomatsovs på.

Jeg bruger Mosede tomater fra Urtekram.

Sæt den ind i ovnen igen til evt. ost er smeltet.

Enjoy <3

Back To Top
Verified by MonsterInsights