skip to Main Content
29923777 hej@nanak.dk

Få beskrevet hvem du er på dybt sjæleplan,
med en mini-sjælelæsning i akasha arkivet

Hvis du ikke er klar til den fulde sjælelæsning, kan du få en mini-sjælelæsning, der beskriver din sjæls essens.

Din sjæls essens, er en del af den fulde læsning. (Længere nede kan du læse, hvad du får oveni, med en fuld sjælelæsning).

I denne mini-sjælelæsning, får du på skrift en udførlig beskrivelse af din sjæls karakteristiske træk og hvordan du bedre kan forstå dig selv og hvordan du opnår flow og balance, når du er i ubalance.

Hvem er du egentlig?

Du ved selvfølgelig godt hvem du er, hvad du hedder, hvor du blev født og hvordan du voksede op mm. Men ville det ikke være rart at kunne få bekræftet det du egentlig godt ved dybt inde. Du har måske lukket lidt ned for din intuition og fornemmelsen for hvem du i virkeligheden er, helt inde. Bag ved tillærte overlevelsesmekanismer, opdragelse, arv, miljø, samfundet der mener du skal være på en bestemt måde, arbejdspladser, chefer, kærester, familie.

Men hvem er din sjæl? Hvilke karaktertræk har du med dig liv efter liv?

 

Mini-sjælæsning

For kun 575 kr. Får du 3-4 A4 sider, der beskriver din unikke sjælstype.

Jeg læser din sjæl i dit akasha arkiv og tilsender dig det hele på mail nogle dage efter du har bestilt.

Så skal du ikke vente for længe på at få beskrevet dit inderste


Ja, tak! Jeg vil gerne have min unikke sjæls personlighedsprofil til 575,- tilsendt

Din sjæls unikke profil – med en mini-sjælelæsning.

Efter jeg har modtaget din fødselsdato/sted og navn, går jeg i gang med læsningen af din sjæl unikke profil i dit akasha arkiv.

Du får på mail:

 • Beskrivelse af din sjæls type og dens styrker og hvad du skal gøre for at komme i balance igen, hver gang du kommer i balance.
 • 3-4 siders A4 pdf, som du kan læse igen og igen.

Bestil med det samme og modtag læsning allerede om nogle dage

Om en fuld sjælelæsning

Hvorfor skal jeg overhovedet have en fuld sjælelæsning så, spørger du måske?

Jo, det synes jeg du skal, for i en fuld sjælelæsning får du ikke kun din sjæls unikke profil at vide, du får også:

 • Din sjælegruppe (Kommer din sjæl fra en anden dimension?
 • Hvor mange personlige åndelige vejledere har du?
 • Har du nogle sjælskontrakter der begrænser dig?
 • Har du mistet sjælsdele? (Hvis ja, så clearing og hjælp til at få dem tilbage, så du bliver hel)
 • Har du uberettet karma, som du er færdig med, men som din sjæl stadig holder fast i, og begrænser dig i dit liv?
 • Beskrivelse og clearing af 2-4 tidligere liv
 • Din sjæls unikke styrke
 • Din primære livslektion/livstema
 • 1 time sammen med mig i min klinik, hvor jeg svarer på dine spørgsmål, og vi snakker om hvad du kan gøre for at skabe forandring
 • I alt ca 10 A4 sider om dig på pdf til din mail
 • Opfølgende samtale pr. telefon i 30 min., 3 uger efter sjælelæsningen

Hvis du starter med at få denne mini-sjælelæsning, vil du kunne “opgradere” til at få en fuld sjælelæsning for 2450,-

Så skriv en mail til mig, og du får en rabatkode tilsendt (hej@nanak.dk)

Bemærk

I enkelte tilfælde er det ikke muligt at læse din sjæl. Selvom hovedet siger ja, kan sjælen sagtens sige nej til at blive læst.

Hvis det er tilfældet, kan jeg ikke gennemføre læsningen, og du får refunderet hele dit beløb.

Certifikation

Jeg er certificeret Soul realignment Practitioner fra Andrea Hess fra USA (Sjælelæser) og Sjælehenter fra Nadia Martensen.

