skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Shining Hearts Retreat

Fredag d. 3. september – søndag d.  5. september 2021

 

Kære kvinde 💕

Endelig kan vi ses igen.
Savner du også sammenhold, nærvær, hjerteåbnende møder med ligesindede kvinder?
Så er dette retreat i skønne Sverige måske noget for dig.

Det er med den største fornøjelse, at vi nu tilbyder dig og 7 andre skønne kvinder mulighed for at komme med på dette unikke hjerteåbnende retreat.

 

Dette retreat er skabt særligt til dig, der:
❤ Længes efter at få kontakt til dit hjerte
❤ Savner at leve mere ud fra din feminine side
❤ Ønsker at få en dybere kontakt med dig selv
❤ Vil tage flere valg fra hjertet
❤ Ønsker at få ladet dine batterier op sammen med andre kvinder
Fra knokleri til lethed
For at være som den du er her for at være, vil en kombinationen af at bruge din krop, dit mindset (sind) og din spiritualitet (ånd) give dig en større lethed og frihed til, at skabe det liv, du næres af.
Vi guider dig fra knokleri til et mere passionsdrevet liv og hjælper dig til at give dit hoved et velfortjent hvil og til at lytte til dit hjertets hvisken.
På Shining Hearts Retreat har vi fokus på dig og din personlige og spirituelle udvikling. Sammen styrker vi evnen til at ændre vores indre tilstand fra evt. frygt, bekymring og negativ selv-snak til tillid, glæde og flow.
Du får værktøjer til, hvordan du øger dit niveau af egenkærlighed og til hvordan, du opløser de blokeringer, du måtte have med dig for at leve frit med kærlighed til den, du er. Du vil opleve, hvordan du på en blid og kærlig måde får adgang til at leve kærligt og fuldt ud.
Hver morgen laver vi hjertemeditation, mindfulness eller fysisk bevægelse. Mellem øvelser og gruppehealing vil vi gå mindful-ture sammen i stilhed. Vi afslutter hver dag med meditation eller en ceremoni, der understøtter de indre processer.
Shining Hearts Retreat er selvudvikling på den selvkærlige, healende, intuitive, nærende og bløde måde, så du kan vokse indefra. Retreatet kan give dig indsigt i de dybere forhindringer og barrierer, der gør, at du ikke lever fra hjertet og hjælp til at forløse dem.
Med hjertet i centrum opbygger vi et fælles, tillidsfuldt rum, hvor der er plads til at udfolde den feminine kraft. Vi løfter og støtter hinanden så vi hver især heales, spejler hinanden og giver plads til det unikke lys vi alle har.

Hvad kan du forvente:

🔮 Guidede hjertemeditationer, der giver forbindelse til jorden, hjertet og universet.
🔮 Åndelig gruppehealing, der forløser ophobede spændinger i krop og sind.
🔮 Energiøvelser.
🔮 Øvelse for at mærke din egen indre feminine og maskuline kraft.
🔮 Lette, sjove, fysiske og frie øvelser.
🔮 Ligesindede kvinder.
🔮 Hjertets åbning og hjerteåbnende samtaler.
🔮 Healende rum.
🔮 Dejlig natur.
🔮 Tid sammen og hver for sig.
🔮 Vegetarkost
🔮 Indlogering på eget værelse.

 

Du vil få øvelser og værktøjer samt egen personlige notesbog og en krystalsten, som du kan fortsætte med at anvende på din videre rejse.

 

Ankomst og afrejse

Retreatet starter Fredag den 3. juni 2021 kl. 14:00. Der er ankomst og indlogering fra kl.12:30. Vi servere snack, te, vand kl. 13-14. (Bemærk at der først er et rigtigt måltid kl. 18:30) Retreatet slutter søndag den 5. juni 2021 kl.16:00

Tidsplan for dagene:

7:30-8:00 Program

8:30-9:30 Morgenmad

10:00-12:30 Program

13:00-14:00 Frokost

14:00-15:00 Stilhed i naturen

15:30-18:00 Program

18:30-19:30 Aftensmad

20:00-21:00 Program

Stilhed

22:00 Ro

 

Info

Retreat sted og adresse

Vi indkvarteres i Sunstugan, hvor ro, varme, charme og hjerterum allerede mærkes ved dørtrinnet ❤️ Huset ligger i det naturskønne område tæt på sø og skov

Sunstugan, Sonnarp 543, Örkelljunga, Skåne, 58 km nord for Helsingborg og ca 110 min fra København. Du kan se en oversigt over værelser og kørselsvejledning på www.sunstuga.dk

Indkvartering:

❤️ Alle indlogeres på egne værelser med 4 delte badeværelser/toiletter.

