Transformerende og healende dag i Mana energien
  • Vi starter med at forbinde os med hinanden og Mana energien i en cacaoceremoni
  • Frokostpause, hvor vi spiser medbragt mad
  • Spirituelle opstillinger (Beskrivelse længere nede på siden)
  • Kanaliseret healing
  • Opsamling og deling
  • Der er også tid til fordybelse og samtale om oplevelserne undervejs

Hvad er Mana?

Manaen er en indre kraft, en styrke, en livsenergi. Den er en del af den feminine energi og skaberkraft. Den har i årtusinder været undertrykt – dens kraftfuldhed har virket skræmmende, for overvældende. Den har været “for meget”. Nu er det tid til at heale, balancere og slippe den fri. Vi arbejder med at aktivere din indre ild. Den der skaber, den der bringer nydelse, den fantastiske indre kraft, du besidder.

Manaen er den universelle energi og skabende kraft, der forbindes ned i det fysiske – og på denne healende dag, går vi på opdagelse i og udfolder Manaen, der findes i dig og er en del af dig. Som en naturlighed.

Mana energien forbinder din spiritualitet ned i det fysiske, så det bliver en mere naturlig del af at være dig og leve dit liv.

Gennem kanaliserede healinger, spirituelle opstillinger, kakaoceremonier og fordybelse arbejder vi med Manaen.Tilmeld dig dagen

Golden Nana og Anne Mana

Hvornår og hvorhenne?

Vi mødes hos Stedet på Frederiksberg
d. 3. september 2022 kl. 10-17.

Adresse tilsendes ved tilmelding

Der er plads til 12 kvinder

Hvad er spirituelle opstillinger?

Spirituelle opstillinger er en personificering af energier omkring dig. De åbner for at du kan integrere dele af dig på et dybt plan.

På denne dag arbejder vi med at aktivere, heale og integrere Mana energien i dig – og det er netop det spirituelle opstillinger kan bidrage med. Du kan gennem dette møde og opleve din indre Mana, og energien kan blive en mere naturlig del af dig.

Måske har du hørt om familie opstillinger?

Spirituelle opstillinger minder om dette, men her er rollerne ikke familiemedlemmer, de er i stedet dele af dig selv. F.eks. dit højere selv, din skytsengel, energi og grænser, gammelt mønster, andre dele af dig selv m.m.

At lave opstillinger skaber en ro, balance og giver indsigt i dig. (Læs mere på Annes hjemmeside)

Dine udfordringer kan være

Du har en dårlig eller ingen forbindelse til din krop eller bare gerne vil endnu tættere på din egen krop

Du gerne vil have bedre forbindelse til din feminine energi

Du vil gerne have mere ro og retning i dit liv, måske efter en stressperiode

Du vil gerne føle mere tryghed i verden (og i dig selv)

Du har udfordringer med familiemedlemmer eller andre relationer

Du savner mere nydelse i dit liv – både seksuelt, men bestemt også på alle andre livsområder

Du kan mærke at det her kalder på dig, uden at vide hvorfor

Hvad sker der når Manaen aktiveres?

Du får styrket dit indre

Mere ro og klarhed

Større kontakt med din Skaberkraft

Den feminine energi balanceres

Større nydelse i livet

En dybere kærlighedsforbindelse

Hvem er vi?

Anne

Jeg arbejder som healer, spirituel vejleder og kanal.  Den energi jeg formidler hjælper dig med at gå på opdagelse i dig selv, og lære dig selv at kende, som den du er i din essens.

Jeg har udviklet min egen særlige metode indenfor Healing og spirituel vejledning, der kombinerer Healing, kanalisering med clairvoyante evner.

Spirituelle opstillinger, som jeg er uddannet i, er et fantastisk værktøj til at blive bevidst om, heale og integrere dine mange lag og dele af dig – både på menneskeligt og åndeligt plan.

 

Nana K

Jeg er forfatter til bogen: Nydelse, kvindelig seksualitet og orgasme og har arbejdet som terapeut siden 2016. Kropsterapi (biodynamisk kraniosakral), sjælelæsning i Akasha arkivet, healer, coach og spaceholder. Jeg har afholdt en del kurser i healing med de åndelige læger/fjernhealing både fysisk i hele Danmark og online. Jeg har afholdt kvindegrupper, cacaoceremonier og kvindecirkler.

Jeg har dyb forbindelse til mange healende energier og hjælpere i den åndelige verden. Jeg formår at kombinere det fysiske og kropslige med det åndelige og spirituelle og jeg ser det som min fornemste opgave, at hjælpe kvinder med at få balance i begge aspekter af livet. Både det åndelige/følelsesmæssige og det fysiske i form af nydelse og seksualitet. Jeg mener at den største balance i livet opnås når der både er kontakt til den fysiske krop og det følelsesmæssige. Jeg er interesseret i helheden, men gør det på en meget konkret måde.

 

Helt særlig og intens energi

Der sker noget hel særligt med energien, når vi to er sammen. Det er som at vores energi, der i sig selv er utrolig intens, bliver forstærket og gør, at når man blot er i energifeltet, vil der ske forløsning og healing.

Vi glæder os til at invitere dig ind i feltet, og hjælpe dig med at forløse og heale netop det der er vigtigt for dig.

Pris for hele dagen inkl snacks og te:

689 kr

Vi glæder os til at dele denne dag med dig.

Kærlig hilsen
Anne og Nana ❤️

Du kan skrive til Nana på hej@nanak.dk hvis du har spørgsmål.