skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Jeg fik en fantastisk læsning på min datter og jeg – og hold nu op en oplevelse ?

Nana gik ind og fortalte om hvordan både hun og jeg er som sjæle… hvordan vi trives bedst og hvor vi kommer fra… Det gav en enorm forståelse for min datter og hendes udfordringer.. Ja og mine egne! Hun satte ord på hvilke ting vi hver især og mellem os har som livslektioner. Det var ret spændende at blive bevidst om. ?
Jeg fik nogle specifikke år hvor der var sket nogle ting som havde sat sig som blokeringer i vores system og lavet nogle ændringer i vores udtryk. Disse slettede og ændrede Nana i det der arkiv jeg ikke kan huske hvad hedder ? og jeg er meget spændt på den næste tid… for både min datter og jeg 
Kan VARMT anbefale disse læsninger…. Vil ønske en med min kæreste også 

Kære Nana
1000 tak , jeg er MEGET glad for at ha` fået denne parforholdslæsning. Jeg har i mange mange år ikke følt at jeg trivedes sammen med min mand, men har ikke kunnet give slip. Nu kan jeg meget bedre forstå baggrunden for at jeg ikke kunne. Det sjove er at nu når jeg kender grunden har jeg ikke lyst til at give slip, ikke lige nu ihvertfald. Jeg kan mærke en ro indeni over at vide at vi faktisk har rigtig meget tilfælles selv om vi er meget forskellige.
Det har været hårdt. Men nu når jeg ved hvorfor, kan jeg bedre tackle det kan jeg mærke!
Jeg er spændt på hvordan det kommer til at gå videre fremover med mig og min mand, men jeg er meget taknemmelig over at ha fået denne læsning for os.
Back To Top
Verified by MonsterInsights