skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Kursus

Stol på din intuition – og brug den i dine behandlinger

Bliv bevidst om din intuition, så du bliver mere sikker og kan bruge din intuition mere bevidst og aktivt i dine behandlinger.

 

Det sker tit, at jeg sidder og behandler en klient (biodynamisk kraniosakral) at jeg får en fornemmelse af, at jeg skal sige noget bestemt til hende efter behandlingen. Det kan også være, at jeg kan mærke at jeg skal flytte mine hænder til et andet sted, fordi “noget kalder på mig”. Jeg kan på ingen måde forklare med min fornuft, hvorfor jeg fik lyst til at sige noget bestemt til hende, eller hvorfor jeg skulle flytte mine hænder.

Efter behandlingen, fortæller mine klienter mig tit, at jeg flyttede mine hænder præcis til det sted de havde brug for at blive holdt, og at det jeg sagde eller spurgte om, gav fuldstændig mening for dem, selvom jeg med min fornuft ikke anede hvorfor jeg skulle sige det.

Foto: André Bentsen, Rødovre Lokalnyt

Det er min intuition, der har givet mig informationerne.

Rigtig mange gange, har vi en tendens til at tænke, ej – det er bare noget jeg finder på, hvorfor skulle jeg sige det? Det giver ingen mening. Eller, jeg har lært, at jeg skal holde sådan her, eller trykke her i min behandling, så det gør jeg, selvom noget i mig har lyst til at gøre noget andet.

Det er måske lidt groft sat op. Men tit tør vi ikke helt at stole på vores intuition, selvom den egentlig er ret tydelig. For tænk nu hvis klienten synes det er fjollet det jeg siger. Men når du så siger det til klienten alligevel, så er det præcis det klienten har brug for at høre, eller det skub klienten havde brug for.

Det er en kæmpe gave, både for dig selv, når du åbner endnu mere op for din intuition, og for klienten, der på den måde får endnu mere ud af din behandling, da hun får nogle budskaber, som hun kan bruge i sit liv. Det gør også dine behandlinger mere effektive og dybere, fordi du lader dig guide af din intuition, der tit ved mere end din fornuft.

Det er din intuition og en energi der er større end dig selv, der giver dig de beskeder. Du kan lære at åbne op for og blive opmærksom på de beskeder, og føle dig
mere sikker i hvad du skal sige og gøre og på den måde give din klient endnu mere med hjem.

På dette kursus vil du åbne op for, og træne din intuition.

På kurset vil jeg også lærer dig hvordan du bruger din intuition i behandlingerne, så klienten føler sig set og rummet og få teknikker til at inkludere klientens energi.

Det kommer også til at handle om at du mærker din egen grænse og dine grænser i forhold til klienten.

Du lærer hvordan du bevidst kan arbejde med at tage din klient ind i dit eget behandlingsfelt og også hvordan du lukker klienten ud igen efter behandlingen (så du ikke fortsat mærker og er påvirket af klienten efter hun er gået).
Det betyder ikke noget hvilken behandling du tilbyder, eller hvordan du ellers arbejder med andre mennesker. Du kan være zoneterapeut, coach, sagsbehandler, clairvoyant, massør osv. Du kan være nystartet eller med mange år i behandlerfaget.

Kursus for dig, der ønsker at:

✔️ Give dine klienter en behandling med ekstra budskaber, der kommer fra din intuition
✔️ Gøre dine behandlinger dybere og mere effektive.
✔️ Give din klient følelsen af at blive set og rummet og hjulpet.
✔️ Blive bevidst om din intuition, så du bliver mere sikker og kan bruge din intuition mere bevidst og aktivt i dine behandlinger.

Kurset giver dig redskaber til at

✔️ Skabe et trygt rum for din klient
✔️ Åbne op for hjælpende og healende energi udenfor dig selv og indeni dig selv.
✔️ Give dybere behandlinger,
✔️ Bruge din intuition mere
✔️ Åbne din energi for klienten under behandlingen, men også at lukke den igen, så du ikke tager klientens energi og udfordringer med hjem.
✔️ Lægge mærke til dine egne grænser og blive bedre til at holde din og klientens energi adskilt.
✔️ Få styrken til at være i dig selv, også når du nogle gange har en lidt mere udfordrende klienten.

 

Praktisk

Kurset strækker sig over to halve dage, så der er god tid til at gå hjem og øve sig, og komme tilbage og finpudse det du har lært og at dele erfaringer med de andre kursister og mig.

Det er meget små hold, så der vil være god tid til den enkelte. (Max 6 deltagere)

Vi laver konkrete øvelser med hinanden, for at øve ovenstående.

Datoer og pris

Begge dage foregår i Loaderiet, klinikfællesskab i Rødovre. Der vil være en pause med eftermiddagskaffe/te og lette snacks begge dage.

Loaderiet

Gunnekær 28

2610 Rødovre

Gratis parkering

Kursusdag 1 
Tirsdag d. 6. oktober kl. 12-16.
 
Kursusdag 2
Tirsdag d. 13 oktober 12-16
  
Pris for begge dage: 2469,- (Pris er inklusiv moms. Du kan trække kurset fra i dit firma)
  
Tilmelding via linket herunder.
 

Tilmeld dig ved at klikke på “køb billet”. Du betaler 250 kr, så er du sikret din plads. Resten af beløbet bliver automatisk hævet på første kursusdag. En faktura vil blive sendt til dig automatisk.

Af hensyn til planlægningen, så tilmeld dig gerne snarest ♥

Glæd dig til en virkelig spændende og intens dag!

Tryk gerne på deltager her i begivenheden.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kontakt mig på mail hvis du har spørgsmål

Kærlig hilsen Nana K

Back To Top
Verified by MonsterInsights