skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Oplev denne feminine måde at sætte mål på, sammen med en lille gruppe andre selvstændige kvinder.


🕯︎ Vi mødes hver mandag og sætter en kærlig intention om hvad vi gerne vil tage små skridt mod i ugen der kommer.
(Man kan droppe ind de dage man kan. Først til mølle. Der er 6 pladser pr mandag).

🕯︎ Vi starter med at dele kort om vores business, hvem vi hjælper og hvad vores mission er (den ændre sig tit, jo mere vi kommer i dybden, og det gør at vi uge for uge bliver skarpere på vores business, på en blid måde)

🕯︎ Så sætter vi intentionen for dagen og for ugen.
🕯︎ Derefter sidder vi i cacaoceremoni som jeg er spaceholder på. Her mærker vi ind i energien af vores business og hvad vi bliver guidet til at skabe, justere, ændre mm fremover.

Når vi mærker ind i os selv, bliver vi guidet fra hjertet og sjælen i stedet for logikken og hjernen. Det gør at vores valg kommer fra et mere alignet sted. Det vil føles mere sandt, når vi handler fra hjertet og sjælen.

Den ceremonielle cacao fra Peru, har de særlige egenskaber som rå kakao har. Det får blandt andet kroppen til at udsende oxytocin/lykkehormon og en række andre sunde hormoner, som gør at man oplever at sanserne bliver skærpet og man føler mere klart og dybt.

🕯︎ Vi afslutter med at dele vores indsigter og mål for ugen. Det hele med hjertet først.
Du vil gå herfra med ny energi og optimisme i forhold til din business. Du vil vide hvad dit næste skridt er. På en feminin måde.

🕯︎ Jeg hjælper dig med spirituelle business tips og vi hjælper hinanden med at flytte os frem mod det vi ønsker med vores feminine business.

Pris pr gang
222,-

(Kan trækkes fra i din business)

 

Prisen er inkl. moms.

 

Send mig en mail, hvis du vil med eller har spørgsmål.

Velkommen

Jeg glæder mig til at møde dig. 

Knus fra Nana

Back To Top
Verified by MonsterInsights