skip to Main Content
29923777 hej@nanak.dk

Hvad kikker jeg egentlig efter i en sjælelæsning?

Jeg “logger in” i klientens personlige Akasha arkiv (Mere forklaring om Akasha arkivet her) og spørger om en hel masse information. Jeg fortæller kun klienten en brøkdel af hvad jeg har checket for. Det er nemlig kun det der forhindre klienten i at udfolde sig og leve det liv de er her for.

Her er det jeg chekker for i min sjælelæsning:

 • Har jeg identificeret den rigtige sjæl
 • Dobbeltchek at det ikke er en anden sjæl, men den rigtige.
 • Er det den samme sjæl der har været i kroppen hele det her liv?
 • Har sjælen blokeringer i form af skjold, spejle, der blokere for læsningen?
 • Vil sjælen læses? (Enkelte gange kan det ske at kroppen siger ja til at blive læst, men når det kommer til stykket, vil sjælen ikke læses)
 • Hvilken energi er sjælen lavet af? Hvad kendetegner lige præcis denne her sjæl? Hvad er sjælens styrker og hvordan kommer det til udtryk når sjælen er i ubalance, pga de valg den har taget i tidligere og nuværende liv?
 • Hvilken sjælegruppe kommer sjælen fra og hvad er kendetegnene i den sjælegruppe?
 • Har sjælen være sammen med andre sjælegrupper, end den oprindelige, og derfor fået kendetegn fra en anden sjælegruppe?
 • Hvad er sjælens vibration?
 • Har sjælen fået eller får sjælen på et tidspunkt ekstra energi og kvaliteter til et bestemt chakra?
 • Hvor god er sjælen til at få hjælp fra universet?
 • Er livsenenergien skadet?
 • Hvor mange spirit guides (hjælpe-guider) har sjælen?
 • Er der nogle af de guider, der er negative, altså hjælper klienten med at opretholde negative valg, som han/hun har taget i barn eller ungdommen som overlevelsesstrategi, der virkede i den periode, men som ikke skal bruges nu, og derfor har bedst af at blive erstattet med en ny og positiv guide (som jeg cleare og hjælper med at udskifte) Hvilken følelse giver den negative guide klienten?
 • Er der nogle flænger i ens Golden Web, som er en energetisk hinde man har omkring sin energetiske krop. Hvis der er flænger, siver ens livsenergi ud af ens chakraer. Jeg fortæller hvad der typisk er den fysiske eller følelsmæssige konsekvens af at livsenergien siver ud af det/de chakras klienten har flænger i.
 • Er der ar i ens Golden Web? Det vil sige om klienten i det her liv har arbejdet så meget med sig selv og den udfordring det giver at først have en flænge og de koncekvenser det fører med sig, så der er kommet et ar. Jeg cleare både flænger og ar, så de energetisk kan slippe klienten.
 • Har sjælen mistet noget hukommelse om sig selv? Er der kommet noget ekstra på sjælen, som ikke er sjælens sandhed? Er sjælens hukommelse “overskyet”? Er sjælens hukommelse programmeret til en tankegang der ikke gavner sjælen i dette liv? Er hukommelsen ekstra kraftig, kan det hænge sammen med OCD, fobier og PTSD.
 • Er der sjæle som stadig suger livsenergi fra klienten? Det kan der være mange forskellige grunde til. Hvilken følelse giver det klienten?
 • Er klienten påvirket af afdøde sjæle der er forvirrede over ikke at komme helt afsted? Enten i form af spøgelser i boligen eller en følelse af at der er noget der dræner energien. (Hvis der er det, cleare jeg boligen)
 • Er sjælen påvirket af negative tanker fra andre personer i det her liv? Er sjælen påvirket af egne negative tanker om en anden person?
 • Er sjælen ubevidst påvirket af negative overbevisninger fra samfundet, forældre eller andre?
 • Har sjælen nogle medfølende forbindelser fra tidligere liv, der dræner, fordi sjælen f.eks. har lavet en aftale om at passe på et andet menneske. Det vil dræne sjælen liv efter liv.
 • Har sjælen nogle kontrakter, en healing-kontrakt, soulmate kontrakt eller en kontrakt om beskyttelse? Er den fra dette liv eller tidligere? Hvem har sjælen lavet kontrakten med? Var klienten den givende eller modtagende i en healing-kontrakt?
 • Er der noget gammelt uberettiget karma der stadig påvirker sjælen, selvom karmaen er afsluttet og sjælen har lært det den skulle?
 • Hvad er den følelse den karma giver klienten?
 • Er der en fysisk implantat der ikke passer til klienten energetisk? Brystimplatater, tænder, nye hofter osv.
 • Er der en mental implantat (hvis der er, kommer jeg med forklaringen i selve sessionen) Sådan en implantat påvirker klienten med en følelse, den finder jeg frem til.
 • Har sjælen mistet sjælsdele?
 • Har sjælen påtaget sig sjælsdele fra en anden? (kan f.eks. komme ved en healing-kontakt)
 • Er der nogle åbne portaler der distrahere klienten? Hvilke slags portaler er det?
 • Er sjælen påvirket af negative astral rejse? Hvis ja, kan det påvirke ens søvn negativt.
 • Er sjælen påvirket af negative intentioner fra andre eller fra klienten selv?
 • Er der en negativ forhandling fundet sted i et tidligere liv der påvirker sjælen?
 • Er der en bestemt begrænsning der påvirker sjælen?
 • Har sjælen lovet at leve efter bestemte løfter? Hvis ja, hvor mange og hvilke?
 • Hvor mange procent fylder disse blokeringer klienten på ubevidst plan?

