skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777

Lær at heale med de åndelige læger

De åndelige læger, er sjæle der engang var inkarneret som mennesker og arbejdede som læger. De har valgt at blive ved med at hjælpe menneskeheden. De er hundredevis, hvis ikke tusindvis, der bare venter på at hjælpe og heale os mennesker.

Der er åndelige kirurger, åndelige psykologer, åndelige fysioterapeuter osv. Det team af læger der kommer for at hjælpe i en healingssession, er præcis dem der skal til, for at hjælpe dig med et specifikt problem.

 

Kursus i at heale med de åndelige læger

Helle Mirsbach er stoppet med at undervise i Healing med de åndlige læger (Pr december 2019). Helle underviste for det meste i Jylland, hvor hun bor, men kom også til både Fyn og Jylland.

Jeg underviser mest på Sjælland, men nu hvor jeg (så vidt jeg ved) er den eneste i Danmark der underviser i at heale med de åndelige læger, tager jeg gerne til Fyn og Jylland, hvis der er 6 interesserede deltagere. Skriv til mig, så finder vi ud af noget.

På Facebook lægger jeg planlagte kurser op under begivenheder. Du kan eventuelt følge min Facebook side og se hvornår jeg slår nye kurser op. Klik her

 

Om kurset “Lær at heale med de åndelige læger”

Det er et intenst kursus, både fordi vi er max 6 deltagere, og fordi energien er så tæt og der er mange læger til stede, der alle gerne vil hjælpe menneskeden med at heale. Derfor vil du, samtidig med selv at tilegne dig ny viden, opleve selv at få sat gang i en dyb healingsprocess.

▽ Du vil lære, hvordan du skal kommunikere og samarbejde med de åndelige læger.

▽ Du vil opdage/styrke dine clairvoyante evner og evnen til at sanse og modtage indtryk og budskaber, i form af farver, billeder, følelser, stemninger mm.

▽ Du vil lære hvordan du arbejde med de åndelige læger og observere deres arbejde på briksen eller via fjernhealing.

▽ Du lærer hvordan du både med arbejdet med de åndelige læger, og dit arbejde med andre mennesker eller som behandler, vil kunne observere hvordan og hvad de arbejder med.

▽ Du øver dig i at give feedback til klienten efter healingen, om hvad de åndelige læger har arbejdet med.

▽ Kurset er en kombination af undervisning, praktiske øvelser, meditation, healing, clairvoyance.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om et kursus/workshop kan du skrive til mig:

Denne illustration viser så fint hvordan healing med de åndelige læger kan foregå

Illustrator: Lykke Bianca PetersenIllustrationen er fra Steen Landsys artikel “Lægerne i den åndelige verden” i Nyt Aspekt 1/2018, læs den her, Illustrator: Lykke Bianca Petersen

Back To Top
Verified by MonsterInsights