Knus fra Nana

Tidligere klienter siger:

I går fik jeg min Sjælelæsning af Nana på mail.
Jeg var jo meget spændt og læste det grundigt to gange, inden jeg skulle ind til Nana i dag og gennemgå det. Jeg stillede uddybende spørgsmål og
Sjælelæsningen og Nanas indsigt ramte utrolig præcis i beskrivelsen af min skæls natur og de belastninger og tendenser, jeg har levet med i mit 65 år lange liv.
Læsningen er en øjenåbner for mig og giver hjælp til mig i min fremtid.
Det er som om, Nana rækker mig sin hånd og hjælper mig op af en bakke, jeg ikke selv har kræfter til gå op af ...

Ved sjælelæsningen fik jeg en indsigt i nogle mønstre, som jeg kender langt hen ad vejen, men som der nu lige pludselig var en form for forklaring på. Flere af de indsigter, jeg fik, gjorde mig meget berørt, fordi de i høj grad vidnede om ubalancer i mit liv. Nana kunne i flere tilfælde beskrive reaktionsmønstre, som jeg selv havde sat ord på i anden sammenhæng tidligere i vores snak, og det gav virkelig en aha-oplevelse. Meget af beskrivelsen ramte mig spot on. Jeg følte mig set, som det menneske, jeg er, med alle mine ubalancer, men fik også råd til, hvordan jeg kan arbejde hen mod at få disse ubalancer elimineret. I det hele taget føler jeg, at jeg har fået en bedre forståelse af mig selv og hvorfor jeg er, som jeg er.

Umiddelbart efter læsningen var jeg meget træt, og dagen efter sov jeg det meste af tiden. Derefter havde jeg en dag, hvor jeg følte en lethed og et overskud, som det er længe siden, jeg har haft. Det har desuden give meget stof til eftertanke, så der er meget, der ligger og "rumler" i baghovedet og skal fordøjes.

Nana var meget empatisk og nænsom i sin formidling, og gjorde meget ud af, at jeg forstod det, hun fortalte, Og hun svarede tålmodigt på mine mange spørgsmål undervejs, så jeg følte, at jeg havde fået det hele med. Jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem.

Jeg vil anbefale sjælelæsning til andre, der har lyst til at fordybe sig i sig selv, da jeg synes, at det har givet mig en bedre forståelse af mig selv og mine handlemønstre.

Læsningen foregik i et dejligt samtalerum, som gav en god og fortrolig atmosfære. Det var dejligt, at du tog dig den tid, der skulle til, og svarede tålmodigt på alle mine spørgsmål.

Jeg oplevede en stor genkendelse, da vi gennemgik læsningen! Der faldt nogle brikker på plads. Jeg fik en større forståelse af, hvorfor jeg har haft de udfordringer, jeg har haft i mit liv. Hvordan der har været en gennemgående tema. Det gav mig klarhed til at se tingene fra et andet perspektiv.

Jeg kan faktisk mærke en større frihed i min krop her bagefter. Det er som om, at der blev åbnet op for mine 2 første chakraer, hvilket sjovt nok også har været en udfordring i dette liv. Og nok skyldes en aftale i tidligere liv.
Har haft nogle meget mere interessante møder på et dybt sjæleligt plan. Har skruet endnu mere op for glæden i mit liv.

JA! Jeg vil anbefale sjælelæsning til andre. Det giver så stor klarhed, anderkendelse og forståelse af, hvorfor jeg har gjort, som jeg har gjort. Og skaber samtidig klarhed omkring om den vej, jeg er på vej hen ad. Jeg vidste godt, at jeg var på rette vej, men Nanas ord gav bare et eller andet. Det er altid dejligt at få andre mennesker til at sætte ord på, da det giver en klarhed.

