skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777
1:1 samtale-terapi

Sidder du fast i dit liv?
Har du nogle begrænsende tanker, der bliver ved med at fortælle dig at du

 • ikke er god nok
 • at du burde gøre noget anderledes, for så bliver alt bedre
 • at du ikke kan sige nej
 • at du ikke kan mærke hvad du har lyst til
 • at livet er hårdt og imod dig
 • at du er forkert
 • og lign.

Så har du højst sandsynligt oplevet nogle episoder i dit liv der har givet dig traumer og fået dig til at beslutte for hvordan verden er. Det er så det der gentager sig igen og igen.

 

Normalt tænker man på traumer som biluheld og dødsfald. Det er det også. Men ganske små oplevelser, som udefra virker helt ubetydelige, kan sagtens sætte sig i den enkelte som et trauma. Et større eller mindre trauma får en til at beslutte at “sådan er det”. Og bliver efterhånden ens indre sandhed. Det kan være “Ingen kan lide mig”, “Verden er ond”, “Jeg er ikke god nok”, “Jeg kan ikke være mig selv, og skal lave mig om for at andre skal kunne lide mig” osv.
Det bliver de små sætninger der kører i ring indeni og bliver hæmmende for hele ens liv. For det er ikke sandt. For du er lige som jeg, helt unik og samtidig en del af den fælles universelle bevidsthed. Det har vi tit brug for hjælp til at indse og hjælp til at få forløst de indre sætninger, der er blevet vores indre sandhed.
Hvis du har brug for hjælp til at få øje på de sætninger du ubevidst fortæller dig selv hele tiden, som hæmmer dig, og hjælp til at få forløst små og store traumer på en dyb og spirituel måde, så er jeg her for at hjælp dig.

 

Med mig kan du dele alt det du har lyst til! Jeg er udømmende og holder et trygt rum for dig. Jeg vil tro jeg har hørt ALLE typer livshistorier i løbet af de 6 år jeg har haft samtaler med klienter.

 • Hende der var forelsket i kollega, men kunne ikke forlade sin mand.
 • Hende der havde været prostitueret og var blevet gift med kunde og fået børn
 • Hende der ikke kunne finde den mand hun drømte om
 • Hende der ikke kunne mærke sig selv
 • Hende der ikke kunne tale med sin mand om hvor spirituel hun i virkeligheden er
 • Hende der blev udstødt af familien
 • Hende der blev udstødt af alle hun kendte, da hun brød ud af sekt
 • Hende var blevet voldtaget
 • Hende der var stresset og ikke vidste hvad hun skulle nu
 • Hende der ikke følte sig god nok
 • Hende der var jaloux
 • Hende der var bange for fremtiden
 • Hende der havde svært ved at passe ind
 • Og mange andre

Jeg er her for at støtte dig

Vi har alle udfordringer i livet. Det slipper vi nok aldrig for. Men nogle gange har man bare brug for hjælp og støtte til at komme videre med noget man lige er i, som ikke rigtig slipper af sig selv.
Måske særligt nu, i denne tid, med meget drama rundt omkring i verden. Meget usikkerhed. Hvad sker der i fremtiden, på mange områder. Det kan sætte gang i de gamle traumer vi alle har oplevet. Både i vores eget liv, men også i vores slægt, som vi kan bære i vores DNA.Find tid i min bookingkalender

Har følt det på egen krop

Jeg kender alt for godt, hvordan der er at være i krise og være hæmmet af gamle traumaer og begrænsende tanker. Jeg har blandt andet været nede med stress tre gange fra tidligere arbejdspladser, jeg har mistet kære, ikke vidst hvilken retning jeg skulle gå i livet.

Til gengæld har jeg også søgt hjælp til at få mig ud af det og i en anden retning.

Jeg har nu opnået mange ting jeg er stolt af. Takken være hjælp fra rigtig mange forskellige terapeuter, coaches og andre hjælpere OG hjælp fra den åndelige verden, via sjælelæsning, meditation og cacaoceremonier. Senest traume forløsning.

Jeg har sluppet mange lag i destruktive mønstre, fået en dejlig og nærende omgangskreds, skrevet en bog, været gift med min dejlige mand siden 1998, fået to døtre, fået sluppet min generthed og fået et meget bedre forhold til min egen krop.

Det kan foregår enten fysisk i min klinik i Rødovre, lidt udenfor Købehavn,
eller online over Zoom eller Messenger.

Dine udfordringer kan være

Du har en dårlig eller ingen forbindelse til din krop eller bare gerne vil endnu tættere på din egen krop

Du gerne vil have redskaber til at forbinde dig kærligt til din egen krop og slippe hæmmende følelser

Du vil gerne have mere ro og retning i dit liv, måske efter en stressperiode

Du vil gerne føle mere tryghed i verden (og i dig selv)

Du vil gerne handle på en drøm (f.eks. at skrive en bog)

Du mangler hjælp til at tage det næste skridt

Du savner mere nydelse i dit liv – både seksuelt, men bestemt også på alle andre livsområder

Du kan mærke at det her kalder på dig, uden at vide hvorfor

Hvem skal hjælpe dig?

Nana K

Jeg er forfatter til bogen: Nydelse, kvindelig seksualitet og orgasme og har arbejdet som terapeut siden 2016. Kropsterapi (biodynamisk kraniosakral), sjælelæsning i Akasha arkivet, healer, coach og spaceholder. Jeg har afholdt en del kurser i healing med de åndelige læger/fjernhealing både fysisk i hele Danmark og online. Jeg har afholdt kvindegrupper, cacaoceremonier og kvindecirkler.

Jeg har dyb forbindelse til mange healende energier og hjælpere i den åndelige verden. Jeg formår at kombinere det fysiske og kropslige med det åndelige og spirituelle og jeg ser det som min fornemste opgave, at hjælpe kvinder med at få balance i begge aspekter af livet. Både det åndelige/følelsesmæssige og det fysiske i form af nydelse og seksualitet. Jeg mener at den største balance i livet opnås når der både er kontakt til den fysiske krop og det følelsesmæssige. Jeg er interesseret i helheden, men gør det på en meget konkret måde.

Bestil din tid.
(Klippekort er også muligt. Klik på linket)

Jeg glæder mig så meget til at møde dig.

Kærlig hilsen
Nana K ❤️

Du kan skrive til mig på hej@nanak.dk hvis du har spørgsmål.

Back To Top
Verified by MonsterInsights