Når svarene på alt det her er besvaret, er det tid til at sætte det hele sammen til noget der også giver mening for klienten. Her skal jeg så ind og finde ud af hvad der skete i det her liv og tidligere liv, og hvofor sjælen har valgt som den gjorde. Hvilke situationer og liv har sjælen oplevet, der har gjort at den har valgt som den gjorde og hvordan det påvirker det nuværende liv. Hvilke følelser er der på spil?

Jeg har et par gange fået spørgsmålet: Hvorfor er det så dyrt, Nana?

Tja, det tager lang tid at forberede, og jeg spørger om rigtig meget og finder ud af rigtig meget OG jeg cleare alt det der kan cleares. Det giver en stor lettelse for klienten at komme af med alt det der tynger energien. Det giver klienten mere lethed og energi til at tage nye valg i livet, når den gamle energetiske spændetrøje er løsnet op.

Hvis klienten vælger at leve på den måde han/hun plejer, vil spændetrøjen stille og roligt komme på igen, men muligvis i andre former. Men hvis klienten gør noget andet, noget der er nærende for sjælen, vil han/hun opleve mere energi og frihed og efter noget tid, se tilbage og se at der faktisk er sket en stor forandring i deres liv.

Skal jeg læse din sjæl, er du meget velkommen!

Hvis du bor langt væk fra Rødovre lidt syd for København, kan vi klare det via Facetime eller skype. Jeg optager altid hele sessionen, der typisk vare mellem 1,5 – 2 timer.

Bestil tid herunder, eller skriv en besked til mig på hej@nanak.dk

Find tid

Certifikation

Jeg er certificeret Soul realignment Practitioner fra Andrea Hess fra USA (Sjælelæser) og Sjælehenter fra Nadia Martensen.

Tidligere klienter siger:

Det var en vild, vild oplevelse at læse min sjælelæsning. Det var også lidt voldsomt, men det gav alt sammen mening! Jeg kontaktede dig, fordi jeg havde fået anbefalet (af en anden klog kone) at få løst gamle kontrakter fra tidligere liv. Helt generelt har jeg altid haft svært ved at mærke mig selv og hvad jeg vil - især rent arbejdsmæssigt.

Med din sjælelæsning fik jeg en forklaring på, hvorfor jeg er som jeg er - eller har været som jeg har været. For sikke en forløsning jeg sidenhen har oplevet. Jeg har - som du også anbefalede - kombineret din sjælelæsning med kropsterapi og jeg er i den grad ved at finde 'hjem' og finde min vej rent professionelt - efter et liv hvor jeg ofte har følt, at jeg levede ved siden af mig selv.

Det mest mærkbare i dagligdagen er dog min øgede energi. Jeg har tidligere ofte været drænet for energi, træt når jeg vågnede om morgenen mv. Det er væk. Så jeg giver dig mine varmeste anbefalinger og et stort TAK for dit arbejde."

Ann-Catrine Vestergaard

"Jeg er meget taknemmelig overfor den inspiration og forståelse Nana har været med til at give mig igennem min sjælelæsning. Nana har givet mig mulighed for at forstå den fantastiske indre rejse jeg er på i dette liv, samt givet mig en større indsigt i mine spirituelle gaver. Jeg ser nu mig selv mere nuanceret og ved at jeg har muligheden for at tage andre valg og ikke være underlagt af følelsesmæssige oplevelse fra tidligere liv.
Jeg fik sjælelæsning hos Nana, da jeg havde et brændende ønske om graviditet, men døjede med hormonelle ubalancer. Efter min sjælelæsning fik jeg større indsigt i at jeg ubevidst modarbejdet mig selv, grundet følelsesmæssige ar fra tidligere liv, dette har Nana renset. Jeg er nu glædesfuld over at have fået mine hormoner i balance og kan se frem til at være mor ❤️.
Og nu til noget af det bedste, jeg kan klart anbefale Nana! Hun har en rolig, inspirerende og fin energi der smitter.

