skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Tak for et fantastisk forløb, jeg har fået så meget ud af det og har virkelig udviklet min evner igennem forløbet. Det var virkelig godt sad sammen og meget struktureret, lige som jeg kan lide det.

At arbejde med pendulering var helt nyt for mig. Så det har været meget spændende at bruge pendulet som redskab til:

– At finde min Sjæls primære og sekundære livstemaer. Jeg genkendte de ord der kom frem fra mit liv, men også fra min kernehealing hos Marianne Lane og fra mit Sjælshoroskop lagt af Claus Houlberg.

– At arbejde med mine skavanker og overbevisninger ( nuværende/ tidligere liv) og finde ud af hvilke primære følelser, der er knyttet til disse skavanker og hvad disse følelser betyder i f.h.t.organer / livsområder.

– At forløse og give slip på følelser i relationer til andre.

– At arbejde med at omskrive mine skavanker og overbevisninger i mit Akasha arkiv. At lave en ny historie med en klar intention og virkelig mærke hvordan det føles at være hele, sunde og intakte?

– Det har været en meget interessant rejse.

Det vigtigste jeg fik ud af forløbet var kontakten til Akasha arkivet og dets muligheder.

Den største forandring for mig var en større kontakt til mine hjælper, at jeg får et problem at se og det bliver løst omgående.

Nana er en meget smuk sjæl, som matcher smukt til min, og nok derfor jeg valgte hende.
JA! Jeg vil anbefale forløbet til andre, for har man et match med en sjæl, bør man sammenarbejde med vedkommende.

Wow jeg føler mig så tryg ved dig. Du har guidet mig meget struktureret igennem alle modulerne og jeg har været på noget af en rejse. Tak!

Jeg er lidt over halvvejs i forløbet nu og det jeg har fået øje på, stemmer meget overens med mine følelser i hele mit liv og psykoterapeut studie, bare med andre vinkler, så det er meget spændende at følge.

Jeg er så glad for jeg valgte DIT onlineforløb, du gør det rigtig godt!!!

Há en en dejlig dag

Kærlige hilsner og knus

Bodil Thing

Back To Top
Verified by MonsterInsights