Nana er SMUK, FANTASTISK OG NÆRVÆRENDE. Jeg er på ingen måde i tvivl om, at Nana ønsker mig det bedste, er dybt passioneret for dét, hun laver. Det skinner så meget igennem, og det gjorde mig tryg og set. Jeg følte, at der var plads til mig, til at dele mine tanker med hende og stille alle de nysgerrige spørgsmål, jeg havde. TAK for en dejlig oplevelse, Nana <3

Alt bare gav 100% mening! Det var som om, at Nana via sjælelæsningen satte ord på hvordan jeg er når jeg er helt mig selv og helt i balance med de ting jeg gør. Det føltes som om jeg blev forstået og set præcis som jeg er - for første gang! Det var meget vildt og gav mig en stor lyst til at arbejde mig hen mod at leve på den måde jeg ved giver mig glæde og energi i hverdagen.

Der er sket en masse overraskende og vilde ting med mit arbejdsliv efter sjælelæsningen, som er der hvor ubalancen har været størst. Og nogle af tingene virker helt surrealistiske (men på den gode måde!) og jeg føler det som om jeg bliver katapulteret frem mod mine drømme. Der har åbnet sig en masse nye muligheder og jeg føler mig fyldt med energi og gå-på-mod.

Nana har et unikt talent er blevet givet en gave som jeg ville ønske alle mennesker fik glæde af. Hun er supergod til at formidle budskaberne fra sjælelæsningen med empati og kærlighed - og på en måde, så man selv kan bruge det bagefter til at skabe de forandringer man ønsker.

Jeg kan varmt anbefale sjælelæsning fordi det viser dig din egen vej til at leve det liv, som vil gøre dig glad og som du måske lige nu er kommet lidt for langt væk fra. Jeg har prøvet alt muligt og var ret skeptisk overfor sjællæsning, men jeg blev virkelig overrasket over hvor præcis en beskrivelse af mig og mit inderste selv læsningen gav. Det gav mig mod til at tro på, at der virkelig er mere mellem himmel og jord - og at jeg bliver støttet og guidet i mine beslutninger og handlinger af noget der er større end mig selv i mig.

 

Kender I det, når alt lige pludselig går op i en højre enhed? Sådan havde jeg det efter min sjælelæsning med Nana.

Jeg kunne lige pludselig forstår hvorfor jeg gentagne gange  i livet, har handlet uhensigtsmæssigt, hvorfor jeg har tiltrukket specielle relationer og hvorfor jeg har haft svært ved at handle på ting.

Under sektionen både græd og grinte jeg, det var så lettende at kunne få sat ord og følelser på mig, som person og få muligheden for at slippe de sjæleaftaler, jeg har lavet i tidligere liv, som virkelig har har holdt mig i et fængsel, hvor ikke engang min sunde fornuft har kunne råbe mig op. Det gav så god mening det hele og Nana ramte plet med følelser, som nok ikke engang mine nærmeste kender til.

Da jeg gik fra Nana, stod jeg bare på fortovet og smilte inden i mig selv og havde lyst til at råbe, endelig er jeg fri

❤

Jeg blev bekræftet i, hvordan jeg kan gøre den største forskel for mig selv og for andre❤️??
Som at få en 'tilladelse' til, at jeg godt må gøre det, min sjæl kalder på.

Nana er indfølende og kærlig og får mig til at føle mig tryg i at være mig.

Jeg føler mig mere groundet i min essens og har på en måde kunne tage større ejerskab på det jeg gør i forvejen og skrue endnu mere op for mig og for at udleve mit livsformål.

Jeg vil gerne anbefale sjælelæsning hos Nana, fordi det et meget konkret værktøj til større selvforståelse og til at få øget indsigt i, hvad der skal udfoldes, og hvilke livslektier, vi har med i bagagen.

 

Det jeg husker bedst fra sjælelæsningen, var beskrivelsen af mine tidligere liv. Jeg synes det er så fantastisk at forestille mig, at jeg har levet tidligere. Flere af de tidligere liv, gav så meget mening ift. de udfordringer jeg oplever i mit nuværende liv.

Jeg oplevede Nana som meget rolig og lyttende. Det gav mig en stor tryghed. Nana var virkelig god til at forklare, hvordan jeg kunne forstå det hun fortalte. Nana skabte et meget trygt rum, hvor der var plads til at snakke om det, som dukkede op undervejs.

Jeg vil helt klart anbefale alle der er nysgerrige på deres formål her i livet og på hvordan de tidligere liv påvirker det nuværende liv, at få en sjælelæsning hos Nana