Nana K introducerer:

Ryd op i dine pengeblokeringer og få flow på din bankkonto med den velafprøvede succesformel:

Pengeflow Metoden™

Rigtig mange mennesker tjener ikke så mange penge, som de i virkeligheden ønsker sig – og som de inderst inde ved, de fortjener fordi de har brug for pengene til at gøre en kæmpe forskel i verden.

 

Kender du det med at spinke og spare, for at få hjulene til at køre rundt, og så også blive ramt af sort samvittighed, når man så alligevel bruger lidt af de surt tjente penge? At spare så meget, selv på basis-ting som mad og sko til børnene, at det føles kvælende og begrænsende?

 

Synes du ovenikøbet, at du har prøvet at arbejde med både loven om tiltrækning, manifestationer og energiarbejde? Men lige lidt har det hjulpet?   De fleste af os tror også at vi skal knokle os til flere penge. Arbejde non-stop og yde før vi kan nyde!  

 

Måske er det endda sådan, at du egentlig formår at have penge på kontoen hele måneden, men du har stadig følelsen af, ikke at kunne gøre mere af det, du virkelig drømmer om. Det skaber frustrationer og forstærker frihedstrangen.

 

Kan du genkendende noget af det her?

 

Det kan jeg. Eller det kunne jeg, indtil jeg fik knækket koden til mit eget pengeflow.

 

Pengeflowmetoden er den formel, som jeg selv er et levende bevis på virker, og som jeg nu helt eksklusivt vil dele med dig, og en flok udvalgte andre, der er klar til at hæve deres pengevibration til nye højder

Det er ikke et quickfix! Jeg tror ikke på at det findes. Men så alligevel... Hvis du arbejder med metoden, som du bliver undervist i, vil du se resultater meget hurtigere end du tør drømme om på nuværende tidspunkt.

Nana, du behøver ikke sige mere – jeg vil gerne med

Normalpris: 3500 kr.

Din pris: 2222 kr (ved tilmelding inden 7. januar 2019)

Vi starter mandag d. 4. februar 2019.


(Kan betales i to rater uden gebyr. Det vælges efter tryk på knappen "JA TAK" herunder)

 

Lad mig fortælle dig lidt mere om vejen til din succes med penge

 

I en særlig og nøje udvalgt kombination af spirituelle og konkrete redskaber, vil du blive guidet til den del af dig, som allerede er rig.
Nemlig din sjæl.

 

Din sjæl befinder sig nemlig der, hvor dine drømme allerede er udlevet, for den går ikke op i “jordiske” problemer, som indbetalingskort og budgetter.

 

Den ved udmærket godt, at du er skabt til at få alle dine længsler udlevet. Den venter sådan set bare på, du lærer at lytte til dens anvisninger.

 

Så har du en drøm, der kører som en indre film bag dine øjenlåg?

 

Ja, så kan du være helt sikker på, at det er din sjæls kald, der viser sig for dig.

 

Forløbet her lærer dig at kommunikere med din sjæl, selvom det måske lyder lidt vildt.

 

Det er det nu slet ikke, for hvis du kender lidt til mig i forvejen, arbejder jeg helt naturligt med sjælen via mine klienter på daglig basis.

 

For mig er det åbenlyst og ganske let at få adgang.


Det kan det også blive for dig.

 

Hvordan virker det for dig

 

Din unikke sjælsvej begynder med, at du tager dig selv alvorligt og begynder at tage imod de impulser, som du får hele tiden, døgnet rundt.

 

De har nemlig noget vigtigt at sige dig, som du kun kan høre, hvis du er åben for at lytte – og ikke mindst ved hvordan du skal lytte.

 

Jeg vil lære dig at lytte.

 

Og ikke mindst, hvad du skal gøre, når du lytter.

 

I løbet af 6 uger tager jeg dig gennem dine største pengeblokeringer, der fylder i dit indre, over ubevidste følelser, der tricker dig i forhold til penge, og hen imod den uendelige grønne skov med penge på træerne.

 

Alt sammen ved hjælp af succesformelen: Pengeflow Metoden™

 

En metode, alle kan finde ud af, uanset hvor meget eller lidt de ved i forvejen.

Her er et lille sneakpeak på indholdet:

Ens for alle ugerne er, at hver mandag aften,
giver jeg en gruppe healing til hele holdet,
med hjælp fra de åndelige læger.
Det vil kickstarte og rense energien,
inden hver uge starter.