Sjælelæsning hos Nana:

Jeg fik den første sjælelæsning hos Nana i efteråret 2017 og en opfølgende sjælelæsning her i sommeren 2019.

Begge gange har læsningerne været meget berigende og fantastiske oplevelser, fordi:

 • De har bidraget med at vise sider af min personlighed, som jeg ikke selv var opmærksom på
 • De har vist årsager og sammenhænge bag mine udfordringer, som jeg ikke selv kendte til
 • De har opløst årsagerne, så jeg er sluppet for selv at bøvle med dem

Jeg har i mange år arbejdet med min personlige og spirituelle udvikling, og jeg er selv uddannet traumehealer.
Dejligt, at Nana har kunnet bringe ny inspiration ind i mit felt og fjernet nogle tunge sten fra min ”rygsæk”,
så jeg kan fortsætte min vej som en lettere og mere fri udgave af mig …

Jeg vil varmt anbefale både en første – og også en opfølgende sjælelæsning ved Nana.
Den første læsning var en fantastisk øjenåbnende oplevelse – og det var den anden også, fordi også den bragte mig endnu et step i min videre udvikling.

I går fik jeg min Sjælelæsning af Nana på mail.
Jeg var jo meget spændt og læste det grundigt to gange, inden jeg skulle ind til Nana i dag og gennemgå det. Jeg stillede uddybende spørgsmål og
Sjælelæsningen og Nanas indsigt ramte utrolig præcis i beskrivelsen af min skæls natur og de belastninger og tendenser, jeg har levet med i mit 65 år lange liv.
Læsningen er en øjenåbner for mig og giver hjælp til mig i min fremtid.
Det er som om, Nana rækker mig sin hånd og hjælper mig op af en bakke, jeg ikke selv har kræfter til gå op af ...

Ved sjælelæsningen fik jeg en indsigt i nogle mønstre, som jeg kender langt hen ad vejen, men som der nu lige pludselig var en form for forklaring på. Flere af de indsigter, jeg fik, gjorde mig meget berørt, fordi de i høj grad vidnede om ubalancer i mit liv. Nana kunne i flere tilfælde beskrive reaktionsmønstre, som jeg selv havde sat ord på i anden sammenhæng tidligere i vores snak, og det gav virkelig en aha-oplevelse. Meget af beskrivelsen ramte mig spot on. Jeg følte mig set, som det menneske, jeg er, med alle mine ubalancer, men fik også råd til, hvordan jeg kan arbejde hen mod at få disse ubalancer elimineret. I det hele taget føler jeg, at jeg har fået en bedre forståelse af mig selv og hvorfor jeg er, som jeg er.

Umiddelbart efter læsningen var jeg meget træt, og dagen efter sov jeg det meste af tiden. Derefter havde jeg en dag, hvor jeg følte en lethed og et overskud, som det er længe siden, jeg har haft. Det har desuden give meget stof til eftertanke, så der er meget, der ligger og "rumler" i baghovedet og skal fordøjes.

Nana var meget empatisk og nænsom i sin formidling, og gjorde meget ud af, at jeg forstod det, hun fortalte, Og hun svarede tålmodigt på mine mange spørgsmål undervejs, så jeg følte, at jeg havde fået det hele med. Jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem.

Jeg vil anbefale sjælelæsning til andre, der har lyst til at fordybe sig i sig selv, da jeg synes, at det har givet mig en bedre forståelse af mig selv og mine handlemønstre.

Læsningen foregik i et dejligt samtalerum, som gav en god og fortrolig atmosfære. Det var dejligt, at du tog dig den tid, der skulle til, og svarede tålmodigt på alle mine spørgsmål.

Jeg oplevede en stor genkendelse, da vi gennemgik læsningen! Der faldt nogle brikker på plads. Jeg fik en større forståelse af, hvorfor jeg har haft de udfordringer, jeg har haft i mit liv. Hvordan der har været en gennemgående tema. Det gav mig klarhed til at se tingene fra et andet perspektiv.

Jeg kan faktisk mærke en større frihed i min krop her bagefter. Det er som om, at der blev åbnet op for mine 2 første chakraer, hvilket sjovt nok også har været en udfordring i dette liv. Og nok skyldes en aftale i tidligere liv.
Har haft nogle meget mere interessante møder på et dybt sjæleligt plan. Har skruet endnu mere op for glæden i mit liv.

JA! Jeg vil anbefale sjælelæsning til andre. Det giver så stor klarhed, anderkendelse og forståelse af, hvorfor jeg har gjort, som jeg har gjort. Og skaber samtidig klarhed omkring om den vej, jeg er på vej hen ad. Jeg vidste godt, at jeg var på rette vej, men Nanas ord gav bare et eller andet. Det er altid dejligt at få andre mennesker til at sætte ord på, da det giver en klarhed.

