skip to Main Content
Skriv til hej@nanak.dk eller ring 29923777
Dyb healing af bryster, hjerte og underliv
- Slip dig selv fri og giv plads til mere nydelse

Mærker du en længsel efter at give slip på det, der holder dig tilbage fra, at åbne op for mere feminin nydelse i dit liv – både i forhold til dig selv og andre?

For dig der gerne vil

heale forholdet til dine bryster
Åbne dit hjerte mere for kærlighed og dig selv
Opleve lettere adgang til at kunne nyde

Tilmeld dig de to datoer med det samme:
350,- Kan deles op i 2 rater


Ja tak

 Onlineforløbet består af:

2 gange er vi sammen i en virtuel cirkel, online med to ugers mellemrum

Øvelser og refleksioner

Dybt energiarbejde, clearing og healing af gruppen, som kan mærkes

Du får tilsendt videoerne efterfølgende, så du kan lave de healende øvelser igen og igen

Bonus: Guidet meditation, som hjælper dig med at slutte fred med din krop

Ophobede følelser i bryster og underliv

Vi har alle et forhold til vores egne bryster og til bryster generelt. Der er utrolig mange kvinder der ikke er tilfredse med deres egne bryster. Det er nærmest normalt at føle sådan, for vi bliver bombarderet i medierne med billeder og beskrivelser af, hvad der er de ideelle bryster og hvordan vores kroppe “skal” se ud.

Helt fra vi var unge teenagere, har vi bevidst eller ubevidst sammenlignet os med andre. Mange af os har ønsket at vores bryster var større, mindre, ja bare anderledes end det vi har.

Og så er der alle de følelser vi ubevidst har lagret i vores brystområde pga berøringer eller blik på brysterne vi ikke kunne lide eller føltes grænseoverskridende.

Kroppen er følsom og kan i længden blive meget ked af det, og lukke ned for hele kroppen som beskyttelse til den negative indre talestrøm. Om det kommer fra dig selv eller andre, betyder ikke så meget. Det påvirker os uanset.

Hvor tit har du mon stået og kigget på en kropdel og været vred, ked af det og frustreret og ønsket den anderledes? Jeg tror de fleste kan genkende det.

Kan du f.eks. nævne bare én del af din krop du gerne vil have et bedre forhold til?
Hvis svaret er JA, så læs gerne videre her på siden.

Vi kan have mistet forbindelsen til vores bryster pga. dårlige oplevelser, operationer, “heartbreaks” og mange andre grunde. Nu er brysterne måske nærmest følelsesløse og bare nogle der er der.

Har følt det på egen krop

Jeg kender det alt for godt. Jeg har arbejdet i mange år med forholdet til mine bryster og krop generelt. Jeg vidste godt at jeg var ret hæmmet i min krop, men da jeg først begyndte at arbejde med de ophobede følelser jeg havde både i brysterne og underlivet, overraskede det mig hvor meget det påvirkede mig i dagligdagen.


Det var almindelige hverdagssituationer, jeg var hæmmet i. Men nu hvor jeg har forløst de gamle følelser fra mine bryster og underliv, oplever jeg at andre ting i mit liv er blevet lettere. Lige fra forholdet til min familie og andre mennesker, til den måde jeg klarer mine arbejdsopgaver på og har det i hverdagen.


Jeg ved på egen krop, hvordan det føles at være hæmmet i sin krop og jeg ved hvordan man kan arbejde med den stagnerede energi i kroppen og forløse gamle følelser, så man kan blive fri og glad i sin egen krop. Derfor vil jeg med hele mit hjerte støtte dig i din proces med at forbinde dig med dine bryster og dit skød.

Jeg har arbejdet med at forløse ophobede følelser hos klienter siden 2016 og har også skrevet bogen om nydelse og kvindelig seksualitet, da det min mission at hjælpe kvinder til at have det godt og dejligt i egen krop og opleve mere nydelse.

Kom med i denne virtuelle cirkel af kvinder, der alle gerne vil opløse kropsskam,
så du kan få et dejligere forhold til din krop og få mere nydelse ind i dit liv.