Uge 1

Første uge skydes i gang med de grundlæggende principper i Pengeflow Metoden. Nu skal du til at lege med tanken om, at alt er energi og at alt inden i dig, afspejler sig i din omverden. Alt sammen med hjælp fra et særligt værktøj, som jeg afslører for dig på kurset.

Uge 2

Så skal der konkret action på programmet. Her skal du sætte en intention, der efter nogle finjusteringer skal stå knivskarpt. Universet responderer nemlig ikke på diffuse bestillinger.

Uge 3

Nu hvor du er klar til at levere en klokkeklar bestilling til universet, skal vi først have kigget på dine blokeringer, og få luget dem væk én efter en, så din vej frem til skoven med pengene på træerne, reelt bliver mulig for dig at finde.

Uge 4

Her går vi endnu dybere med alle de ubevidste ubehagelige følelser omkring penge, og du får måder at bryde dem på. Så du kan være så klar og bevidst som overhovedet muligt. Forestil dig denne uge som en slags sikkerhedsforanstalt-ning, der er nødvendig for, at du ikke længere falder ned i alle de fælder, du plejer.

Uge 5

I denne uge er vi nået et godt stykke frem til skoven med de mange penge, men som altid i naturen, og i livet, dukker der ting om, der gør, at du snubler lige inden målstregen. Her kikker vi på alle dine livsområder, og finder ud af hvad der forhindre dit pengeflow, og hvad du skal gøre ved det.

Uge 6

Så er det manifestationstid. Nu er du klar til at handle på og følge dit flow. Efter uge 6, ved du præcis, ned til den mindste detalje, hvad du skal tage af små eller store skridt, der fører dig til dit mål. Du lærer også at justere kursen, hvis du kommer lidt i svingninger, så du kan finde tilbage dit indre sjæleflow igen.

Det foregår sådan, at hver mandag i de 6 uger (efter kurset er gået i gang) modtager du en mail med link til ugens indhold. Du skal regne med at sætte lidt tid af hver uge til at lave opgaverne. Ca. 15-45 min. pr. uge. Du kan dele opgaverne op over hele ugen.

Føler du dig særligt kaldet til at tage med på denne rejse og få succesformlen ind under huden sammen med en flok andre frihedskæmpere?

Så er normalprisen: 3500 kr.

Lige nu kan du komme med på vinterholdet til den særlige pris på: 2222 kr.

(Kan betales i to rater)

Vi starter mandag d. 4. februar 2019.


Så altså...vil du godt, én gang for alle, knække koden til, hvordan du modtager de penge du er værdig til?

 

Ja, det lyder da meget godt, ikke?


Penge er energiudveksling, og noget vi kan bruge, for at hjælpe til at gøre verden til et bedre sted at være og for at leve i denne verden vi har valgt at inkarnere i.


Intet andet.


Så hvis du lige nu brænder inde med nogle af disse overbevisninger (og lad os være ærlige - dem har vi alle sammen haft nogle stykker af):


 Rige mennesker er nogle egoistiske svin

 

  Ham manden i Audien har nok rundsave på albuerne

 

  Penge hænger ikke på træerne

 

  Penge er beskidte og leder til krig, ødelæggelse, gæld, skilsmisser, arvestrider og had

 

  Penge er ikke noget, jeg kan finde ud af at håndtere

 

  Man skal lære at nøjes

 

  Penge skaber kun bekymringer og frygt

 

  Penge er overfladiske

 

  Penge er lig med misbrug af magt

 

  Jeg er ikke født til penge

 

Fortsæt selv listen, ja så ved du også godt, at ingen af dem har hold i virkeligheden.

 

Du ved godt, at du kan gøre en verden til forskel, når pengepungen er fuld.

 

Ikke kun i din egen lille verden, men i mange andres.

 

Hvorfor har du brug for at lærer denne metode at kende?:

 

Verden har brug for dig og din unikke sjæl.

 

Penge er energi, som alt andet. Hvis du har mange penge, kan du gøre en kæmpe forskel for hele verden. Ikke bare din egen lille familie, men du kan være med til at gøre verden til et bedre sted. Universet vil gerne sende penge i din retning, men det kan det først, når der er fri passage. Når du har fjernet din egen modstand på penge og på rigdom.