Nana er SMUK, FANTASTISK OG NÆRVÆRENDE. Jeg er på ingen måde i tvivl om, at Nana ønsker mig det bedste, er dybt passioneret for dét, hun laver. Det skinner så meget igennem, og det gjorde mig tryg og set. Jeg følte, at der var plads til mig, til at dele mine tanker med hende og stille alle de nysgerrige spørgsmål, jeg havde. TAK for en dejlig oplevelse, Nana <3

Alt bare gav 100% mening! Det var som om, at Nana via sjælelæsningen satte ord på hvordan jeg er når jeg er helt mig selv og helt i balance med de ting jeg gør. Det føltes som om jeg blev forstået og set præcis som jeg er - for første gang! Det var meget vildt og gav mig en stor lyst til at arbejde mig hen mod at leve på den måde jeg ved giver mig glæde og energi i hverdagen.

Der er sket en masse overraskende og vilde ting med mit arbejdsliv efter sjælelæsningen, som er der hvor ubalancen har været størst. Og nogle af tingene virker helt surrealistiske (men på den gode måde!) og jeg føler det som om jeg bliver katapulteret frem mod mine drømme. Der har åbnet sig en masse nye muligheder og jeg føler mig fyldt med energi og gå-på-mod.

Nana har et unikt talent er blevet givet en gave som jeg ville ønske alle mennesker fik glæde af. Hun er supergod til at formidle budskaberne fra sjælelæsningen med empati og kærlighed - og på en måde, så man selv kan bruge det bagefter til at skabe de forandringer man ønsker.

Jeg kan varmt anbefale sjælelæsning fordi det viser dig din egen vej til at leve det liv, som vil gøre dig glad og som du måske lige nu er kommet lidt for langt væk fra. Jeg har prøvet alt muligt og var ret skeptisk overfor sjællæsning, men jeg blev virkelig overrasket over hvor præcis en beskrivelse af mig og mit inderste selv læsningen gav. Det gav mig mod til at tro på, at der virkelig er mere mellem himmel og jord - og at jeg bliver støttet og guidet i mine beslutninger og handlinger af noget der er større end mig selv i mig.

 

Kender I det, når alt lige pludselig går op i en højre enhed? Sådan havde jeg det efter min sjælelæsning med Nana.

Jeg kunne lige pludselig forstår hvorfor jeg gentagne gange  i livet, har handlet uhensigtsmæssigt, hvorfor jeg har tiltrukket specielle relationer og hvorfor jeg har haft svært ved at handle på ting.

Under sektionen både græd og grinte jeg, det var så lettende at kunne få sat ord og følelser på mig, som person og få muligheden for at slippe de sjæleaftaler, jeg har lavet i tidligere liv, som virkelig har har holdt mig i et fængsel, hvor ikke engang min sunde fornuft har kunne råbe mig op. Det gav så god mening det hele og Nana ramte plet med følelser, som nok ikke engang mine nærmeste kender til.

Da jeg gik fra Nana, stod jeg bare på fortovet og smilte inden i mig selv og havde lyst til at råbe, endelig er jeg fri

❤

Jeg blev bekræftet i, hvordan jeg kan gøre den største forskel for mig selv og for andre❤️??
Som at få en 'tilladelse' til, at jeg godt må gøre det, min sjæl kalder på.

Nana er indfølende og kærlig og får mig til at føle mig tryg i at være mig.

Jeg føler mig mere groundet i min essens og har på en måde kunne tage større ejerskab på det jeg gør i forvejen og skrue endnu mere op for mig og for at udleve mit livsformål.

Jeg vil gerne anbefale sjælelæsning hos Nana, fordi det et meget konkret værktøj til større selvforståelse og til at få øget indsigt i, hvad der skal udfoldes, og hvilke livslektier, vi har med i bagagen.

 

Det jeg husker bedst fra sjælelæsningen, var beskrivelsen af mine tidligere liv. Jeg synes det er så fantastisk at forestille mig, at jeg har levet tidligere. Flere af de tidligere liv, gav så meget mening ift. de udfordringer jeg oplever i mit nuværende liv.

Jeg oplevede Nana som meget rolig og lyttende. Det gav mig en stor tryghed. Nana var virkelig god til at forklare, hvordan jeg kunne forstå det hun fortalte. Nana skabte et meget trygt rum, hvor der var plads til at snakke om det, som dukkede op undervejs.

Jeg vil helt klart anbefale alle der er nysgerrige på deres formål her i livet og på hvordan de tidligere liv påvirker det nuværende liv, at få en sjælelæsning hos Nana