Dyb healing af bryster, hjerte og underliv
350,-for begge dage

24. maj 19:30-21:00 +
7. juni 19:30-21:00

° Virtuel cirkel

° Healing af dine bryster og hjerte

° Healing af dit underliv

° Oplev mere nydelse i dit liv

° Guidet meditation

° Øvelser

° Healing og clearing af dine blokeringer/energiarbejde i cirklen

° Optagelser af begge dage får du tilsendt, så du kan lytte til det hele og lave øvelserne igen og igen.

° Bonus: Guidet meditation, som hjælper dig med at slutte fred med din krop

Kan deles op i to rater

Du skal tilmelde dig fordi

Du har en dårlig eller ingen forbindelse til din krop, bryster og underliv eller bare gerne vil endnu tættere på din egen krop

Du gerne vil have redskaber til at forbinde dig kærligt til din egen krop og slippe hæmmende følelser

Du godt vil have bevidsthed over hvad der gemmer sig af ophobede følelser i dine bryster og underliv

Du savner mere nydelse i dit liv

Du kan mærke at det her kalder på dig, uden at vide hvorfor

Bonus: Guidet meditation, som hjælper dig med at slutte fred med din krop

Her kan du høre et eksempel på en guidet meditation jeg har lavet. For mig er det nemlig altid vigtigt at jeg kan lide stemmen,
når jeg lytter til guidede meditationer. (Der er mindre susen på meditationen du får med)

Hvem skal føre dig gennem de to virtuelle kvindecirkler?

Nana K

Jeg er forfatter til bogen: Nydelse, kvindelig seksualitet og orgasme og har arbejdet som terapeut siden 2016. Kropsterapi (biodynamisk kraniosakral), sjælelæsning i Akasha arkivet, healer, spaceholder. Jeg har afholdt kurser i healing med de åndelige læger/fjernhealing både fysisk og online. Jeg har afholdt kvindegrupper, cacaoceremonier og kvindecirkler.

Jeg har dyb forbindelse til mange healende energier og hjælpere i den åndelige verden. Jeg formår at kombinere det fysiske og kropslige med det åndelige og spirituelle og jeg ser det som min fornemste opgave, at hjælpe kvinder med at få balance i begge aspekter af livet. Både det åndelige/følelsesmæssige og det fysiske i form af nydelse og seksualitet som hovedtema. Jeg mener at den største balance i livet opnås når der både er kontakt til den fysiske krop og det følelsesmæssige.

Med denne virtuelle cirkel vil jeg give dig en blid oplevelse af at få bedre kontakt til din krop, få healet dine bryster og underliv og give dig muligheden for at mærke dit indre.

Hvornår går det i gang?

Du får en mail ved tilmelding, hvor der vil stå hvordan du deltager på dagene d. 24. maj og 7. juni, begge dage kl. 19:30-21:00

Hvor længe har jeg adgang til videoerne og bonus-meditationen?

Videoerne og meditationen er dine. Online spacet hvor meditationen ligger har du adgang til altid. (Med mindre jeg lukker min business, og det er IKKE planen 🙂 Uanset hvad, vil jeg informere hvis der sker ændringer.

 Får man personlig sparring?

Nej det gør man ikke. Men vi vil føle en forbindelse når vi er live sammen. Der vil være mulighed for at skrive kommentarer undervejs og jeg vil svare på dem løbende eller til sidst.

Skal jeg være spirituelt interesseret for at deltage?

Måske er du alternativt/spirituelt interesseret, siden du kikker med her 😉 Du behøver ikke at kunne noget eller vide noget på forhånd. Du møder bare op og lytter og hvis du har lyst, laver du de øvelser jeg forslår dig. Det er for alle! Jeg mener at alle kvinder, ligegyldigt hvem man er og hvad man interesserer sig for, har brug for at heale ophobet energi der sidder i bryster, underliv og krop generelt.

Tilmeld dig i dag og skriv datoerne i kalenderen! Det bliver magisk!

Jeg glæder mig så meget til at vi skal sidde i virtuel cirkel sammen.

Kærlig hilsen
Nana K ❤️

Du kan skrive til mig på hej@nanak.dk hvis du har spørgsmål.