skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Nanas fantastiske bog handler ikke blot om nydelse og seksualitet for det feminine (emner som er så tiltrængte at kigge på!), den indeholder OGSÅ masser af healing, åbning til selvkærlighed og frisættelse. Så smuk en bog på så mange planer.

Det var en øjenåbner at læse Nanas bog. Endelig kom det på skrift. Ikke det hun skrev, men mere det at det ikke kun var mig der havde den livserfaring, på nøjagtige samme måde, gennem mit 60 årige liv.
Jeg har talt med mange kvinder om sex og erotik og kan virkelig godt forstå, der er så mange dårlige ægteskaber. Mændene mangler 100 pct. en instruktionsbog. Det er virkelig synd, men nu er den her, selvom den mest er skrevet til kvinder, for at de skal vide der er medsøstre, der føler det samme.
Jeg har købt et eksemplar til hver af mine 2 sønner, for at de skal få bedre mulighed for lykkelige parforhold.
Kærligst Kirsten

Jeg ville ønske at jeg havde læst din bog for længe siden. Så havde jeg nok kunnet redde mit ægteskab.

Hvor ER din bog bare god!

Jeg er lige blevet færdig med din bog. Fantastisk arbejde! Du kommer virkelig bredt rundt om emnet.

Jeg kan godt lide konklusionen i de sidste afsnit, hvor du inddrager spiritualiteten og anser mennesket som et HELT væsen, når spiritualitet og seksualitet går hånd i hånd. Fly with both wings.
Det er en meget terapeutisk bog, meget altfavnende og langt fra ensidig og belærende, som man kunne have frygtet. Og frem for alt gennemsyret af POSITIVISME og lethed trods stedvis tunge emner.

Jeg elsker din oprigtighed, din åbenlyse ærlighed og at du altid tager udgangspunkt i EGNE oplevelser / erfaringer.

Og tillykke med at du har opnået så meget via bearbejdelse af dine egne traumer, så du kan fremstå som eksempel for andre kvinder, der endnu ikke er nået så langt i deres selvudvikling.

Tillykke med en helt igennem fremragende bog!
Back To Top
Verified by MonsterInsights