Åbn for den feminine energi i dig - giv slip på uhensigtsmæssig tyngde og blokeringer og lad glæde, ro, klarhed og flow fylde dig

Healing af det feminine – 1-dags retreat for kvinder
 • Cacaoceremoni:
  Vi starter med at forbinde os med hinanden og den feminine energi i en cacaoceremoni. Her har du mulighed for, at bringe en intention med i feltet, noget som du ønsker belyst, healet, opløst eller transformeret. Du behøver ikke at vide, hvad du skal arbejde med, vi hjælper dig og ofte vil det dukke op på dagen eller undervejs. Og du deler kun det du har lyst til.

 • Samtale:
  Vi taler om din og de andre deltageres oplevelser under cacaoceremonien, og evaluerer på din intention. Skal der arbejdes mere i dybden med den, har den ændret dig, er den opløst og noget nyt er dukket op.

 • Frokostpause:
  Vi holder en pause, hvor vi spiser medbragt mad.

 • Spirituelle opstillinger (Beskrivelse længere nede på siden):
  Vi arbejder videre med det, du ønsker at forløse og transformere. Gennem spirituelle opstillinger, kan du heale og få dybere indsigt.

 • Samtale:
  Vi taler om oplevelser med de spirituelle opstillinger, og bringer dette ind i det samlede healende felt.

 • Kanaliseret healing:
  Det som du og gruppen samlet har brug for, bliver healet gennem kanaliseret energi, der dannes netop ud fra det felt og den gruppe, der er tilstede.

 • Opsamling og deling:
  Vi taler om din oplevelse med dagen, hvad du har fået ud af dagen, og hvad du bringer med dig videre.

Hvad sker der når den feminine energi heales og åbnes i dig?

Den feminine energi er en indre kraft, en styrke, en livsenergi. Den er en del af din indre natur og skaberkraft. Det feminine har været undertrykt i årtusinder, nu er det tid til at heale, balancere og slippe den fri.

Vi arbejder med at åbne for og heale det Guddommelige feminine i dig. Den universelle energi og skabende kraft, der bringer nydelse, flow, glæde, indre ro, kærlighed og åbner for den fantastiske indre kraft, du besidder.

Gennem kanaliserede healinger, spirituelle opstillinger, kakaoceremonier og fordybelse arbejder vi med den feminine energi.Oplev en healing af den feminine energi
sammen med Anne Brøndum og Nana K

Golden Nana og Anne Mana

Hvornår og hvorhenne?

Tid og sted kommer snarest

Adresse tilsendes ved tilmelding

Der er plads til 6 kvinder

Hvad er spirituelle opstillinger?

Spirituelle opstillinger er en personificering af energier omkring dig. De åbner for at du kan integrere dele af dig på et dybt plan.

På denne dag arbejder vi med at aktivere, heale og integrere den Guddommelige feminine energi i dig, samt det du selv bringer med på dagen – og det er netop det spirituelle opstillinger kan bidrage med. Du kan gennem dette møde og opleve din feminine energi, og den kan blive en mere naturlig del af dig.

Måske har du hørt om familie opstillinger? Spirituelle opstillinger minder om dette, men her er rollerne ikke familiemedlemmer, de er i stedet dele af dig selv. F.eks. dit højere selv, din skytsengel, energi og grænser, gammelt mønster, andre dele af dig selv m.m.

At lave opstillinger skaber en ro, balance og giver indsigt i dig. (Læs mere på Annes hjemmeside)

Dine udfordringer kan være

Du har en dårlig eller ingen forbindelse til din krop eller bare gerne vil endnu tættere på din egen krop.

Du savner at have bedre forbindelse til din feminine energi.

Du vil gerne have mere ro og retning i dit liv, måske efter en stressperiode.

Du vil gerne føle mere tryghed i verden (og i dig selv).

Du har udfordringer med familiemedlemmer eller andre relationer.

Du savner mere nydelse i dit liv – både seksuelt, men bestemt også på alle andre livsområder.

Du kan mærke at det her kalder på dig, uden at vide hvorfor.

Vores retreat hjælper dig til:

– Den feminine energi åbnes, heales og balanceres.

– Frigørelse af blokeringer og uhensigtsmæssige mønstre.

– Du får styrket dit indre.

– Mere ro og klarhed.

– Større kontakt med din Skaberkraft.

– Større nydelse i livet.

– En dybere kærlighedsforbindelse.

– Mere glæde, flow og lethed.

Hvem er vi?

Anne

Jeg arbejder som healer, spirituel vejleder og kanal.  Den energi jeg formidler hjælper dig med at gå på opdagelse i dig selv, og lære dig selv at kende, som den du er i din essens.

Jeg har udviklet min egen særlige metode indenfor Healing og spirituel vejledning, der kombinerer Healing, kanalisering med clairvoyante evner.

Spirituelle opstillinger, som jeg er uddannet i, er et fantastisk værktøj til at blive bevidst om, heale og integrere dine mange lag og dele af dig – både på menneskeligt og åndeligt plan.

 

Nana K

Jeg er forfatter til bogen: Nydelse, kvindelig seksualitet og orgasme og har arbejdet som terapeut siden 2016. Kropsterapi (biodynamisk kraniosakral), sjælelæsning i Akasha arkivet, healer, coach og spaceholder. Jeg har afholdt en del kurser i healing med de åndelige læger/fjernhealing både fysisk i hele Danmark og online. Jeg har afholdt kvindegrupper, cacaoceremonier og kvindecirkler.

Jeg har dyb forbindelse til mange healende energier og hjælpere i den åndelige verden. Jeg formår at kombinere det fysiske og kropslige med det åndelige og spirituelle og jeg ser det som min fornemste opgave, at hjælpe kvinder med at få balance i begge aspekter af livet. Både det åndelige/følelsesmæssige og det fysiske i form af nydelse og seksualitet. Jeg mener at den største balance i livet opnås når der både er kontakt til den fysiske krop og det følelsesmæssige. Jeg er interesseret i helheden, men gør det på en meget konkret måde.

 

Helt særlig og intens energi

Der sker noget hel særligt med energien, når vi to er sammen. Det er som at vores energi, der i sig selv er utrolig intens, bliver forstærket og gør, at når man blot er i energifeltet, vil der ske forløsning og healing.

Vi glæder os til at invitere dig ind i feltet, og hjælpe dig med at forløse og heale netop det der er vigtigt for dig.

Pris for hele dagen inkl snacks og te:

689 kr

Vi glæder os til at dele denne dag med dig.

Kærlig hilsen
Anne og Nana ❤️

Du kan skrive til Nana på hej@nanak.dk hvis du har spørgsmål.