 

Vil du lære, hvordan du kan tage din power hjem til dig selv og manifestere penge på kommando ved hjælp af min succesformel?

 

Så hop med på rejsen lige nu.


Forbered dig på at blive overrasket undervejs – det gjorde jeg!


I løbet af forløbet skal du ikke blive overrasket, hvis rigdom begynder at vise sig for øjnene af dig – i alle mulige former.


Måske får du pludselig penge tilbage i skat eller modtager en uventet check. Måske stiger du i løn eller du modtager hjælp fra en uventet kant til noget, du har haft problemer med længe.


Det kan være, du pludselig får mulighed for at købe noget, du længe har drømt om eller at der ud af det blå opstår en fantastisk chance, du ikke kan sige nej til.


Jeg har oplevet lidt af hvert.


De vildeste, der skete i starten, da jeg arbejdede med mit indre pengeflow, var helt klart, at jeg oplevede et stort boom i antallet af nye klienter, som er de mennesker det er min mission at hjælpe.


Når vi hæver vores vibrationer, så ændrer vores liv sig.


“Det man fokusere på bliver større”.


Hvem er jeg egentlig?

Jeg hedder Nana Klitgaard Danscher og jeg brænder for at arbejde med energi og healing på forskellige måder. Blandt andet sjælelæsning, biodynamisk kraniosakral terapi og healing med de åndelige læger.

Jeg har, så længe jeg overhovedet kan huske, haft alle mulige pengebegræns-ninger. Lige fra at være en anelse for meget som Onkel Joakim, når det kom til at unde mig selv noget som helst – og til det, at føle mig uværdig til at modtage penge.

Det har virkelig været en kamp for mig, at finde den gyldne nøgle til, at åbne op for sluserne til mit naturlige pengeflow. Men heldigvis lykkedes med Pengeflow Metoden™ og føler mig kaldet til at dele den med dig.

Første gang, jeg prøvede den af, tjente jeg 19.876 kroner ekstra, på blot 4 uger. Jeg skal være ærlig og sige, det fik mine øjne til at tjekke beløbet på bankkontoen en ekstra gang og for at tage energiarbejdet og kommunikationen med min sjæl alvorligt.

Pengeflow Metoden™ er for dig, der

• Er træt af at mangle penge
• Vil lære at mærke og stole på din intuition
• Savner en konkret metode til at hjælpe dig med at tage beslutninger
• Gerne vil blive bevidst om dine pengebegrænsninger og hvordan du bryder dem
• Ønsker at få øje på dit ubevidste forhold til penge
• Vil have tilladelse til at du gerne må tjene penge og at du er det værd
• Er frustreret over, der ikke sker en pind, selvom du tænker positivt og gør alt du kan med tankerne omkring penge


Bonus til dig, der føler dig udvalgt og gerne vil træde ind i din nye identitet af rigdom NU:


Lukket medlemskab i særlig Facebookgruppe
(værdi: 2.000 kr)

Jeg sidder klar til at guide, støtte og vejlede dig og svare på dine spørgsmål de fleste hverdage i løbet af de 6 uger.


Her kan du også få opmuntring fra dine medkursister hele døgnet rundt, uvurderlig sparring på dine AHA-oplevelser, og have nogen at fejre de små og store sejre sammen med.


 


Ekstra bonus

Guidet meditation.

Få kontakt til din livsgnist – guidet meditation (værdi: DKK 169,-)
Læs om den her


Med denne meditation understøtter du den rejse, du skal på med Pengeflow Metoden™ 

Ekstra bonus

Mini-online-kursus 

Sådan får du ting gjort færdigt – uden at udsætte

Læs mere om det her

 

 

 

Den vildeste metode, jeg kender

Med Pengeflow Metoden™  vil du lære at spørge på en særlig og præcis måde, hvor du får præcise svar fra dit højere selv - det jeg kalder sjælen.


Metoden går uden om egoets til tider forvirrende og frygtbaserede svar. Du kan bruge metoden som guideline resten af dit liv.

Bestil succesformlen Pengeflow Metoden til kun DKK 2222,- lige her:


Jeg glæder mig til vi starter d. 4. februar 2019!

Kærlig hilsen
Nana K

Copyright 2018 - Pengeflow Metoden™ - Nana K - www.nanak.dk