Medbring sengelinned og håndklæder. Dyner, puder, små håndklæder og sæbe findes på stedet. Sengelinned kan lejes for 75 kr. Stor håndklæde kan lejes for 50,- kr.  Der er yogamåtter, meditationsstole, tæpper og puder på stedet, men du er selvfølgelig velkommen til at tage dit eget med, skulle du foretrække det

Vi hjælper hinanden med praktiske opgaver, borddækning, opvask osv. Vi får vegetar mad udefra til aften.

Inden retreat:

Når du har tilmeldt dig retreatet,  vil du derefter modtage invitationen til vores  “ Shining Hearts – lukkede Facebook” gruppe, hvor der også kan aftales samkørsel.

Tirsdag den 1.9.2021  kl. 19 mødes vi alle online, linket deles i gruppen, hvor vi bruger 1 time på at sige hej og på at åbne det fælles rum.

 

Pris og tilmelding

Der er ialt 8 pladser Din investering i retreatet er 4377 kr,

Inkl. i prisen

Vegetarisk Kost og logi, notesbog og krystalsten.

Mærkes retreatet rigtigt for dig, kan du sikre dig en plads  ved at tilmelde dig ved at sende os en mail til hej@nanak.dk og overføre 377 kr i depositum på mobilepay til Agneska 2785 0609

og resten af beløbet betales med faktura i juni 2021.

Skriv til os hvis du gerne vil høre om muligheden om betaling i to rater. (Gebyr på 50 kr ved betaling på to rater)

 

Dine værtinder/ kursusledere

Vores vision for dig er at hjælpe dig med at opleve dit eget indre lys, så du kan leve dit liv i glæde, flow og autencitet.

Vi er begge kvinder, der længe har hjulpet andre kvinder med at “genfinde” sig selv, sine feminine egenskaber, nydelse, lande mere i væren og udtrykke følelser. Vores oplevelse er at transformerende processer sker hurtigere og nærmest på magisk vis af sig selv og dyb healing opstår når kvinder er samlet.

Nana 

Arbejder til dagligt med forløsende sjælelæsning i Akasha arkivet, biodynamisk kraniosakral terapi, guidede meditationer, kurser i healing med de åndelige læger, online forløb i at forløse ophobet karma, dyb healing med universets healende kraft og pendulering.

Gennem de sidste år har Nana afholdt kvindecirkler, onlineforløb og kurser, hvor kvinderne har oplevet at få mere indre styrke og tændt livsgnisten.

Nana har desuden en baggrund indenfor webudvikling og er uddannet coach og er ved at skrive en bog om kvindelig seksualitet.

Se mere om Nana her på siden.

Agneska

Arbejder som Psykospirituel kærlighedsterapeut + mentor, og  hjælper både singler og par til at få det kærlighedsliv de ønsker, afholder workshops i emnet omkring spændingsfeltet mellem det feminine og maskuline og Kærlighedens Karma. Agneska er desuden optaget af emnet omkring tilknytning og kærlighed samt loven om tiltrækning.

Agneska er uddannet  ID Psykoterapeut, Relations-og tilknytningsterapeut, Kærlighedscoach, Lifecoach, healingsmassør og clairvoyant rådgiver.

Se mere om Agneska her: www.agneska.dk

 

Ved spørgsmål, skriv til Nana (hej@nanak.dk ) eller Agneska (hello@agneska.dk) på mail.

Vi glæder os til at møde dig og dit hjerte! ❤️

Back To Top
Verified by MonsterInsights