skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Det var en super fed oplevelse at være med til at lære at heale med de åndelige læger.
Jeg oplevede den hyggeligste stemning, og st jeg bare kunne give det gas. Var bange for om jeg nu ville mærke noget, og om der nu var noget af det der var rigtigt.
Men det var bare SÅ rart at være med, jeg oplevede at vi alle sammen lynhurtigt åbnede op, og bare gav den gas med alt hvad vi mærkede. Det var så trygt, og derudover fik jeg det selvtillidsboost der skulle til, for st jeg blev selvstændig og begyndte at tage penge for det. Dette bør være en standard når man har et arbejde hvor msn gerne vil hjælpe andre????
Derudover så var Nana virkelig sød og god til at støtte og guide os, det var enormt rart da jeg var noget usikker på mig selv før kurset❤️❤️❤️❤️

Det er en meget fin form for healing!

Nana lærer det fra sig, hun kan og ved.
Man lærer at hjælpe sin familie og venner med denne meget gavnlige healing.

Er man behandler i en eller anden form, får man ekstra styrke i sit arbejde.

Jeg var jo ? kanin i Fåborg på Nana K’s kursus i healing med de åndelige læger og vidste egentlig ikke hvad det gik ud på.  Men jeg må sige at den behandling som de åndelige læger gav mig, i den grad har gjort sin virkning.
Nu har jeg de sidst par år haft iskolde fødder og efterhånden også kolde ben op til knæene og skulle sove med hjemme -strikkede sokker for at falde i søvn. Efter behandlingen er problemet pist væk ? og glæder mig hver dag over dejlige varme fødder og i det hele taget mere varme i hele kroppen. De kan sku bare deres kram de søde ånder ? tusind tak .
Hilsen Bjarne

Kære Nana,
Tusind tak for i går og tak for dig.
Der var en så dejlig positiv stemning, og jeg følte mig helt tryg i alle jer dejlige kvinders selskab og i det rum, som bare var vores i de timer, vi nu var samlet. Så dejligt forskellige vi var og så forskellige “niveauer eller intensiteter” vi arbejdede på, det er vidunderligt at opleve, intet mindre.
Det jeg fik at vide, kan jeg bestemt bruge, og det jeg lærte at se gør at jeg nu føler en lethed og en fortrolighed til at jeg kan kontakte de åndelige læger og prøve at begynde at bruge dem i mit arbejde med angste og desorienterede mennesker.
Selv har jeg bearbejdet mine oplevelser, har det godt, er rolig og tilpas, og vil egentlig bare give dig lidt feed back på dit kursus.
Glæder mig til flere kurser fra dig ?❤️????
Kærlig hilsen Jette H.

Back To Top
Verified by MonsterInsights