skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Særlig sensitiv og seksualitet

Du har nok hørt om det at være særligt sensitiv?

Det siges, at 15-20% af verdens befolkning er særligt sensitive. Det vil sige, at de har et ekstra følsomt nervesystem. De bliver lettere forskrækket, mærker ting tydeligere, oplevelser gør større indtryk end hos andre, føler ting dybt og meget andet.

Eksperterne taler om fem måder man kan være sensitiv på. Man kan sagtens være sensitiv på alle måder, eller bare på en måde.

I foredraget kommer jeg ind på hvad det er for fem måder man kan være sensitiv på, og hvordan det påvirker ens seksualitet.

Ved at blive bevidst om hvordan det at være særligt sensitiv påvirker ens seksualitet, kan man få større forståelse for en selv og man kan på den måde få et bedre sexliv og opnå større nydelse.

Hvordan påvirker din sensitivitet dig i forhold til din seksualitet? Og hvordan får du det bedste ud af din seksualitet som særligt sensitiv?

Kom med på foredraget og hør mere.

I min bog om nydelse, skriver jeg om at være særligt sensitiv i forhold til seksualiteten.

Hvorfor holder jeg et foredrag om sensitivitet og seksualitet?

Godt spørgsmål  🙂

 
For det første er jeg selv særligt sensitiv og så har jeg en masse på hjertet om emnet. Særligt omkring hvordan det påvirker seksualiteten. For hvis du også er særligt sensitiv, så ved du at det påvirker dig på rigtig mange livsområder. Og seksualitet er et livsområde, der ofte ikke bliver beskrevet i forbindelse med sensitivitet. Jeg har i hvert fald aldrig hørt om den kobling.
 
Det synes jeg er rigtig ærgerligt, fordi det er en stor del af menneskets liv og hverdag. Inklusivt mit eget.
 
Derfor holder jeg dette foredrag om emnet.

Genvej til at åbne dit hjerte og din kreativitet

 
Er du også særligt sensitiv?
 
I en rimelig maskulint opbygget verden, er der mange kvinder der ikke trives. Hjertet og følsomheden har svært ved at få plads.
 
En måde at få åbnet op for balancen mellem det feminine og maskuline og åbne hjertet og kreativiteten, er gennem seksualitet.
 
At åbne op og give plads til den feminine seksualitet er en genvej til at kunne finde balancen i en maskulin verden.
 
Jeg fortæller dig i foredraget, hvordan det, at være særligt sensitiv, kan påvirke din seksualitet og hvordan du kan blive bevidst om og acceptere dine særligt sensitive sider i forhold til seksualitet og få større nydelse.
 
Kom med til foredraget ❤️
 
Jeg glæder mig til at se dig til en spændende og konkret aften.
 
Lad os bryde tabu og skam sammen!

Til foredraget pakker jeg ikke noget ind. Jeg kalder tingene det de er. Vi må til at sætte ord på, så vi kan sige farvel til skam.

Seksualitet er ikke kun for unge mennesker! Det er for alle. Og det behøver ikke at være med en partner.

Du får åbnet mere op for din lyst, eller i hvert fald at få sat lys på noget der har været gemt væk i dig (alt for længe)

En bog

 
Jeg har skrevet en bog om Nydelse, kvindelig seksualitet og orgasmer.

Jeg kan fortælle, at bogen handler om feminin energi, kvinders seksualitet gennem tiderne, skam, lukken ned, biologi, udskammen, skælsord, kvinders kraft lukket ned, kvindens anatomi, vulva, bryster, onani, selvhealing, berøring, øvelser, kærlighed til sit køn, sin lugt, healing af forholdet til sin krop – bryster, kommunikation med egen krop, med mand. Når det ikke går så godt. Kroppens tegn. Hvordan lytter du? Healing, skam, seksuelle fantasier, påvirkning af porno, udstyr. Forskellige slags orgasmer, multiorgasmer, flirt med sig selv – med mænd, kys, spirituel sex. Vejen til større bevidsthed via kroppen og sex. spirituel nydelse. Lys, styrke, power, kreativitet, skaberkraft.

Når du har læst bogen vil du kunne gå ud i verden som dig og den kraftfulde og sensitive kvinde du er og du gerne må være!

Kontakt mig

Hvis du har brug for at spørge mig om noget, kan du skrive til mig her:

Jeg er sjælelæser, kraniosakralterapeut, underviser
og har arbejdet med spiritualitet i mange år.
Privat har jeg interesseret mig for seksualitet og hvordan
mænd og kvinder er forskellige og også ens, hele mit liv  😉

Back To Top
Verified by MonsterInsights