skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Hej Nana
10000⁰ tak for din sjælelæsning.
Den ramte 100% plet. Jeg er faktisk lidt rystet, jeg var godt klar over noget af det, da det ind imellem har givet problem for mig at sige tingene som jeg oplever dem, jeg kan ikke lade være, nu forstår jeg hvorfor.
Hele denne læsning fortæller mig en hel del som jeg sagtens kan forholde mig til.
Tak endnu en gang og også for dit hurtige svar

Wow tusind tusind tusind tak for denne mini sjælelæsning❤️❤️❤️ jeg er helt revet med. Den er meget spot on eller det vil sige jeg genkender det hele og er vildt nysgerrig på mere. Så booker en fuld sjælelæsning hos dig en dag ❤️
Det var utrolig indsigtsfuld at læse den. Enkelte ting som bare blæste mig ud❤️
??????

Kære Nana

1000 tak for din mini-sjælelæsning  Jeg skal nok lige læse det nogle flere gange for at forstå det hele. Det betyder mega meget for mig at høre at jeg er en power fuld energiarbejder af natur og at jeg har en stærk forbindelse til det åndelige  det har jeg arbejdet længe på at åben op for og lære at bruge, men tror jeg blokere mig selv.

At min sjælsenergi er Guddommelig kærlighed lyde fantastisk 

Ha en skøn dag.

  Kærlig hilsen

                 Jannika

Tusind tusind tak for din læsning. Det var da helt fantastisk – det ringer alt sammen meget sandt i mig ?
Giver så meget mening – selv om jeg nok altid har tænkt at det var mine oplevelser i dette liv der gjorde at jeg havde de blokeringer. Det virker jo så som om jeg har haft de oplevelser p.gr.a. mine tidligere liv ?
Jeg har været meget aktiv her to dage efter mini-sjælelæsningen.
I går var jeg ufattelig træt – det startede nok omkring da du sendte mailen. Måtte hjem og tage mig en middagslur på sofaen – og var nærmest ikke helt vågen resten af dagen og aftenen. I dag føler jeg at jeg har mere energi – og en dejlig let og glad følelse inden i. Så tænker det er reaktioner på det du har fixet ?
Helt fantastisk måde at komme i forbindelse med det man kæmper med.
Igen – tusind tak for at afdække noget af mit ????
Knus ?

Back To Top
Verified by MonsterInsights