skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Sjælelæsning specifikt i forhold til mænd

Jeg udbyder healing og sjælelæsning i Akasha arkivet, til dig der har brug for hjælp til at give slip på gammel ophobet energi, der handler om dit forhold til mænd. Både for dig der er single og har svært ved at finde en ordentlig mand, og for dig der allerede er i et parforhold, hvor der er nogle udfordringer.

Om læsningen

Akasha arkivet rummer alle informationer der findes om alle sjæle der nogensinde har levet. Oplysninger er utrolig præcise med denne metode jeg har lært af min underviser der bor i USA.

Derfor vil det være meget rammende informationer du modtager.

Jeg sætter ord på noget du måske godt ved i forvejen eller også har du en fornemmelse af at der er noget der forhindre dig i at finde en mand der passer til dig. Måske har du undret dig over, hvorfor du møder en bestemt type mand og vil gerne til at møde en anden type? Jeg vil heale og cleare den energi, der begrænser dig i at opleve lethed og flow i forhold til en kommende mand eller din nuværende.

 ➡

Efter jeg har modtaget din fødselsdato, fødselssted og navn, går jeg i gang med læsningen og sender dig en pdf på mail, så snart jeg har det hele klar.

Så skal du ikke vente for længe på at få clearet dit inderste, så du er klar til at få bedre forhold til mænd

 

Du får på mail:

  • Beskrivelse af din sjæls energi, så du kommer til at kende dig selv bedre.
  • Beskrivelse af hvad der ligger bag dine udfordringer med mænd.
  • Om de stammer fra dit nuværende liv, din barndom eller er det et mønster du har med fra tidligere liv?
  • Hvilke temaer der kører mellem dig og mænd generelt eller din partner.
  • Hvilke følelser er du påvirket af og bliver sat i gang i dig i forhold til mænd.
  • Hvordan du kan bryde dine begrænsninger og udfordringer i forhold til mænd, som single eller i dit parforhold.
  • Du modtager en pdf på mail med alt beskrevet.
  • Jeg cleare i dit Akasha arkiv og i din energi, så det vil være lettere for dig fremover, i forhold til mænd.

Efter læsningen kan vi ringe sammen i 30 min. eller skrive sammen på mail, hvis du har brug for det.

Bestil med det samme og gå fremtiden lettere i møde

Jeg er certificeret Soul Realignment practitioner i efteråreret 2017, som jeg på dansk kalder for Sjælelæser.
(Soul Realignment®)

Jeg ser frem til at hjælpe dig med at få belyst og opløst dine udfordringer og blokeringer i forhold til mænd.

Knus fra Nana

Disclaimer

Jeg kan ikke love, at du finder den eneste ene efter en læsning, men du vil få ryddet ud i det, der har blokeret dig i tidligere forhold. Din vibration vil højnes efter en læsning og det vil derfor være lettere at finde en mand der vibrerer på og matcher dig og din nye frekvens.

Bemærk

I enkelte tilfælde er det ikke muligt at læse din sjæl. Selvom hovedet siger ja, kan sjælen sagtens sige nej til at blive læst.

Hvis det er tilfældet, kan jeg ikke gennemføre læsningen, og du får refunderet hele dit beløb.

Tidligere klienter siger:

De ting jeg får oplyst i min sjælelæsning har rørt mig dybt og jeg har brugt mange dage og vågne nætter, de sidste to uger, på at reflektere en hel del og genlæse sjælelæsningen mange gange.

Jeg er meget taknemlig for at få sat ord på de udfordringer, jeg ikke er i tvivl om at jeg har, og som jeg ikke selv var i stand til at ræsonnere mig frem til.

Det er selvfølgelig mindre rart, at læse om de følelser som påvirker mig i forhold til mænd. Men, når jeg mærker efter og er ærlig over for mig selv, er alle følelserne meget rammende på hver deres måde.

Jeg har bestemt fået en masse indsigt, som jeg kan arbejde videre med.

Af hjertet tak 🙂

De bedste hilsner

Kære Nana
Det er vildt at jeg bare har vidst at jeg var nødt til at finde ud af hvorfor jeg i dette liv har valgt at gifte mig med en mand der ikke kunne elske mig! Alt giver så meget mening at jeg helt fik kuldegysninger og jeg kunne bare genkende alle de følelser du beskriver! Tusind tusind tak, Nana fordi du ville lave denne specielle læsning for mig, det var både helt nødvendigt og jeg kunne mærke at det er den måde jeg kan komme videre på!
Kærligste hilsner
Lene
Back To Top
Verified by MonsterInsights