skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777
Sådan får du ting gjort færdigt, i stedet for at udsætte – Mini-kursus

Kender du ikke det her med at du er færdig med arbejdsdagen, madlavningen og opvasken og skal til at lande i sofaen.. Åh! Så husker du det! 

Skole-hjem samtalen. Var det ikke noget med at man skulle vælge et tidspunkt? Åh, Måske var det i går at tilmeldingsfristen udløb? Jeg kan ikke huske det. Ej jeg kan altså ikke overskue noget lige nu. Jeg lægger mig lige i sofaen og ser lidt Netflix. Så finder jeg ud af det i morgen.

Du kan kun overskue én løsning: At udsætte.

Eller denne her:

Nå, så gik der endnu en dag. Jeg fik ikke lige gjort noget ved min drøm om at blive selvstændig. Hvad skal jeg egentlig også gøre? Bare der var nogen der kom og fortalte mig hvad jeg skal gøre og hvordan jeg kommer videre. Bare nogen kom og reddede mig. Jeg føler mig forvirret og synes alt sejler. Jeg kan ikke tage mig sammen til noget. Jeg tror bare jeg spiser det her chokolade og finder ud af noget i morgen.

Det er mega frustrerende og føles bare ikke særlig godt.

Det er som om det hele bare hober sig op og det føles tungt og som om at energien siver ud fordi der er så meget der skal nås.

Det er ikke fordi du er doven og utjekket eller et dårligt menneske.

Det er simpelthen fordi du udsætter og har gjort det længe og det er blevet til en vane. Du har helt sikkert også dine grunde til hvorfor du udsætter.

Jeg har lavet et mini-kursus med en lydfil og 5 trin til hvordan du får gjort ting færdigt.

Pris 50,-

Du får:

Lydfil på 20 minutter

Øvelser med 5 trin

Sådan får du ting gjort færdigt.

Back To Top
Verified by MonsterInsights