skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Shamanistisk sjælehentning i Akasha arkivet – enkelt session

Jeg vil typisk beskrive:

  • Din største blokering
  • Beskrivelse af det tidligere liv hvor blokeringen stammer fra
  • Karma livet, der ligger til grund for hvorfor du skulle opleve det du gjorde i det liv med blokeringen.
  • Dit totem dyr (spirit animal)

Sådan foregår en sjælehentning

Du modtager sjælehentningen beskrevet på skrift hurtigst muligt efter du har bestilt.

Det foregår altså online.

Du booker, jeg laver sjælehentningen, healer energierne, kommunikerer med dit højere selv, får forståelse for grunden til oplevelserne i de tidligere liv, forløsning og healing af energierne og din sjæl. Til sidst sender jeg hele beskrivelsen til dig.

Flere detaljer om læsningen:

Denne slags læsning er mere shamanistisk, end den sjælelæsning jeg plejer at lave. Denne her shamanistiske sjælehentning finder frem til den begrænsning der står lige for og er klar til at blive healet. Jeg finder ud af hvad der er roden til begrænsningen, hvad der er sket i det tidligere liv.
Tit kommer der også et endnu tidligere liv frem, som er et karma liv. Altså som er grunden til at sjælen har valg at opleve det senere liv. Typisk for at mærke hvordan det er at være den det går ud over. F.eks. hvis man har oplevet at blive voldtaget i et tidligere liv. Så får man også forståelse for hvorfor og det kan være at man selv har voldtaget i et endnu tidligere liv. Så bliver der en forståelse for hvorfor man skulle opleve det i et liv og jeg renser den gamle karma og fjerne begrænsningen og tilføjer ny energi.
Fordi det er en shamanistisk sjælehentning, så plejer dit personlige totem-dyr (spirit-animal) at vise sig. Det er ret dejligt at kende sit totemtyr synes jeg. Det symboliserer noget man lige er igennem lige nu, eller ens styrke og kan være en god støtte i ens proces.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med din største blokering
og give dig en større forståelse for hvorfor du oplever det du gør i dit liv.

Knus fra Nana

Certifikation

Jeg er certificeret sjælehenter fra Nadia Martensen, i juni 2017.

Tidligere klienter siger:

Tusind tak for dit smukke arbejde ❤ Hvor er jeg mega glad for, at du fik pejlet dig ind på min blokering! Mega fedt at få den historie koblet på!

Min tillid til mig selv er vokset markant i de sidste par uger. Især efter din sjælehentning har jeg mærket en ild i at ville skabe noget større ❤❤❤
Tusind tak igen, Nana! Det var/er virkelig spændende læsning. Du er så dygtig ❤

Kære Nana, jeg er glad for at du valgte at læse mig. Håber du fortsætter med at hjælpe andre denne her vej, der er ikke mange som læser i akashia arkiverne, respekt herfra til dig for dit arbejde. Kh. Yvonn

Jeg må sige, at du ramte spot on.
Jeg vil sige mange tak. Det var meget givtigt. Og meget korrekt “læst”. Tak ?

Back To Top
Verified by MonsterInsights